2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
وای شرایطت عینه منه منم منتظرم پریود شم برم تو سیکل انتقال انشالا البته قبلش باید ببینم پرولاکتینم پ ...

ان شاالله همه چی عالی باشه عزیزم😍 منم احتمال زیاد سه شنبه میرم برا آزمایش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
علائمی هم داشتی هم توانتقال منفی هم تو انتقال مثبتتمیسه بگی؟

نه عزیزم علائم خاصی نداشتم علائمام یکی بود

فقط تنها علائمم تو انتقال مثبت این بود که نزدیک پریودم حس پریود نداشتم تو منفیا نزدیک پریود حس میکردم دارم پریود میشم

بعد ی علامت دیگه اینکه ببخشید تو انتقال مثبتم رگ های سینم قشنگ واضح و پررنگ شده بود 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵شنبه انتقالم هستش از امروز هم پروژسترون شروع کردم عزیزم

خب عزیزم باتوجه ب سن جنین قبل انتقال پروژسترون شروع میشه اگه سه روزه باشع چنین سه روزقبل امپول شروع میشه امروزیکشنبست امپول شماشروع شده،پنج شنبه انتقاله،جنین منومثلاشنبه سه روزه بودازفریزدراوردن دوتاانتقال دادن دوتاشم گذاشتن برای دوشنبه که بلاست بشع پنج روز بشه دوباره انتقال بدن،دومرحله ای بودانتقالم،که تومرحله مورولاکامپکت موندورشدش کم شدازآ رسیذگریدش به ب،دیگه انتقالش،دادن،گاهی میبینی مورولاکامپکت میشع ورشدش خوبه گریدش روآمیمونه،

الان شماجنین سه روز فریزدارین میخوان زودتردربیارن ازفریزبذارن مورولاشه انتقال بذن درسته؟؟یامورولاشده همون اول فریزکردن؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره خوبه خدماتشون جمعه ها هم پذیرش دارن شدم مثل بازاریابی😂😂😂

عه چ خووووب😍. باید بری حق ویزیتوریتو بگیری ازشون😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله همه چی عالی باشه عزیزم😍 منم احتمال زیاد سه شنبه میرم برا آزمایش

عه پس باهمیم 😍🤪شما کی پریود میشی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عه پس باهمیم 😍🤪شما کی پریود میشی

ان شاالله 😍 ان شاالله ک خیره.

موعد خودم ک ۴ بهمن هس حالا یکی دو روز اینور اونو بشه نمیدونم. شما کی؟

سلام دوستان. لطفا هر کسی میدونه راهنمایی کنه. من سه شنبه دقت پانکچر دادم  دکتر دو تا آمپول واریمپتیل و دو تاhcg داده. تو برگه نوشته همه رو ۱۰ و ربع تزریق کنم اما تو ویس ماما میگه واریپمتیل رو باید ۹ بزنم. به نظرتون کدوم درسته؟

من اون تاپیکو عنوانشو دیدم بازش نکردم،چون واقعا بهم میریزم،چهار ساله فکر میکنم اگه باردار بشم چه جور ...

حالا من امروز یه تایپیک دیدم نوشته بود دختر ۹ سالشو از دست داده داره دیونه میشه از دوریش.

همه جوره هست دیگه...

😉

عه چ خووووب😍. باید بری حق ویزیتوریتو بگیری ازشون😂

فاطمه تو کجا آزمایش ذخیره تخمدان دادی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
جهاد دانشگاهی تبریز دیگه نمیتونم ادامه بدم

عزیزم ذخیره ات چنده؟ پیام قبلیتو دیدم خیلی ناراحت شدم اخه چرا روز نه داروهاتو قطع کردی؟ 

میدونم الان حالت خوب نیس ی ذره بذار بگدره باز دوباره امتحان کن. انتقال چندمت بود؟ 

منم از آذر ۹۹ میرفتم جهاد راضی بودم اونجا ولی دیدم دیگه همه مسیرای درمانش یکیه و نتیجه نگرفتم الان دو س ماهی هست ک مرکزمو عوض کردم. ببین اگه نتیجه نمیگیری شاید ی تغییر بد نباشه.چ

سلام دوستان. لطفا هر کسی میدونه راهنمایی کنه. من سه شنبه دقت پانکچر دادم  دکتر دو تا آمپول واری ...

عزیزم کاش از مرکزتون بپرسی. من چون واریوپپتیل و hcg با هم نداشتم نمیدونم چی باید بگم. فقط واریوپپتیل رو ۳۶ ساعت قبل عمل گفته بودن اگه اشتباه نکنم. ب من گفته بودن عملم مثلا شنبه ساعت ۱۵ به بعد هس. جمعه ۴ صبح باید واریوپپتیل رو تزریق می کردم. ولی من hcgنداشتم برا همین نمیدونم چجوریه

فاطمه تو کجا آزمایش ذخیره تخمدان دادی 

واقعیتش اصلا یادم نیس اخه برا ۳-۴ سال پیش بود