2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم خوبی چخبرا؟منو یادت میاد؟ انتقال دادی ؟

سلام سارا جون

معلومه که یادم میاد. تو انتقال ۹۹ با هم بودیم. شما کلی پر روحیه و من کلی ناامید😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سارا جون معلومه که یادم میاد. تو انتقال ۹۹ با هم بودیم. شما کلی پر روحیه و من کلی ناامید😁

قربونت برم.آره با هم بودیم ولی خب اون انتقال هر دو منفی شدیم☺

چخبرا؟نرفتی انتقال دوباره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم.آره با هم بودیم ولی خب اون انتقال هر دو منفی شدیم☺ چخبرا؟نرفتی انتقال دوباره؟

چرا. این ماه ۳تا بلاست انتقال دادم. بیا تو قسمت پیامها اونجا صحبت کنیم

:) از این به بعدم اگه پدرشوهرم گفت ناامید نشو دوباره برو واسه درمان بهش میگم درد هایی که من جسمی م ...

تو الان ناراحتی داری اینجوری میگی 

کاش من مثل تو بود شرایطم سن پایین با داشتن جنین و فرصت برای انجام دادنشون

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام بچه ها من سنم چهل شده تنبلی گرفتم و ذخیره هم کم شده فقط دو تا جنین واسم تشکیل شد که روز نهم اتت ...

سلام عزیزم

خیلی متاسفم

دفعه اولتون بود؟

کجا انجام دادی با کدوم دکتر؟

نا امید نباش یه کم استراحت کن بازم ادامه بده

خدا بزرگه عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
تو الان ناراحتی داری اینجوری میگی  کاش من مثل تو بود شرایطم سن پایین با داشتن جنین و فرصت برای ...

شیواجان خیلی ناراحت شدم هیچی نمیتونم بگم که آرومت کنه😔 الهی که بزودی خبر خوش بارداریتو ببینم عزیزدلم 

سلام خانما راستش یه تاپیکی تو پربازدیدا بود که خبر حاملگیتون چطور دادین و.... رفتم خوندم و نشستم ه ...

عزیز دلم

خدا دل شکسته میخره 

از خدا میخوام با بزرگی و کرمش خیلی زود این شادی رو نصیب شما هم بکنه 

قربونت برم نا امید نباش 

عزیزم...

تو الان ناراحتی داری اینجوری میگی  کاش من مثل تو بود شرایطم سن پایین با داشتن جنین و فرصت برای ...

اون دنیا 

البته اگه واقعا وجود داشته باشه 

تک به تک اعضای بدنم ازم شکایت میکنن

بخاطر این همه درد و رنجی ک بهش دادم :)

ببخشید شرایط منو شما یکیه امروز 

ولی من دارم زیادی اعراق میکنم

حلالم کن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم خیلی ناراحت شدم

خدا کمکت کنه بتونی زودتر این روزهای تلخ رو فراموش کنی و به زودی دلت شاد بشه 

نمیخوام دیگه ریسک الکی کنم  متاسفانه دکتر هم اصلا باهام همراهی نمیکنه  من قبل انتقال ازش ...

دکتر و مرکزت رو عوض کن. اگر با خصوصی مشکل نداری بیمارستان خاتم دکتر رحمانپور خوبه

ممنون بهاره جان مرسی که گفتی عزیزم❤️❤️ حیف شد کاش باهاشون صحبت کنید گویا این آب نخود خیلی تاثیر داره ...

همسر من اصلا طب سنتی قبول نداره. به زور راضی شد بیاد، کلی هم انواع حجامت رو انجام داد ولی سر غذا چون شدید غذا دوسته راضی نشد، منم دیگه اصرار نکردم.

دکتر و مرکزت رو عوض کن. اگر با خصوصی مشکل نداری بیمارستان خاتم دکتر رحمانپور خوبه

شوهرم قبول نمیکنه 

با بدبختی راضیش کردم بریم ابن سینا کلی از آمار مثبتش تعریف کردم 

هنوز ۹ تا دیگه جنین دارم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون بهاره جان مرسی که گفتی عزیزم❤️❤️ حیف شد کاش باهاشون صحبت کنید گویا این آب نخود خیلی تاثیر داره ...

البته منظور از نخود آب، آبه نخود نیست. نخود پخته است. تو اینترنت بزنی میاد

سلام دوستان ممنون بابت دعاهاتون حالم خوب نبود دیر اومدم این جواب آزمایشم که منفی شده

وایی شیوا جون کلی امیدوار بودم که با بتای خوب میایی الان تا به تو برسم همش صفحه ها رو بالا پایین کردم تا رسیدم به این صفحه و  بتا ت و دیدم از ناراحتی خشکم زد نمیدونم چی بگم 

عزیزم خدا انشاالله خیلی زود دامنت رو سبز کنه