2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
نمیخوام دیگه ریسک الکی کنم  متاسفانه دکتر هم اصلا باهام همراهی نمیکنه  من قبل انتقال ازش ...

چون سنت پایین عزیزم زمان برای اون کارا زیاد داری

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزدلم چقد بهم انرژی دادی😍ساراجان واقعا باره انتقال منفی شانسم بیشتر میشه نمیدونستم اصلا😍

آره عزیزم هر بار که انتقال میدی شانست بیشتره

پر انرژی برو جلو مطمئنم این دفعه مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون سنت پایین عزیزم زمان برای اون کارا زیاد داری

سنم پایینه ولی تحملمم پایینه

جنین هام تموم شه دیگه بمیرمم برای درمان اقدامی نمیکنم

که اونم معلوم نیست چی پیش بیاد برای جنین هام

همین انتقال اول ک ۲ تاش از بین رفت :/

من میتونم بدون بچه ام زندگی کنم

تلاشمم کردم چند سال دیگه شرمنده خودمو شوهرم نیستم

خودش نخواست ، خودش نداد 

دیگه بقیش دست ما نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانما

راستش یه تاپیکی تو پربازدیدا بود که خبر حاملگیتون چطور دادین و....

رفتم خوندم و نشستم های های گریه کردن

چرا خدا مارو نمیبینه؟

اگه امتحانه بس نیس دیگه؟

خیلی دل شکسته ام

انقدر هورمونا داغونم کرده که خدا میدونه

برا هرچیز مسخره ای میشینم اشک میریزم

تو این یه هفته خبر بارداری ۳تا از نزدیکان رو شنیدم

خدا ان شاالله براشون نگهداره و به سلامتی به آغوششون بده

ولی خدایا مارو هم ببین😭😭😭😭😭

من واقعا دیگه نمیدونم چه کنم

فکرم به عیده نوروزه

باز همه جمع میشن

باز حرفا و تیکه کنایه هاشون

باز دل شکسته من و شوهرم

هییییییییییی

ببخشید اینجا میگم ولی هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام خانما راستش یه تاپیکی تو پربازدیدا بود که خبر حاملگیتون چطور دادین و.... رفتم خوندم و نشستم ه ...

🖤🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام سارا جان بجز پیاده روی و خوردن لوبیا سبز چه کارهای دیگه انجام بدیم؟دوران پریود ماساژ زیر دل با ...

عزیزم من این کارا رو انجام دادم فقط

راستش روغن سیاهدانه رو من تو تمام سه تا انتقالام انجام دادم دوتا منفی شدم آخرین بار مثبت واسه همین فک نمی کنم زیاد تاثیر داشته باشه ولی خب انجام بدی ضررم نداره فقط تا قبل انتقال انجام بده شب هم شکمتو با پلاستیک ببند تا صبح

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سنم پایینه ولی تحملمم پایینه جنین هام تموم شه دیگه بمیرمم برای درمان اقدامی نمیکنم که اونم معلوم ن ...

هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم من ضخامتم بازی در میاره تقریبا روز ۱۵یا ۱۶تازه رسید به ۸سه خطی با روزی ۳تا استرادیول سیکلم لان ...

نه عزیزم یکی نیست کوتاه بانچرال فرق داره 

من اولین بار سیکلم لانگ بود دومین بار کوتاه سومین بار سیکل طبیعی

نه عزیزم من تنبلی نداشتم

به شما استرادیول میده فقط ۱۵ روز بعد انتقال میده دیگه قرص ال دی و اینا نمیخوری

خب حالا بهش میگم یه روز زودتر بریم قبول نمیکنه

فکر نمیکنم قبول کنن،حالا یه روز دیگه صبر کن اینهمه صبر کردیم این یه روزم روش،من که خودم امروز بی میل آمپولمو زدم ولی چاره ای نیست صبر میکنیم

ان شاالله با خبرای خوب بیای

سلام عزیزم خوبی چخبرا؟منو یادت میاد؟

انتقال دادی ؟

سلام نازدخت جان. من برای همسرم رفتم پیش یه دکتر طب سنتی خوب گفت تا یه ماه دو وعده غذاش نخودآب باشه. ...

ممنون بهاره جان مرسی که گفتی عزیزم❤️❤️ حیف شد کاش باهاشون صحبت کنید گویا این آب نخود خیلی تاثیر داره من از خیلی‌ها شنیدم عزیزم که آب نخود موثره برای آقایون 🙏🙏

هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه

:)

از این به بعدم اگه پدرشوهرم گفت ناامید نشو دوباره برو واسه درمان بهش میگم

درد هایی که من جسمی میکشم هیچ

دردی  ک منو شوهرم روحی میکشیم هیچ

تو ۷۰ میلیون بده من دوباره میرم شروع میکنم

والا بخدا 

خودمون رو فراموش کردیم از هرچیزی ک دوست داریم دست کشیدیم چون پس انداز کنیم بریزیم تو حلق دکترا

اونا بهتر از ما میخورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر نمیکنم قبول کنن،حالا یه روز دیگه صبر کن اینهمه صبر کردیم این یه روزم روش،من که خودم امروز بی میل ...

راستش من از خونه موندن خسته شدم 

از تو رختخواب بودن

دلم میخواد زود باور کنه ک منفی شده برگردم سرکارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40