2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم توی کارت فریزم زده ۳ روزه

کجای کارت نوشتع عزیزم؟داری عکسشو؟جنین دوسه روزه روک میذارن ب 5روزکه بلاست شه ،موروکالاکامپکت مراحل قبل بلاست شدنه،مورولا16سلولیه بلاست میشه100سلولی،دایره دایره های توهم توهم ک شبیه توپ گردمیشن،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون بابت دعاهاتون حالم خوب نبود دیر اومدم

این جواب آزمایشم که منفی شده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام به همگی،من امروزم مثل همهههه روزا هییییییچ علائمی ندارم حتی علایم معمول پریودمم ندارم🙄 سرماخور ...

منم هییییچ علائمی ندارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام بچه ها من سنم چهل شده تنبلی گرفتم و ذخیره هم کم شده فقط دو تا جنین واسم تشکیل شد که روز نهم اتتقال بی بی چک زدم منفی شد منم داروهامو قطع کردم و فقط گریه کردم امروز یازدهم انتقالمه لکه بینی پریودم شروع شد و انگاری دیگه به آخر خط رسیدم و دنیا واسم تموم شد چقد بده که آدم تمام امیدشو از دست بده😔😔😔😔

اهاا فکر کردم دارو خوردی وسطش کنسل کرد بد متوجه شدم😂دقتم پایینه😊

عزیزمی که منم بد گفتم آخه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خوبه پس نمیدونستم اینترنتی دارن. ❤️ 

اره خوبه خدماتشون جمعه ها هم پذیرش دارن

شدم مثل بازاریابی😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان ممنون بابت دعاهاتون حالم خوب نبود دیر اومدم این جواب آزمایشم که منفی شده

💔 متاسفم عزیزم

فقط همینو میتونم بگم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم هییییچ علائمی ندارم

روز چندمی؟ بی بی چک نزدی؟ من نظر خودمو میگم درباره خودم،به نظرم روزی روزگاری اگه من باردار بشم حتما علائم خواهم داشت،من نسبت به بدن خودم نمیتونم بپذیرم این حجم از سکون و بی علامتی رو،وقتی آی یو آی کردم آمپول اچ سی جی زده بودم و هورمون بارداری تا حدودی تو بدنم بود بدنم واکنش نشون میداد،تا اینکه اثر اچ سی جی رفت و علائمم گم شد و آخرشم پریود شدم☹️

سلام دوستان ممنون بابت دعاهاتون حالم خوب نبود دیر اومدم این جواب آزمایشم که منفی شده

سلام شیواجان. ناامید نشو میدونم سخته ولی مجدد برای این ماهم برو.

من سال ۹۹ بعد ۲تا انتقال منفی ناامید شدم گذاشتم کنار. الان پشیمونم این همه زمان هدر دادم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ان شاالله با خبرای خوب بیای

ممنون عزیزم 

راستش شوهرم راضی نمیشه که فردا برم آزمایش 

مجبورم الکی یه روز دیگه به خودم سختی بدم

میگه مگه تو دکتری ک میگی روز ۱۳ بریم آزمایش 

دعوامم کرد که چرا بیبی زدم

نمیخواد باور کته منفی شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

متاسفم عزیزم برات😔 متاسفانه هم دوره ایا این سری داریم منفی میشیم،من که بی بی چکم منفی شد دیروز،کاش حداقل بقیه بچه ها مثبت بشن،انتقالیای جدید روحیه بگیرن،از ما که گذشت😔

سلام شیواجان. ناامید نشو میدونم سخته ولی مجدد برای این ماهم برو. من سال ۹۹ بعد ۲تا انتقال منفی ناام ...

مرسی عزیزم . دکتر بهم گفته اگه اینبارم نشم باید برم دنبال رحم اجاره ای

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍