2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
ان شاالله به خوبی و خوشی وارد سیکل بشی و مثبت بشی عزیزم واسه ضخامت آب زیاد بخور روزی ۴۵ دقیقه پیاده ...

عزیزم من ضخامتم بازی در میاره تقریبا روز ۱۵یا ۱۶تازه رسید به ۸سه خطی با روزی ۳تا استرادیول سیکلم لانگ بود الان دکتر گفته سیکلت کوتاه هست ولی نمیدونم منظور دکتر مصطفایی از سیکل کوتاه همون نچرال هست یا نه عزیزم تو سیکل نچرال دیگه استرادیول نمیدن یعنی؟اخه به من گفت عینه ایوای هست سارا جان میگن واسه پلی کیستیک ها سیکل کوتاه انجام نمیدن به نظرت چرا برامن میخاد انجام بده ؟شما هم تنبلی داشتین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلت چی بود عزیزم 

مشکل چی ؟

ناباروری دیگه

نمیدونم والله

اینسری دکتر میگفت جنین عالی رحم عالی ولی باز هم نشد

سری قبلم همین😔

سر ای یو ای هم میگفتن شرایط رحم خوبه

هیسترو کردم سالم بودم عکس رنگی سالم

هر ماه پری هم میشم البته خودم پلی کیستیکم

همسرم هم گفتن نیاز به دارو و.. نداره

عزیزم من ضخامتم بازی در میاره تقریبا روز ۱۵یا ۱۶تازه رسید به ۸سه خطی با روزی ۳تا استرادیول سیکلم لان ...

سیکل نچرال دیگه استرادیول نداره که

شما که استرادیول خوردید دیگه نچرال نیستید

سلام بچه ها خوبین؟ مورولا یعنی  چی؟ توی نانه دکتر من زده بیمار کاندید FET- مورولا هستند

همون کامپکته عزیزم جنین4روزه پرسلولین،16تاسلول کنارهم ک شبیه توپ میشن،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی عزیزم انشالله بزودی شما هم یه تو دلی قشنگ خدا بهتون هدیه میده و این سختی ها یادتون میره ❤ما مور ...

ممنون عزیزدلم از توضیحاتت ، نیاز جان بخدا هم من ورزشکارم هم همسرم پیاده روی داره یکساعت، همیشه هم خرما و بادوم درختی و پسته و صبحها بهش عسل سیاهدانه میدم ماههاست ، حبوبات آبگوشت و عدسی و … سرخ کردنی خیلی کم. مولتی ویتامین ها را هم یکماهه شروع کردم به همسرم سه ماهه که ولمن میدم و یکماهه فرتیل اید شروع کرد، نسبت به قبل از ۵میلیون تعداد اسپرم شد ۸میلیون ، 

پناه برخدا ، دعا کن برام عزیزم 🙏🙏❤️❤️

مشکل چی ؟ ناباروری دیگه نمیدونم والله اینسری دکتر میگفت جنین عالی رحم عالی ولی باز هم نشد سری قب ...

منم پلی کیستیکم😔همسرم سالم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سیکل نچرال دیگه استرادیول نداره که شما که استرادیول خوردید دیگه نچرال نیستید

نه من سیکل جدید برام نچرال تشخیص داده یعنی کوتاه !سیکل قبلی لانگ بودم عزیزم

زنگ زدم بگم کی همسرم بیاد برای امضا ،یه سری سوال پرسید وصلم کرد به مشاور ،مشاور گفت روز پنج شنبه همس ...

دکتر همون روزی که به من نامه داد گفت فردا یا پس فردا به شوهرت بگو حتما نامه رو ببره کلینیک اونجا باید امضا هم بکنه

ممنون عزیزدلم از توضیحاتت ، نیاز جان بخدا هم من ورزشکارم هم همسرم پیاده روی داره یکساعت، همیشه هم خر ...

سلام نازدخت جان. من برای همسرم رفتم پیش یه دکتر طب سنتی خوب گفت تا یه ماه دو وعده غذاش نخودآب باشه. توشم فقط میتونه ماش یا گوشت بریزه. میگن خیلی نخود خوبه ولی خب همسر من همراهی نکرد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....