2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
جنین سه روزه رو میگن،اون نامه رو برای ذوب جنینت داده

ترگل جانم امروز بهتری؟ 

زنگ زدم مطب گفتم از دکتر بپرسه مورولا هستم یا نه که با خیال راحت جواب کلینیک رو بدم یه موقع دست خط دکتر رو اشتباه نخونده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم انشاءلله  تنبلی تخمدان داشتم بعد که با کلی آمپول پانکچر شدمو جنین تشکیل شد د ...

عزیزم انشالا که مثبتی شک نکن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خواهش میکنم عزیزم انشاءلله  تنبلی تخمدان داشتم بعد که با کلی آمپول پانکچر شدمو جنین تشکیل شد د ...

چرا برا تنبلی تخمدان ای وی اف کردی عزیزم ؟تخممان یعنی رشد نمیکردن که ای وی اف کردی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله رویان بودم، ن عزیزم کار خاصی نکردم،دو سه شب قبلش به گفته بچه ها شکمم رو ماساژ دادم با روغن سیاه ...

مرسی عزیزدلم انشالا که خدا طبیعی برات بخاد

قربونت عزیزم بهترم ولی خوب نشدم☹️،نامه رو مگه نبردی کلینیک؟ 

زنگ زدم بگم کی همسرم بیاد برای امضا ،یه سری سوال پرسید وصلم کرد به مشاور ،مشاور گفت روز پنج شنبه همسرت حتما باشه که امضا کنه بعد گفت دارم مشخصاتت رو پر میکنم مورولا هستی گفتم نمیدونم

درکت میکنم عزیزم منم این حال و روزو داشتم این حسا رو داشتم هر وقت میرفتم آزمایش جوابش میشد یک میگفتم ...

عزیزدلم چقد بهم انرژی دادی😍ساراجان واقعا باره انتقال منفی شانسم بیشتر میشه نمیدونستم اصلا😍

عزیزم خودش تونی نی سایت بود ومیرفت رویان برای درمانش توخصوصی میگم بهتون 

مرسی عزیزم

ان شاالله به خوبی و خوشی وارد سیکل بشی و مثبت بشی عزیزم واسه ضخامت آب زیاد بخور روزی ۴۵ دقیقه پیاده ...

سلام سارا جان بجز پیاده روی و خوردن لوبیا سبز چه کارهای دیگه انجام بدیم؟دوران پریود ماساژ زیر دل با روغن سیاه دونه خوبه؟

الهی و ربی من لی غیرک
ااای جان دلم😍 ان شاالله همیشه خوب باشین و سرتون ب شادی گرم باشه😍🤩 منم خوبم شکر خدا منتظرم پریود ...

وای شرایطت عینه منه منم منتظرم پریود شم برم تو سیکل انتقال انشالا البته قبلش باید ببینم پرولاکتینم پایین اومده یا نه احتمالا سه شنبه برم آزمایش یا چهارشنبه😍

نه همش و منظم زدم . فقط امروز ستروتاید رو بجای ۱۰ ساعت ۱۱ زدم 

ببخشید با کسه دیگه ای اشتباه گرفتم ان شاالله موفق باشید عزیزم یک ساعت چیزی نیست مهم ترین امپول هاش سی جی که دکتر ساعت دقیقش رو میگه تو همون تایم باید بزنید 

دکترتون انصاری بود ؟؟

خیلی از بچه های اینجا با یه دونه جنین باردار شدن پس خدا بخواد شدنیه عزیزم 

دارو نداشتم که ،سیکلم نچرال بود😔 گفتن پری نشدی امپول بزن ولی میترسم امپول بزنم هورمون هام قاطی کن ...

مشکلت چی بود عزیزم