2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
به هیچ‌وجه همچین اشتباهی نکن داروهاتو تا روزی که جواب آزمایشتو میگیری ادامه بده . بدون مشورت دکترت ه ...

عزیزم چیشد؟

جواب آزمایش اومد؟

انشالله خوش خبری فداتشم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم از همین نگرانم ولی از ی طرفم ترسیدم قطع نکنه مشکلی پیش بیاد فک کن شده بود یک و خورده ای. یاد ...

آخه اون شاید دوز زیاد ‌میخورده به خاطر اون ، اگه بعد از پایین اومدن پرولاکتین با دوز خیلی کم‌ و با فاصله زمانی زیاد استفاده بشه در همون‌ حد میمونه ‌دیگه بالا نمیره و‌ پایین ‌هم ‌نمیاد ،البته فاطمه جان تو‌ ام آر آی سالم بود فکر نکنم دیگه پرولاکتینت بالا بره اگرم ‌خدایی نکرده بره فوقش اینه یه ماه دارو‌مصرف کنی 

فاطمه اینبار پانکچرت‌ اچ ‌ام ‌جی داشتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
:) منم فردا آزمایش میدم همه چی روشن میشه 🙂🤪 ببخشید این چند روز زیاد پرحرفی کردم  چنش ایجاد ...

اینجا حرف نزنی کجا میخوای بگی خواهر

هر وقت خواستی بیا اینجا حرف بزن

اخه ادم گاهی حرفهاشو به همسرشم نمیتونه بگه چون میترسه اونم ناراحت بشه

بچه ها اونایی که سیکل پانکچر اچ ‌ام ‌جی داشتن ،چه ساعتی آمپول میزدن ؟ برای من تو برگه ساعت ننوشته

‌فقط نوشته عصر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آهان ممنون.من که امیدی ندارم به طبیعی باردار شدن

منم باردار نیستم😂ولی پری هم نشدم خواهر

رحمم نمیدونم چرا گیج شده 😔یهو قاطی کرد

فقط ترشح دارم

من این ماه انتقال داستم بدون هیچ دارویی،منفی شدم ولی پری نمیشم تا حالا سابقه نداشته 

انشاالله که باخبر خوب بیایی ما هم دلخوش شیم

قربونت برم عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهیییی❤️❤️❤️ چقدر خوشحال شدم که پیامتون را دیدم ، ممنون که جواب دادید🙏🙏 خدا حفظ کنه نی نیتو عزیز ...

مرسی عزیزم انشالله بزودی شما هم یه تو دلی قشنگ خدا بهتون هدیه میده و این سختی ها یادتون میره ❤ما مورفولوژی ۱ و حرکت کاملا صفر داشتیم و هی هم داشت بدتر میشد شرایط ، یعنی تو آخرین آزمایش تعداد هم که خوب بود قبلا به نسبت کمتر شده بود ، من خیلی روی تغذیه ام هم کار کردم توی اون مدت که تو سیکل بودیم و فکر میکنم بخاطر تغییر سبک زندگی و بیخیالیم باردار شدم چون اصلا دیگه بهش فکر نمیکردم. بله بطور طبیعی آزاد میشه تخمک بعد پانکچر 

اینجا حرف نزنی کجا میخوای بگی خواهر هر وقت خواستی بیا اینجا حرف بزن اخه ادم گاهی حرفهاشو به همسرشم ...

ممنونم مهربون جانم♥️💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم باردار نیستم😂ولی پری هم نشدم خواهر رحمم نمیدونم چرا گیج شده 😔یهو قاطی کرد فقط ترشح دارم من ...

با دکترت درمیان گذاشتی؟؟عجیبه وقتی داروهارو قطع کنی پریود میشی که!!والله از وقتی تواین راه اومدیم همه چیز عجیب غریبی دیدیم،چیزی نیست دیگه که تجربه نکرده باشیم🙄

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
با دکترت درمیان گذاشتی؟؟عجیبه وقتی داروهارو قطع کنی پریود میشی که!!والله از وقتی تواین راه اومدیم هم ...

دارو نداشتم که ،سیکلم نچرال بود😔

گفتن پری نشدی امپول بزن

ولی میترسم امپول بزنم هورمون هام قاطی کنه برای انتقال بعدی

الان زنگ زدم به همسرم گفتم دیگه امپول رو بگیر بزنم