2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
واقعا دمش گرم ۱۲بار انجام داد😔من اصلا در خودم همچین توانی رو‌نمیبینم

آره خیلی سخته واقعا

ولی خب وقتی امید داری هنوز باز میری واسه انتقال

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روز ۱۲ عزیزم 

عزبزم اگه خیلی استرس داری فردا برو آزمایش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرف منم کتکش بزن 🤣 خیلی عجوله 

چشششششم😉😉

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دقیقا فقط همین یه بار ، منم تعجب کردم . 

خیلی عجیبه برام اخه من شهرستان بودم هر شب میرفتیم صبح تهران بودیم ظهر تا شب تو راه  برگشت بودیم وشب بعدش بازم توراه تهران  یه وقتایی خسته میشدم به دکتر میگفتم برا پس فردا عیب نداره نیام میگفت  حتی با مسیولیت خودتم حق نداری باید بیای

اولین سونو برای فولیکولهاتون چه روزی از سیکل بود ؟ یادتونه ؟ 

اولین سونو  روز سه بود دارو داد برای چهار روز بعدش  یعنی روز7پریودی وبعد روز 9وبعد11و13دو روز بعدش عمل پانکچرم بود 

من فروردین امسال هیسترو انجام دادم برای برداشتن پولیپ ، کلا فکر کنم حدود۳۲۰۰ شد ، که بیمه تامین اجتم ...

اره تکمیلی تازگیا از طرف شرکت همسرم انجام دادن اما نمی‌دونم چطو استفاده کنم یه بار رفتم آزمایش تیروئید اونجا گفتن تکمیلی داری گفتم بله آزاد حساب کردن گفتن قبض و ببرین بیمه من چطور استفاده کنم بلد نیستم بعد از شرکت همسرم گفتن همه رو یه جا جمع کنین بیارین ما می‌بریم منم دیگه برا آزمایش دومم نگفتم تکمیلی گفتم شرکت اقدام نمیکنه پولم از جیبم می‌ره 

میشه بگی کدوم بیمه اقدام کردی و شرایطش چه طوریه فیش و کجا می‌برین و اینا

واااا چه بی مسئولیت😔😔قبل کنسل شدن باید به شما زنگ میزد ادم اینهمه دارو بخوره و.. بعد بگن کنسل هست ...

خوب خواهری زنگ زد دارو نخوردم که اصلا 

گفت باید ببینم میایی یا نه که اگه عملی اون روز داشتم بفهمم جا دارم یا نه اونم حق داره اما تا آزمایشاتمو نشونش ندم نتونستم تصمیم بگیرم

چ جااالب. جواب دهی اینترنتی هم دارن؟ نه من پلاسما میرم تو آبرسان. چون هم نزدیکتره بهمون هم جواب دهی ...

اره جوابدهی اینترنتی دارن دوستام بیشترشون دانش میرن روبروی جهاد هم دانش هست شعبه دیگه ش 

اره پلاسما هم میرم برا تیرویید اما نمی‌دونم اورژانسی جواب دارن یا نه 

چرا برا بعضیا hcg میدن ‌به بعضیا سینافکت ؟

فک کنم فقط اسما فرق دارن کارشون یکی باشن. من تو این سیکل hcg هم نداشتم تو اولی واریوپپتیل داد و تو دومی اوویترل

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کیه عزیزم

عزیزم خودش تونی نی سایت بود ومیرفت رویان برای درمانش توخصوصی میگم بهتون 

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم