2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
نه عزیزم حالت بد میشه هیچ دکتری همچین ریسکی نمیکنه . داروهایی که برای پانکچر بهمون میدن خیلی تخمدانا ...

جدی ؟ 

🫤🫤🫤 من گفتم اینماه انجام بدم ، ماه دیگه هم دوباره دارو بگیرم انجام‌بدم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جون خوبی؟ دختر گلت چطوره؟  متاسفانه بچه ها خیلی وقته نمیان اینجا😔. شاید تگ شما باعث ...

سلام عزیزم قربونت خوبیم شکر خدا.سرشون شلوغه وقت نمیکنن☺ان شاالله بزودی شما هم سرت شلوغ شه وقت نکنی بیای زیاد😍

آره منم خیلی دلم تنگ میشه واسه اینجا هر چند وقت یبار میام پست هارو میخونم.شما چخبر؟انتقال دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارافان چه کاره خوبی کردی که جوابمو دادی واقعا چقد خوشحال میشم میبینم یه آدمایی تو این راه هستن ...

ممنونم عزیزدلم اصلا ناامید نباش من یکیو میشناسم هشتمین بار مثبت شد یکی تو همین نی نی سایت میگفت بار ۱۲ مثبت شد هر بار که منفی میشی شانس مثبت شدنت واسه دفعه بعد ۵ درصد بیشتر میشه اصلا نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم 🙏 فعلا که امروز گند زدم 😐😐😐  اشتباه کردم آمپول ستروتاید که برا قبل از ۱۰ ...

نگران نباش عزیزم .یکساعت فکر نکنم تاثیری داشته باشه کی باید پانکچر بشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ساراجان بارداری برام شده یه چیز محال و خیلی خیلی دور فقط میگم خدایی یه روزی میاد منم بتا مثبت ببینم ...

درکت میکنم عزیزم منم این حال و روزو داشتم این حسا رو داشتم هر وقت میرفتم آزمایش جوابش میشد یک میگفتم ای خدا ی روز میشه این عدد بیشتر از ۲۵ باشه حالم از یک بهم میخورد ولی اون روز رسید باورت میشه من هنوز باورم نمیشه باردار شدم بچم بدنیا اومد؟☺☺☺بچم نگاه میکنم میگم این واقعا بچه منه؟شد بالاخره؟

یه روز وقتش میشه فقط توکل کن بخدا قران زیاد بخون

سلام. اینجا سوالارو از شخصای خاصی باید بپرسیم؟؟ منم اول راه های میکروام با کلی سوال که نمیدونم کجا و ...

نه عزیزم بپرس هر کی بدونه جواب بده اگه بخوای میتونی از منم بپرسی

گفت چون برنامه ریزی اتاق عمل مشخص بشه چون بدونه جا داره اون روز چند تا پانکچر و انتقال داره برا همین ...

واااا چه بی مسئولیت😔😔قبل کنسل شدن باید به شما زنگ میزد

ادم اینهمه دارو بخوره و.. بعد بگن کنسل هستش

چه مسخره

دانش اصولاً زود میده جواب و مثلا بتا چهل و پنج دقیقه یا کمتر من آزمایش دادم رسیدم خونه جواب اومد اور ...

چ جااالب. جواب دهی اینترنتی هم دارن؟

نه من پلاسما میرم تو آبرسان. چون هم نزدیکتره بهمون هم جواب دهی اینترنتی دارن گاهی همسرم نیس بره برا جواب اینجوری راحتم از تو خونه میبینم جوابشو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزدلم اصلا ناامید نباش من یکیو میشناسم هشتمین بار مثبت شد یکی تو همین نی نی سایت میگفت بار ...

واقعا دمش گرم ۱۲بار انجام داد😔من اصلا در خودم همچین توانی رو‌نمیبینم