2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
اره عزیزم زود زدی فدات انشالا مثبتی !ببخشید میپرسم مشکلتون چیه؟

خواهش میکنم عزیزم انشاءلله 

تنبلی تخمدان داشتم بعد که با کلی آمپول پانکچر شدمو جنین تشکیل شد دکترم گفت رحمت کوچیک ضخامتت هم پایین 

فعلا ضخامتمو با دارو رفع کردو تونست انتقال انجام بده این بار دومم و آخرین جنین هام 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شادی جان یادته بهت گفتم انقدر تو بارداری اتفاقات میوفته بهتره بعد از ان تی شهر خودت باشی این تا ...

بهارک‌امکانش ندارم برم تهران چون شوهرم سرکاره.

وگرنه بله حرف تون درسته بخصوص انسال از اول پاییز ایران خیلی سرد شده.

شادی صدام کنید
سلام جونم خوبی تو مطب پول گفت کارت ب کارت کن هزینه بیمارستان هم جدا منم گفتم جور میکنم از اینور هم ج ...

من فروردین امسال هیسترو انجام دادم برای برداشتن پولیپ ، کلا فکر کنم حدود۳۲۰۰ شد ، که بیمه تامین اجتماعی ۸۴۰ تومنش و داد و بقیه اش رو هم تکمیلی تا ۹۰ درصد داد . اینقدر عمل حساس و‌مهمی نیست که دکتر بخواد زیر میزی و اینا بگیره ، 

بهارک‌امکانش ندارم برم تهران چون شوهرم سرکاره. وگرنه بله حرف تون درسته بخصوص انسال از اول پاییز ایر ...

ان شالله که برات بهترینها اتفاق بیوفته و هیچ پیشامد غیر منتظره ای پیش نیاد 🤲

ممنونم عزیزم 🙏 فعلا که امروز گند زدم 😐😐😐  اشتباه کردم آمپول ستروتاید که برا قبل از ۱۰ ...

آزاد نمیشه نگران نباش ، پانکچر اولم سترو تاید زمانشو برای من ‌اشتباه نوشته بودن که فهمیدم ‌اشتباهه با عجله رفتم زدم اما بازم کم کمش یک ساعت تاخیر داشت

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یاخدااا با کاندوم باردار نشده باشم خوبه 😀😀

نه بابا خاطرت جمع  من و شما سابقه داریم ،😅😅منم الان۱۶ ساله که با کاندوم جلوگیری میکنم تا حالا که مشکلی نبوده 

احتمال اینکه موقع تخمک‌گذاری لک ببینی هم هست

نگار جان شما رویان بودی درسته؟یه انتقال اولت منفی شد اگه اشتباه نکنم ؟دومی بتا بالا رفت؟واسه انتقال ...

بله رویان بودم، ن عزیزم کار خاصی نکردم،دو سه شب قبلش به گفته بچه ها شکمم رو ماساژ دادم با روغن سیاه دانه 

نشاسته هم خوردم ،همین...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...