2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048256 بازدید | 684648 پست

بچه هایی که منتظرند آزمایش بدن لطفا آروم باشید ، خودتونو سرگرم کنید ، مطمئن باشید بهترین اتفاق براتون میفته و ایشالله که مثبت هستید ، درمورد همسراتون بخدا درک میکنم و با خودم فکر کردم این شوهر ها از جمله مال خودم، یه وقتایی اینقدر خبیث و بد میشند که آدم می‌خواد کلشون و بکنه 

ولی اینجور مواقع اینقدر مظلوم میشن آدم دلش میسوزه براشون🤣 

هروقت دلتون سوخت یاد روزهای بد بودنشون بیفتید ، من هر وقت پریود میشدم یاد خباثت‌هاش میفتادم و خودمو آروم میکردم🤣🤣

اینو گفتم که فان باشه و بخندید ❤️❤️

آروم باشید و فیلم ببینید تا انشالله روز آز خبر خوش بدید❤️❤️

به شوهرم گفتم که بیبی منفی شده  میگه من امید دارم که نینی داری آزمایش مثبت میشه الان چی ...

به هیچ‌وجه همچین اشتباهی نکن داروهاتو تا روزی که جواب آزمایشتو میگیری ادامه بده . بدون مشورت دکترت همچین ریسکی نکن

ببین همسرت اینقد امیدواره 😊

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو باری که ای وی اف کردم  بیبی نزدم  فقط آزمایش دادم  ایشالله بزار دو روز دیگه ...

نگار جان شما رویان بودی درسته؟یه انتقال اولت منفی شد اگه اشتباه نکنم ؟دومی بتا بالا رفت؟واسه انتقال دوم کاره خاصی کردی مثبت شدی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره هر دو بار قطع کرد مخصوصا بار دوم ک زیر دو اومد. الان برا شروع سیکل انتقال دوباره نوشته ک کنترل ب ...

فاطمه جان ‌دکترت اشتباه کرده ‌که قرص رو‌ قطع کرده ، برای اونایی که پرولاکتین بالا میره تو ‌دوران اقدام به بارداری قطع نمیکنن فقط مثلا میگن ۱۰ روز نصف ‌قرص یا دو هفته یکبار نصف قرص بخورید که بالا نره و بعد از باردار شدن قطع میکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم از صبح که بیدار شدم درد پهلو دارم هوا هم سرده رفتم زیر پتو اما پاهام گرم نمیشه فکرای مثبت بکن م ...

انشاالله که مامانی توکل کنیم به خودش 

اره عزیزم من اصلا با گوشیم خیلی کم موزیک گوش میدم وبیشتر با گوشی قرآن میزارم و موزیک رو با کانالهای تلویزیون گوش میدم تقریبا هر روز آل عمران و هر شب بقره رو گوش میدم  دیگه توکل به صاحب قرآن

من دو باری که ای وی اف کردم  بیبی نزدم  فقط آزمایش دادم  ایشالله بزار دو روز دیگه ...

💔😔

ممنون عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخ الهی که خوش خبر باشی عزیزدلم ❤️❤️

مرسی قشنگم🥺🥺🙏🙏🤲🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
به شوهرم گفتم که بیبی منفی شده  میگه من امید دارم که نینی داری آزمایش مثبت میشه الان چی ...

نه دارو هات رو قطع نکن عزیزم تو که خدارو قبول داری پس باید صبر کنی شاید گل دقیقه نودی😉😉😉😉😘

پس توکل کن بخدا ان شاالله همین دوتا جنین بشه و با انتقالش مامان بشی 🤲

ممنونم عزیزم 🙏 فعلا که امروز گند زدم 😐😐😐 

اشتباه کردم آمپول ستروتاید که برا قبل از ۱۰ صبح هست و فکر کردم امروز ندارم ، یه دفعه رفتم چک کردم‌دیدم دارم . ساعت ۱۱ صبح زدم 😢😢 . امیدوارم تخمکهام آزاد نشده باشه 🫤 . 

عزیزم شما بی بی زدی؟انتقال اولته؟

آره روز یازده زدم که منفی شدم انتقال دومم 

ناامید شده بودم که دوستان اینجا منو دلداری دادنو گفتن امیدم به خدا باشه

سلام بچه ها خوبید ما چهارشنبه قرار بود بریم سونو آنومالی همسرم لحظه آخر براش ماموریت کاری پیش ا‌ومد ...

سلام شادی جان یادته بهت گفتم انقدر تو بارداری اتفاقات میوفته بهتره بعد از ان تی شهر خودت باشی این تازه ی اتفاق ساده و خداروشکر خوب بوده موقع زایمان خیلی سخته رفت و امد 

به نظرم برا سه ماه اخرت ی جایی رو تهران اجاره کن بمون چون از اخر شش نفس تنگی و کلی حالتهای جدید میاد سراغت که اصلا رفت و امد رو برات سخت و غیر ممکن میکنه

ببخشید تک تک جواب ندادم 

ممنونم دوستان 

یه کوچولو گریه کردم شوهرم آرومم کرد

دارو هامم قطع نمیکنم

اگه تونستم راضیش کنم فردا میرم آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره روز یازده زدم که منفی شدم انتقال دومم  ناامید شده بودم که دوستان اینجا منو دلداری دادنو گف ...

اره عزیزم زود زدی فدات انشالا مثبتی !ببخشید میپرسم مشکلتون چیه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خواهرم بی بی چکش همیشه منفی بود ولی آز مثبت.دوتا بارداریش هم

والا hcg ام داشتم مثبت کاذب هم نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40