2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
بچه ها کی بود امروز بتا داشت ؟! خبرم کنین چی شد  ایشالله که مثبته عزیزم

شیوا جان امروز باید آزمایش بده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم.ساکن رشتی الان رشت هوا چطوره؟

بارونه ؛ اطراف رشتم دکتر ظهیری منو میفرستاد دکتر مرندی تو حاجی اباد واقعا سونوش عالی بود 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا برا بعضیا hcg میدن ‌به بعضیا سینافکت ؟

نمیدونم عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

💔 بیبی چک روز ۱۲ منفی شد 💔 من موندم اگه واقعا منفیه چرا این امید الکی از دلم نمیره بیرون

من دو باری که ای وی اف کردم 

بیبی نزدم 

فقط آزمایش دادم 

ایشالله بزار دو روز دیگه برو آزمایش 

توکل به خدا مثبت باشه جوابش عزیزم 

از بیبی بدم میاد 

امید آدمو ناامید می‌کنه 

من بار دوم که بتام رفت بالا سه بار آزمایشم مثبت شد بعدش بیبی زدم منفی گر چه افت بتا داشتم و تموم شد همه چی ولی بازم همون آزمایش...

به خودم گفتم هر وقت فهمیدم واقعی باردارم بعد تست میزنم که یادگاری نگهش دارم مثل بقیه...،🥺🥲

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شیوا جون دوباره بیبی چک زدم منفی بود نمیدونم ب شوهرم بگم یا نگم 💔 طفلی حرف میزنه من چون عصبی ام ه ...

آره پیاماتو خوندم عزیزم . اگه به همسرت بگی بهتره اینجوری تا روز آزمایش آمادش میکنی الان با تنها کسی که میتونی حستو درمیون بزاری فقط همسرت

تو علائم مثبت شدنو داری بازم امیدت به خدا باشه 

حس میکنم بی بی چکا به این زودی که ما استفاده میکنیم نشون نمیده فقط آزمایش که جواب قطعیو میده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

به شوهرم گفتم که بیبی منفی شده 

میگه من امید دارم که نینی داری آزمایش مثبت میشه

الان چیکار کنم دارو هارو قطع کنم؟ یا فردا رو هم بزنم 

دیگه پسفردا صبح آزمایش میدم مشخص میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات شم عزیزم  توکل به خدا  اینقدر درد کمرم زیاده که احساس میکنم اگه  پروژسترون روقط ...

منم از صبح که بیدار شدم درد پهلو دارم هوا هم سرده رفتم زیر پتو اما پاهام گرم نمیشه

فکرای مثبت بکن میتونی به جای موزیک تلاوت قرآن سرچ کن تو گوگل و گوش بده 

سوره یاسین ، الرحمن ، واقعه گوش بده و تو دلت صلوات بفرستو تسبیحات حضرت فاطمه رو بگو

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍