2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048257 بازدید | 684648 پست
نمیدونم اصولیش چقدره. من مثلا امروز آز میدم پس فردا جواب میدن. ولی نگران نباش فک نکنم مشکلی ایجاد کن ...

دانش اصولاً زود میده جواب و مثلا بتا چهل و پنج دقیقه یا کمتر من آزمایش دادم رسیدم خونه جواب اومد اورژانسی هم که کمتر الویت با اورژانسی ها هستش کجا میری برا آزمایش جهاد؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
💔 بیبی چک روز ۱۲ منفی شد 💔 من موندم اگه واقعا منفیه چرا این امید الکی از دلم نمیره بیرون

عزیزم واس من تازه روز ۱۶بعد از مثبت شدن هاله افتاد 

روز چندمی ۱۲شرمنده پرسیدم من اصولاً نمیپرسم چون خودم هم حساسم 

ببین مطمینترین راه آزمایش هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی میدونه لطفا جواب بده دوستان  میشه اسپرم رو فریز کنن برای پانکچر بعدی ازش استفاده کنن ؟ ...

عزیزم همسر من موقع پانکچرم اسپرماش و فریز کردن آره میشه

عزیزم مرسی از راهنماییت ،ویتامین e ,c,d,و مکمل میخورم خوبه یا مولتی ویتامین هم بگیرم عزیزم؟

مواتی ویتامین من اینا رو داره به اضافه کمپلکس ب 

کمپلکس ب خودش برای تقویت بدن مقابل مریضی عاالیه 

اگه تونستی بگیر بخور دکتر من وقتی فهمید انتقال دارم یه آمپول نوروبیون هم واسم نوشت زدم

تقدیم به همگی؛ 

*عظمت در دیدن نیست،*
*عظمت در چگونگی دیدن است.*
*گاهى خودت را مثل یک کتاب ورق بزن،*
*انتهای بعضی فکرهایت " نقطه" بگذار که بدانی باید همان‌جا تمام‌شان کنی.*
*بین بعضی حرف‌هايت "کاما" بگذار که بدانی باید با کمی تامل ادایشان کنی.*
*پس از بعضی رفتارهایت هم "علامت تعجب" و آخر برخی عادت‌هایت نیز علامت "سوال" بگذار.*
*تا فرصت ویرایش هست... خودت را هر چند شب یک‌بار ورق بزن...*
*حتی بعضی از عقایدت را حذف کن ...*
*اما بعضی را پررنگ...*
*برخی آدم‌ها را حذف کن، برخی را نه!*
*هرگز هیچ روز زندگیت را سرزنش نکن!*
*روز خوب به ما شادی می‌دهد،*
*روز بد به ما تجربه،*
*و بدترین روز به ما درس می‌دهد ...!*
*فصل‌ها برای درختان هر سال تکرار می‌شود،*
*اما فصل‌های زندگی انسان تکرار شدنی نیست...*
*تولد ...، کودکی ...، جوانی...، پیری و ... *.
*تنها زمانی صبور خواهیم شد که صبر را یک قدرت بدانیم نه یک ضعف!*
*آن چه ویران‌مان می‌کند، روزگار نیست، حوصله‌ی کوچک و آرزوهای بزرگ است....*

من دوتا سقط زیر ۱۲ هفته داشتم. همه ی آزمایشارم واسه فهمیدن علتش دادیم و در نهایت گفتن احتمالا به خاطر اسپرم هسش که دی اف آی بالاس. مرکز هم رفتم و پیشنهاد میکرو دادن البته بعد از ویزیت و تایید دکتر ارولوژیشون

سلام بچه ها خوبین؟چخبرا؟نی نی ها خوبن؟چند ماهشونه نی نیاتون.بیاین از خودتون بگید. @sangak   ...

سلام. اینجا سوالارو از شخصای خاصی باید بپرسیم؟؟ منم اول راه های میکروام با کلی سوال که نمیدونم کجا و از کی بپرسم🤭

نه عزیزم من هیچوقت مسکن نمیخورم آخه، مثل درد پریودی شدت و ضعف داره دیگه ، میاد و‌میره، به هیچ وجه حت ...

عزیزم من طبیعی باردار شدم وقتی تو سیکل ivf بودم ، ۲ ماه بعد پانکچر طبیعی باردار شدم ، امیدتون بخدا باشه و آرامش داشته باشید از ته دلم همیشه برای مامانای این گروه دعا میکنم من خیلی فعال نبودم اینجا ولی خیلی ها رو میشناسم چون همیشه میخوندم اینجا رو. من حتی ۱ درصد هم احتمال بارداری طبیعی رو نمیدادم. ۴ سال هم ناباروری داشتم.

سلام بچه ها خوبید

ما چهارشنبه قرار بود بریم سونو آنومالی همسرم لحظه آخر براش ماموریت کاری پیش ا‌ومد کنسل کردیم.امروز راه رفتادیم رفتیم اتوبان رشت قزوین برف گیر بود برگشتیم.

الانم تو شهرستان خودمون هیچ سونوگرافی جواب نمیده.

موندیم همین جوری .اکو قلب هم انجام ندادم.فقط ام دو روز وقت دارم

فکر خانم هایی هستم که بارداری یا زایمانشون افتاد روزای اول کرونا که همه ترسیده بودند،بیمارستان ها آلوده بودند واقعا چه شرایط سختی بوده

شادی صدام کنید
سلام بچه ها خوبید ما چهارشنبه قرار بود بریم سونو آنومالی همسرم لحظه آخر براش ماموریت کاری پیش ا‌ومد ...

عزیزم سپهر یا نگاه برو تو رشت بگرد کلی سونوگرافی خوب هست 

من سقطم دقیقا روزای اول کرونا افتاد که دکترا وحشت داشتن جنین ۹هفته تو دلم مرده بود و دکتر گفت من بیمارستان نمیام برو تو خونه با قرص سقط کن 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

[QUOTE=269304572]ما سه تا تعیین جنییتی احتمالا این ماه واد سیکل بشیم خدا کنه جواب بگیریم[/QUانشالله من به خدای خودم مطمعنم اگه صلاحم باشه کمکم میکنه وگرنه که هر چی خودش بخواد 

دوستان من پریودم ۳۵روز ست این ماه روز ۲۷ سه روز لک دیدم و بعد اون دیگه پریود نشدم یعنی اون پریودم بوده؟ البته جلوگیری با کاندوم دارم و از بارداری مطمعنم لک هم انگار ترشحات تخمک گذاریم قاطی با خون باشه بود خودم گیج شدم مثلا منتظر پریودم برم برای داروی پانکچر ...

سلام  خیلی حالم گرفته است 😔  رفتم دکتر سونو بعد از استفاده از داروهای پانکچر&nb ...

مگه دکتر شما فولیکولهات رو چطوری چک میکنه؟

دکتر من یه روز در میون برام سونو میگرفت دو بار اول چهار تا فولی داشتم بار سوم سونوکه  شدم هر طرف پنج تا طبق شرایطم دوز دارو هارو کم یا زیاد یاثابت میکرد؟چطور یعنی همین یه بار سونو گرفت ازت