2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
کدوم مرکز ؟ کدوم دکتر ؟  نمیشه اسپرم و فریز کرد که وقتی پانکچر شدیم ماه بعد از فریز در بیاد و ...

من تهران نیستم عزیزم.این حرفم مرکز قبلیم زدن بهم.

نمیدونم واقعیتش اطلاعاتی در مورد فریز اسپرم ندارم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید خیلی سوال میپرسم شما طبیعی بارداری نداشتین یعنی؟اخه من هیچوقت باردار نشدم طبیعی یکبار انتقال ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم

من همسرم آزو اسپرم بود حتی فکر نمیکردم با ای وی اف باردار شم بار سوم مثبت شدم ناامید نباش عزیزم

الان دخترم رو پام خوابه از ته دلم دعا می کنم سال دیگه این موقع نی نی یا بغلت باشه یا تو دلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟چخبرا؟نی نی ها خوبن؟چند ماهشونه نی نیاتون.بیاین از خودتون بگید.

@sangak    

@ماشالا    

@malakeh_zibaei    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها خوبین؟چخبرا؟نی نی ها خوبن؟چند ماهشونه نی نیاتون.بیاین از خودتون بگید. @sangak   ...

سلام سارا جون خوبی؟ دختر گلت چطوره؟  متاسفانه بچه ها خیلی وقته نمیان اینجا😔.

شاید تگ شما باعث خیر شد اومدن دل تنگ تون میشیم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ببخشید من جواب میدم من همسرم آزو اسپرم بود حتی فکر نمیکردم با ای وی اف باردار شم بار سوم مثبت ...

سلام سارافان چه کاره خوبی کردی که جوابمو دادی واقعا چقد خوشحال میشم میبینم یه آدمایی تو این راه هستن که باره چندم جواب دیدن و منم مصمم تر میشم به ادامه راهم !ساراجان خدا دختره نازتو برات حفظ کنه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم ببخشید من جواب میدم من همسرم آزو اسپرم بود حتی فکر نمیکردم با ای وی اف باردار شم بار سوم مثبت ...

ساراجان بارداری برام شده یه چیز محال و خیلی خیلی دور فقط میگم خدایی یه روزی میاد منم بتا مثبت ببینم یه روز میاد منم برم سونو قلب بچم بزنه یه روزی میاد به شوهرم خبره بارداری‌مون بدم 😭بهش فک میکنم قلبم درد میگیره از خوشحالی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

💔 بیبی چک روز ۱۲ منفی شد 💔

من موندم اگه واقعا منفیه چرا این امید الکی از دلم نمیره بیرون

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

💔 بیبی چک روز ۱۲ منفی شد 💔 من موندم اگه واقعا منفیه چرا این امید الکی از دلم نمیره بیرون

عزیزم  هاله هم نداره بعد ازاینکه زمان میگذره؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
💔 بیبی چک روز ۱۲ منفی شد 💔 من موندم اگه واقعا منفیه چرا این امید الکی از دلم نمیره بیرون

چندم بایدازمایش بدی؟؟نمیخوام امیدالکی بدم بهت ولی من همینجاشنیدم بی بی منفی داشتن ازمایش مثبت،درصدش کمه امابودن،حالایاچون بتاااچ سی جی دیرترتوادرارواردمیشه یعتی اول توخون نشون میده خودشوبعدش توادرار،بدنهاهم فرقداره برابعصی هاروز5بی بی مثبت میشع امااکثزا12به بعدنشون میده،ایشالاکه مثبت بشی یه درصدم نشدفدای سرت جنین ک داری خواهرجان دوماه بعددوباره انتقال بده،خداروچ دیدی شایدتواین حین وبین طبیعی مامان شدی

ادمهاباامیدزندن عزیزدلم،من ابان ک هفتیم انتقالم بود دومرحله ای بودیه آ ویه ب اول گذاشتن دوروزبعدیه کامپکت ب،بعداصلاحالتهام خیلب بادفعه های قبل فرقداشت یه حسی بهم میگفت گرفته جنینم،من کلاادم واقع نگریم اصلاتلقینی نیستن امابه حدی دلم روشن بودوقتی بی بی منفی شدصب روزازمایش اصلاداشتم دیونه میشذم یه خط خیلی کمرنگی داشت همش میگفتم حتمامثبته بتاپایینه،تامدتهاگریه میکردم اصلادلم نمیخواست خونه باشم یرفتم بیرون برمیگشتم دراپارتمانوبازمیکزذم همینچوری گریه میکزذم تابرسم بالا،یادروزهایی ک پله هارواروم میرفتم میفتادم،یعنی ب معنای واقعی داشتم دیونه میشدم،دیگه اطرافیانم اینقذنصیحتم کردن ک سلامتیت مهترع بیخیال شو،ولی بازته قلبم دوسدارم ادامه بدم،ناامیدشیطانه،بازپول دستم بیادبه امیدخداشروع میکنم 

خداروشکرتوجنین داری خواهری،روزهای انتقال سخت میگذره اماشیرینه،ایشالابهترینهاپیش روت باشه

@favali     فاطمه جون والا من ندیدم برای عمل هیسترو هم زیرمیزی بخوان چقدر بی انصافن ...

سلام جونم خوبی تو مطب پول گفت کارت ب کارت کن هزینه بیمارستان هم جدا منم گفتم جور میکنم از اینور هم جواب آزمایشاتم حاضر نبود دیشب که ماماش زنگ زد گفت میایین برا عمل منم گفتم که هنوز جواب آزمایشاتم و ندیده خانوم دکتر فردا بیارم فردا مشخص بشه اونم گفت پس کنسله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یعنی چی لغو کرد؟کجا میریذ؟

گفت چون برنامه ریزی اتاق عمل مشخص بشه چون بدونه جا داره اون روز چند تا پانکچر و انتقال داره برا همین پرسید ازم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مگر پول رو همون روز عمل واریز نمیکنند؟ معلومه که خیلی دکتر پولکی هستش

اره دوستم هم همین تابستون رفته بود تعجب کرد گفت از من تو مطب پولی نگرفته بود منم تعجب کردم گفتم شاید متد جدیدشونه😅😅

اره هر دو بار قطع کرد مخصوصا بار دوم ک زیر دو اومد. الان برا شروع سیکل انتقال دوباره نوشته ک کنترل ب ...

انشاالله خیره عزیزم ن بابا الکی هستش مگه انشاالله که خوبه منم قبل انتقال یه بار دیگه میرم این قند لعنتی می‌دونم از استرس اومده دیگه مطمئنم