2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
کیا برا تخمک کشی ۳۶ ساعت قبل تخمک کشی فقط آمپول سینافکت داشتن ؟؟؟

من عزیزم 

یه امپول داشتم اسمش یادم نیست

از دوستم پرسیدم واسه چیه گفت تخمک هات آزاد نشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عزیزم  یه امپول داشتم اسمش یادم نیست از دوستم پرسیدم واسه چیه گفت تخمک هات آزاد نشه

اون آمپول ستروتاید یا اورگاترون هستش ک صبح ها تقریبا از هفتم پریود میزنن ک جلو آزاد سازی رو بگیره ک ی وقت آزاد نشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسی فدات شم ان شاالله به زودی روزی خودت و همه منتظرا🤲🤲🤲

مرسی خاهره خوبم😍😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اون آمپول ستروتاید یا اورگاترون هستش ک صبح ها تقریبا از هفتم پریود میزنن ک جلو آزاد سازی رو بگیره ک ...

این دارو داد 

ولی فکر کنم این برای موقع پانچرم نیست 

واسه قبل انتقاله🤔

چون تاریخش به تاریخ پانچرم نمیخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اون آمپول ستروتاید یا اورگاترون هستش ک صبح ها تقریبا از هفتم پریود میزنن ک جلو آزاد سازی رو بگیره ک ...

منوترون چه امپولیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم  یه قاشق روغن زیتون رو بریز تو یه قاشق آیلیمو بخور آب لیمو عسل و آب ولرم هم که عاالیه&nb ...

عزیزم مرسی از راهنماییت ،ویتامین e ,c,d,و مکمل میخورم خوبه یا مولتی ویتامین هم بگیرم عزیزم؟

دخترا الان مامای دکتر زنگ زد چرا پول و واریز نکردین گفتم جواب آزمایشاتم تازه امروز اومده فردا بیارم ...

مگر پول رو همون روز عمل واریز نمیکنند؟

معلومه که خیلی دکتر پولکی هستش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون گلم ذخیره من ۰/۳۲ هست ب نظرت ivf جواب میده ؟!

یادمه آنا جون میگفتن با ذخیره چند صدم هم داشتیم ک جواب گرفتن. ب نظرم نباید نا امید شد. من الان خودمم نمیدونم دقیقا چنده ذخیره ام ولی دائم بهم گفتن ذخیره ات خییلی پایینه. توکل ب خدا. فقط سعی کنین ی مرکز یا دکتر خوب پیدا کنین ک ان شاالله بهترین نتیجه هارو بگیرین. برا ما ک ذخیره مون کمه و طبعا جنین مون هم کمتر ، ی دونه هم جای هزاران شکر داره.پس اصلا ناامید نشید.

ان شاالله بهترینا براتون پیش میاد . اگه شد سیکل شانگهای رو هم ب دکترتون پیشنهاد بدین.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان داروتو بعد از پایین اومدن قطع کردی  بعد قندم هم بالاست  می‌دونی اینوفولیک که م ...

اره هر دو بار قطع کرد مخصوصا بار دوم ک زیر دو اومد. الان برا شروع سیکل انتقال دوباره نوشته ک کنترل بشه. امیدوارم فقط بالا نرفته باشه زیاد ک عقب نیفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرت زود جواب دادن؟؟

نمیدونم اصولیش چقدره. من مثلا امروز آز میدم پس فردا جواب میدن. ولی نگران نباش فک نکنم مشکلی ایجاد کنه اشتباه میشد خودشون نمیدادن اینقد زود. شاید دستگاهسون پیشرفته تره.

من امروز از عصر ب اینور همش از سمت پهلوی رایتم تیر می کشه و درد می کنه قطع و وصلی داره. خیلی نگرانم کرده.روز ۲۰ پریودیم بود