2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048411 بازدید | 684655 پست
اره عزیزم 🙂 فردا هم میزنم  انقد میزنم تا مثبت بشه😁

انشالا مثبت هم میشی!انشالا خیره عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ن میخواد ک آزاد بشه . احتمالا اشتباه فهمیدین ۳۶ ساعت قبل از تخمک کشی آمپپل هاش سی جی میدن ب این سین ...

عزیزم تا جایی که من ای وی اف کردم هاش سی جی یا هر امپول دیگه ای برایه تخمک کشی نمیدن برعکس امپول میدن ازاد نشه خواهر ازاد بشه چه جوری از تو فولیکول با سوزن در میارن اشتباه نکرده بازم از دوستان با تجربه تر بپرس ولی من الان برایه بار ۴ میخوام تخمک کشی کنم این بوده روالشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  خیلی حالم گرفته است 😔  رفتم دکتر سونو بعد از استفاده از داروهای پانکچر&nb ...

حق داری عزیزم.توکل ب خدا امیدوارم هردو جنین عالی بشن و همونا بیان بمونن پیشتون و نور چشم تون بشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍😍😍 ممنون قلبم🫂 نمیخوام چیزی بگم که خدایی نکرده سوتفاهم پیش نیاد  ولی واقعا مادرشوهرم ...

انشالا که روز به روز بهتر میشه زندگیت🥰

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم من تو بارداری اولم انتقال سوم مثبت شدم تو بارداری دومم انتقال اول مثبت شدم خداروشکر

وای عزیزم من باره اول منفی شدم چقد بهم روحیه دادین که باره سوم مثبت شدین انشالا منم باره دوم مثبت بشم😍

دخترا آزمایشم گند زدم 🥺🥺🥺

چی شده؟ چ زود جوابشو دادن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم من تو بارداری اولم انتقال سوم مثبت شدم تو بارداری دومم انتقال اول مثبت شدم خداروشکر

ببخشید خیلی سوال میپرسم شما طبیعی بارداری نداشتین یعنی؟اخه من هیچوقت باردار نشدم طبیعی یکبار انتقال منفی داشتم همش میترسم نکنه باره اول که منفی شدم هیچوقت مثبت نشم🥺

دو ماه پشت سر هم میشه پانکچر کرد ؟ 

اره ب من گفتن انقد پشت هم پانکجر کنیم ک جنین زیاد بشه. البته نمیدونم چقدر اصولی باشه. 

نه عزیزم من هیچوقت مسکن نمیخورم آخه، مثل درد پریودی شدت و ضعف داره دیگه ، میاد و‌میره، به هیچ وجه حت ...

مرسی اره حتما خیالت راحت من خودمم خیلی دیر مسکن میخوردم الانم  تحمل میکنم ونمیخورم حالا خدا کنه نتیجه اش مثبت باشه ایراد نداره بزار این دردم باشه 

نه عزیزم منم از کسی خبر ندارم که تو دوره انتقال باردار بشه اخه تو دوره انتقال دکترا سیکل رو با دارو بدست میگیرن و طبق الگوی خودشون پیش میبرن البته مگه اینکه توی اون سه ماه استراحت که بعد پانکچر بهش میدن اگه ال دی نخورده شاید باردار بشه

خیلی بالا نیس پرولاکتینت با دارو سریع پایین میاد نگران نباش برا من بار اول ششصد و خورده ای بود و بار دوم ک چند ماه پیش بود ۱۸۶۰ اینا بود با ی ماه دارو اومد زیر دو

چقدر عجیب

والا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چی شده؟ چ زود جوابشو دادن؟

زود بود من گفتم میشه زود بدین گفتن فردا جوابشو می‌دیم بعد از ظهر دیدم پیامش اومد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی بالا نیس پرولاکتینت با دارو سریع پایین میاد نگران نباش برا من بار اول ششصد و خورده ای بود و بار ...

فاطمه جان داروتو بعد از پایین اومدن قطع کردی 

بعد قندم هم بالاست 

می‌دونی اینوفولیک که مصرف میکنم متفورمین هم داره