2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
انشاالله عزیزم انشاالله دلم خیلی گرفته فاطمه 

قربووووون دلت برم. ان شاالله خییییلی زود دلت اساسی شاد بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از جلو مرکزمون الان رد شدم یه سلام فسقلام دادم😍😍

جوووووون۰😍😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت میدونه ک میزنی و منفی میشی؟ مستقیم بروازمایش خون بده

نه اصلا

وگرنه زمین و زمان رو به هم میریزه 😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مهم نیست ان شالله باردار بشی این درد تا سه ماه باهاته من تا ماه سوم و نزدیک ان تی مدام درد پریودی رو ...

فدات شم که اومدی  وگفتی برام  حالا از استرسم کم بشه بازم کلی خوبه آروم  میشم 

توکل به خدا  

عزیزم تو زندگیم خیلی مشکلات به وجود اومد که الان چیزی بروز نمیدم که دعوا پیش نیاد !سعی میکنم وقتی چی ...

آفرییییین بهت مهم ترین چیزم همینه ک انتظارمون از دیگران پایین بیاد هم خییییلی مهمه و هم خییییلی سخت. این نشون میده ک شما خیییلی قوی هستی😍

مگه دوباره زدی فاطمه؟

اره عزیزم 🙂

فردا هم میزنم 

انقد میزنم تا مثبت بشه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه هنوز زوده دختر امروز روز چندبودی

روز ۱۱ عزیز دلم

سه شنبه صبح میتونم آزمایش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نمیتونم پیدا کنم کی پیام داده که استرادیول خارجی میخواد. لطفا بهشون بگید. من خودم از اونجا تهیه ک ...

من بودم بهاره جان ، ممنون عزیزم ولی تهران نیستم ، ارسال دارن به نظرت ؟ قیمتش رو میدونید 

سلام گلم شما ذخیرت چنده؟  تهران هستی؟ دکترت کی هست؟ پانکچر کردی چندتا تخمک داشتی؟ چه داروه ...

عزیزم من ذخیره رو ۳-۴ سال پیش دادم ک ۲/۱ بود بعدش سه بار پانکچر کردم قطعا خیلی پایین اومده. دکترمم همیشه تو هر دو تا مرکز گفتن ذخیره ات خیلی پایینه.

من تبریزم عزیزم با دکتر سید حسینی تو مرکز نهال.

ماه قبل سیکل شانگهای داشتم ک اتفاقا برا کسایی ک ذخیره پایین دارن خوبه. کاش ب دکترتون پیشنهاد بدید.

من جمعا از دو تا پانکچرم تو این سیکل ۱۰ تا تخمک کشیدن ک ۶ تاش جنین شد.

داروهامم ویتامین دی و اووابوست و کیوتن و dhea  و دوفاستون و سینال بود. ده روز قبل پریود هم روزی دو تا استرادیول داشتم برا هماهنگ شدن سایز فولیکول ها

فردایی روشن

من چون شوهرم متوجه شد نی نی سایتم گوشی رو گرفت   نشد برات چیزی بنویسم.     فقط بهت میگم با این سن کمت هنوز جای امید هست   هی مینویسم هی پاک میکنم. عزیزم شما مادری داری که نگرانته و برات زحمت میکشه، بعضی ها از این مادرها ندارند. پدری داری که فکر دخترشه، پدرهای هستند که متاسفانه ...   همسری که در اين سال ها همراهیت کرده، اگر مشکل از همسرم نبود، مادرشوهرم تا زن برای پسرش نمیگرفت و آبروی منو پیش همه نمیبرد و ... یک ثانیه راحت تو خونش نمیشست.     چه خانواده شوهر خوبی داری      سن به این خوبی، به قول یک کاربر برو مسافرت.   لطفا بخاطر خودت نه بخاطر هیچ کس دیگه، امید داشته و تلاش کن.   ناامیدی از طرف شیطان هست.   مراقب خودت باش     ان شاءالله هم جواب آزت مثبت هست،   بعد نیای اینجا و من دعوات میکنم

وای  راست میگی   خیلی قوت قلب بود برام مرسی که گفتی عزیزم  کاش بقیه هم تجربه ا ...

لیوان جان من انتقالی نبودم طبیعی بودم ولی اینقدر درد پریود داشتم و ترشح خونی هم به اندازه یکی دو تا خط مانند داشتن که نوار بهداشتی هم گذاشتم و اصلااااااا فکر نمیکردم باردارباشم 

اره عزیزم میگفت چون کورتاژداشتی حجم  پریودت کم شده بعد جالبه همه چیمم خوب بود دارو هیچی نداد وی ...

عجب 🤨🤨 چه ربطی داره !!!اینهمه کورتاژ کردن و باردار شدن  بعد خونریزی مگه به ضخامت ربط داره 🙄😏 اره به نظرمنم جدیدا بیشتر بنگاهی برای پول گرفتن راه انداختن چون دیگه مریصهای خورشون رو دارن خیلی اسم در کردن و انجور که باید و شاید دل نمسوزونن مرکزت رو عوض کن ان شاالله که نتیجه میگیری بزودی زود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

آنا جان و بچه ها یه سوال 

ولی نخندید بمن لطفا 

کسی بوده و یا کسی را سراغ دارید که با وجود مشکل تعداد اسپرم کم بره تو سیکل میکرو ولی طبیعی باردار بشه این وسطا😁😁 

منظورم اینه من نزدیکی بدون کاندوم داشته باشم میشه امیدوار بود🫣🫣

خیلی از میکرو‌میترسم بخداااا