2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

سلام خانمها

دوستم الان بهم زنگ زده تو سیکل تخمک کشی هستش میگه دکترم بجای آمپول هاش سی جی برای آزاد سازی تخمک براش آمپول سینافکت داده . خیلی نگرانه میگه بازم ب دکتر گفتم چرا هاش سی جی ندادی گفته همینو بزن

منم نمیدونستم چیزی بگم گفتم از شماها سوال بگیرم

کیا تو سیکل تخمک کشی فقط سینافکت داشتن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مگه چند سالته .من اگه سنم تو مرز نبود خیلی  آسونتر میگرفتم  منم نزدیک نه ساله منتظرم دواز ...

۲۴ سالمه عزیزم 

سن یه عدده :)

مهم موضوع اصلیه 

مشکل اینجاست که من دیگه توانشو ندارم 

سال ۹۷.۹۸ انتقال اولم بود 

امسال دومی....

ببین چقدر فاصله انداختم بینش...

اونقدر ها هم که فکر می‌کنید من اصلا دختر قویی نیستم

درسته امروز هم بیبی چکم منفی شد ولی هنوزم امید دارم که مثبت میشه 

شایدم باورم نمیشه ک منفی شده 

خنثی ام پر از حس های ضد نقیض

یه حالت یغما 

نمیدونم چطوری حسمو توصیف کنم

انشالله خیره :) انشالله خدا به هممون رحم کنه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکل بر خدا،انشاالله که علائم بارداریه برای شما،من که هیچگونه علائمی ندارم دیگه بی بی چکمم منف ...

بازم جنین داری؟

من که فقط سه تا بود موقع انتقال یکیش از بین رفته بودیدونه انتقال دادن برام 

الانم فقط یدونه دارم 

اره والله ولی ذهنمو درگیر کرد فقط من گفتم حجم پریودم کم شده بعد گفت بعد سقطط کورتاژ کردی گفتم اره وی ...

کلا مثل اینکه هر دکتری یه نظری داره ،

امروز تو داروخونه یه نفر اومده بود یکی از دارو ها رو یه  دوز نوشته بودن ، میگفت چرا دو تا نیست ، آخه دو تا دکتر منودیده یکیش گفته بود دو تا ، یکیش یه دونه ، خلاصه دکتر داروخونه گفت ببین دکتر اصلیت چی میگه ، همون و انجام بده ....

انگار رو تجربه خاص هر دکتر یه تجویز و یه تشخیصی میده ، من طی این سالها دکتر زنان زیاد دیدم ، بعضی ها بسیار با تجربه و حاذق بودن ، در مورد اونها هم همینطوره ، انگار تجربه هر دکتری متفاوت هست ، و در واقع روی کیس با توجه به تجربه خودش آزمون و خطا میکنه ، چه روش درمان چه داروها . 

عزیزم خندم گرفت، چقدر شوهرت ساده هست و مشخصه تو خونشون یاد نگرفته .  ممنون صحبت کردید و پیام د ...

ومن که مورد آخر را نمیدونستم رفتم دکتر همون موقع آزمایش داد و گفت برو الان انجام بده و منم شب قبلش...

بعد اینجا خوندم ولی خوب اصلا استرس نداشتم و جوابش خوب اومد.

دخترا آزمایشم گند زدم 🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

هر کی می‌تونه بفرستم تفسیر کنه🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم،منم امروز بی بی چک زدم منفی شد،چه قدر حالتو میفهمم،چه قدر دل خودم گرفته،ولی فقط بهت میگم ...

حتی نمیدونم درجوابت چی بگم..

حرافم ته کشیدن 

:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

۲۴ سالمه عزیزم  سن یه عدده :) مهم موضوع اصلیه  مشکل اینجاست که من دیگه توانشو ندارم&nbs ...

من نمیدونم تو تا چه حد خودت رو اذیت این ماجرا میکنی ولی من 24سالم بود هنوز واسه بچه اقدام نداشتم  اگه الانم 24سالم بود این عیدرو میرفتم مسافرت کلی خوش میگذروندم 😉😉😉😉😉بعد عید میرفتم دنبال کارام😁😁😁😁 حتی اگه این اشتیاقی اکه الان تو 34سالگی دارم و امانم رو بریده  باهام میبود بازم اینکار. و میکردم بخدا من باوجودی که دلم برا بچه ضعف میره فقط واسه سنم ه که بدو بدو م زیاد میکنم اگه سنم پایین تر بور صبور تر بودم

سلام  خیلی حالم گرفته است 😔  رفتم دکتر سونو بعد از استفاده از داروهای پانکچر&nb ...

عزیز دلم برات آیت الکرسی میخونم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

ــــــــــــــــــــــــــ🌿☁️ـــــــــــــــــــــ

بسم الله الرحمن الرحیم 

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام  خیلی حالم گرفته است 😔  رفتم دکتر سونو بعد از استفاده از داروهای پانکچر&nb ...

مهکام جان ناراحت نباش ، ایشالله هر دو ، دوتا جنین با کیفیت بالا میشند و میچسبند به دلت عزیزم، خوشبین باش❤️