2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم شما که تجربه دوبار انتقال رو داری میشه بگی تواین دوبار لکه بینی داشتی اگه آره چه چندمین ر ...

مگه لکه بینی داشتی تو انتقالت؟اگه داری که نشونه عالیه😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی،من امروز روز یازدهم انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد متاسفانه،البته اینجور که من سرما خ ...

آخی توکل کن بازم خدا بزرگه منم امروز روز یازدهمم بود و لک داشتم از اونموقع هم درد پریودی دارم اول کمرم بود حالا زده به لگنم و رانم هر یه ساعت جای درد عوض میشه اولش اینقد شوک شدم که تمام بدنم سرد شد تا خودم رو جمع و جورکردم یکساعت طول کشیداما بعدش از ته دل توکل به خدا کردم گفتم انشاالله که خیره 

:)) درست میگی ببخشید ناراحتتون کردم  بابت کوچولوتونم متاسفم من اطلاعی نداشتم🫂🥺 بدبختی ا ...

مگه چند سالته .من اگه سنم تو مرز نبود خیلی  آسونتر میگرفتم 

منم نزدیک نه ساله منتظرم دوازده ساله ازدواج کردیم الان دیگه توی 34 سالگی ام 

حتی اگه 30ساله بودم بازم خیلی آسونتر میگرفتم و خودمو اذیت نمیکردم  حتی این اولین انتقالم  بود

سلام 

خیلی حالم گرفته است 😔

رفتم دکتر سونو بعد از استفاده از داروهای پانکچر . فقط دو تا فولیکول بود . باورم نمیشه اصلا ، به دکتر گفتم دوباره یه ماه دیگه امتحان کنیم داروی خارجی ، گفت نه همین ها رو پانکچر کنیم  ممکنه همینم دیگه نشه ، برو اهدایی ، گفتم همسرم قبول نمیکنه . اصلا فکرشم نمیکردم ذخیره ام اینقدری پایین نیست که فقط دو تا باشه ، برای چهارشنبه نوبت عمل پانکچر داد ، همسرم باید بلیط بگیره  بیاد کلی دردسر و هزینه ، آخرشم معلوم نیست جنین تشکیل بشه یا نه 😢

دل‌درد خیلی بدی دارم که میزنه به واژنم🥺 انگار یه پریود خیلی سنگین رو پیش رو دارم😭 نمیخوام منفی ف ...

سلام عزیزم،منم امروز بی بی چک زدم منفی شد،چه قدر حالتو میفهمم،چه قدر دل خودم گرفته،ولی فقط بهت میگم خداروشکر کن سنت کمه،میدونم همه منتظرن تو بچه بیاری،ولی اگه بقیه رو در نظر نگیری سن کمت موهبتیه که خدا نصیبت کرده،من ۳۶ سالمه وقت ندارم که بخوام حتی به بدنم استراحت بدم دوباره از نو شروع کنم،خداروشکر کن جنین فریز بازم داری،من این همه سختی کشیدم،با هر آمپول پانکچر با دل درد افتادم،چون کیست آندومتریوز دارم،پانکچر شدم حالم از همه بدتر شد تو ریکاوری حالم بهم خورد،تهش هفت تا دونه تخمک و سه تا جنین شد،هیسترو شدم،خراش دادم با هزار امید،انتقال دادم مریض شدم تهش شد امروز که منفی ام،میدونم زود زدم،ولی به هر حال فعلا منفیه،مثبت بشه معجزه س،اینارو گفتم که بدونی تنها نیستی،منم اولین نوه خونواده شوهرمو میخوام بیارم،چهار ساله منتظرم ولی چه میشه کرد با خواست خدا نمیشه جنگید عزیزم،ولی اینو بدون که دونه دونه حرفایی که زدی حرف دل همه ما خانوماییه که ناباروریم و امیدوارم یه روز سهم ما هم از این دنیا یه بچه سالم و صالح باشه🥺💚

سلام به همگی،من امروز روز یازدهم انتقالم بود بی بی چک زدم منفی شد متاسفانه،البته اینجور که من سرما خ ...

مال منم منفی شد عزیزم 

هم دردیم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخی توکل کن بازم خدا بزرگه منم امروز روز یازدهمم بود و لک داشتم از اونموقع هم درد پریودی دارم اول کم ...

عزیزم توکل بر خدا،انشاالله که علائم بارداریه برای شما،من که هیچگونه علائمی ندارم دیگه بی بی چکمم منفی شد که انتظارشو داشتم،چون سخت مریض شدم و نشد که اونجور که باید به خودم برسم،انشاالله شما با بی بی چک مثبت دل هممونو شاد کنی💚

عزیزم حتما اینجا برامون بگو دکتر چی گفت بابت پروپرانول ممنون میشم 🙏

من رفتم پیش متخصص قلب و اکو شدم 

مشکل خاصی نداشتم گفت استرس باعث تپش شده و دارو داد و در مورد ای وی اف گفت ریسک آمبولی ریه داره برای همین مایعات زیاد بخور و تحرک داشته باشند مانع ایجاد لخته بشه وگرنه مشکل دیگه ای نداره