2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
علیک سلام مامان فاطی👶👶👶 زود بیا دنبالمون🤩

ممنون عزیزم مامان پاطمه هم حتما میره دنبالشون 

فسقلیا هم میگه مامان پاطمه لفطا با من مهربونم باش😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا بی اهمیت باش..منم اوایل کادو میگرفتم برا مامانم و مادرشوهرم..والا مامانم خیلی تشکر میکرد ول ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

به شوهرم میگم بیا رفت و امدو کم کنیم میگه، نه، یاد بگیر چطوری رفتار کنی. 

عزیزم خندم گرفت، چقدر شوهرت ساده هست و مشخصه تو خونشون یاد نگرفته .  ممنون صحبت کردید و پیام د ...

ممنون عزیزم پس هر چی بکنه استرسه می‌کنه

چه میتازونههه این استرس چه می‌کنه این استرس 😂😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله ، حق با شماست، اصلا نمیتونستم تمرکز کنم.  خسته شدم از این همه نقشه ای که میکشه، مشاورها گف ...

خودتو با بیرون رفتن و دوستات و اینستا اینا سرگرم کن..ک ب مادرشوهرت فکر نکنی...من هروقت میرم اونجا وقتی مادر شوهرم میخواد غور بزنه بش میگم اکه غور زدی باند میشم میرم.من جایی میرم ک ارامش داشته باشم.دیگه چیزی نمیگه.یکم گله پسرشو میکنه..بش میگم من خونه ام جداست اگه چیزی گفتی میرم بعد از یکماه میام..

وقتی شوهرت پشتته دیگه چرا خودتو ناراحت میکنی عزیزم...

اگه شوهرت حرفای مادرش براش بی اهمیت باشن ک عالیه..

شوهر من توجه ب حرفاشون نمیکنه.ولی  از بقیه لحاظ خیلی بشون اهمیت میده ازنظردکتری و مهمونی بردنشون و خرابی وسیله هاشون..

ولی تحت تاثیر حرفای منوو مادرش قرار نمیگرفت.ولی خداییش من اصلا چیزی در موردشون نمیگفتم فقط میگفتم چرا اونا الکی دوست دارن بیان دورم.من بی حاشیه ام.همینکه توجه نمیکنم فشار بشون میاد

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 به شوهرم میگم بیا رفت و امدو کم کنیم میگه، نه، یاد بگیر چطوری رفتار کنی. 

خودت کمتر برو..والا شوهرم کار ندارع ک نرم اونجا..مثلا مادرش میگه چرا زنت نمیاد اینور.میگه نمیدونم..

بعد بمن میکه خودت ی حرفی و بهونه ای داشته باش ک بش بگی..

والا من کارندارم ک شوهرم همش اونجا باشه.شوهرم کلا حوضله غور و شنیدن این چیزا رونداره.از بس خودم بش گفتمچ لزومی داره درباره زندگی دیگران اظهار نظر کنیم ک اونم حرفام تو گوشش رفتن

اگه مادرشوهرم یا خواهراش درباره زندگی کسی بگن زود بشون میگه ب شما چی.زندگیا خودتون بچسبین.و بچه هاتونو درست تربیت کنید

دوستان برام دعا کنین فردا آزمایش بتا دارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عملاشو کجا انجام میده

من بهش گفتم ضخامتم دیر بالا میره سونو کرد گفت اصلا ضخامت مشکل خاصی نیست انقد با داروها بازی میکنیم تا ضخامت مناسب بشه نگرانی نداره باور کن همین حرفش دلم اروم کرد استرسم کم شد

انشالله مثبتی عزیزم ما روی شما حساب ویژه باز کردیم مثبت بشین ما امیدواربشیم

🥺 مرسی مهربون جانم🫂

پیام هاتون سرشار از انرژی مثبته

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم استرس به خودت نده به خدا توکل کن همیشه نور تو سیاه ترین نقطه  پیدا میشه منم مثه تو از دیر ...

مرسی جانم♥️

اره واقعا انگار حالا که روزا ی انتظار داره به پایان میرسه وحشت ما برای جواب بیشتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخه عزیزم اینا چیه بهش فکر میکنی اونم در این شرایط ، همسرت هم بجای دلداری میگه میشم آدم بده😳!!! &nb ...

:))

درست میگی ببخشید ناراحتتون کردم 

بابت کوچولوتونم متاسفم من اطلاعی نداشتم🫂🥺

بدبختی اینجاست که هيچکس نمیگه سنی ندارم چون ۱۰ ساله از ازدواجم گذشته و هرکس که هم دوره ی من بوده ۲ تا داره هرکسی ام ک بعد من ازدواج کرده یه کوچولو داره 

خدا برای پدر مادراشون حفظ کنه کوچولو هاشونو😍

حرفم نمیاد که بگم ..‌

لپ مطلب رو ادا کردم :)

مرسی که بهم انرژی میدین ♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان برام دعا کنین فردا آزمایش بتا دارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ...

انشالله مثبتی عزیز دلم

منتظر خبر های خوبت هستم :)

🫂🦋🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم  خیلی لطف کردید.  خداروشکر شوهر شما و خواهرت بازم خوبن، همراهی میکنند. کسانی ...

ممنون عزیزدلم 🌹انشالا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
پروانه جون دکتر که حرف بدی نزده نهایتش ی ماه عقب میوفته کارت میخواسته تو این ی ماه وضعیت رحمت و پاسخ ...

سلام عزیزم شما که تجربه دوبار انتقال رو داری میشه بگی تواین دوبار لکه بینی داشتی اگه آره چه چندمین روز انتقالت بود