2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
😂 ان شاالله ک نیاز نمیشه ب از مجدد و همه چی خوبه

انشاالله عزیزم انشاالله دلم خیلی گرفته فاطمه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ختم استغفار از امیرالمومنین تو اینترنت بزن متن میاد  من چل برداشتم هر شب بعد نماز میخونم  ...

باشه عزیزم اسمش همینه دیگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دل‌درد خیلی بدی دارم که میزنه به واژنم🥺 انگار یه پریود خیلی سنگین رو پیش رو دارم😭 نمیخوام منفی ف ...

عزیزم استرس به خودت نده به خدا توکل کن همیشه نور تو سیاه ترین نقطه  پیدا میشه منم مثه تو از دیرو افسرده افسرده ام همش حسهای بد برام میاد ولی با وجود ناامیدی فراوون که چنگ انداخته روم بازم از ته دل گرچه باصدای لرزون و ناامید ولی فقط خدا رو صدا کردم  توهم میدونم  ته دلت چی میگذره فقط خودش رو صدا بزن

ای خدا دل همه مون و آروم کن دست تو که چیزی نیست هر کدوممون یه مشکل و حاجتی داریم خدا فدات بشم دلمون و آروم کن🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹

استرس بیشعور الهی بترکی😢😢😢

از جلو مرکزمون الان رد شدم یه سلام فسقلام دادم😍😍

اره عزیزم میگفت چون کورتاژداشتی حجم  پریودت کم شده بعد جالبه همه چیمم خوب بود دارو هیچی نداد وی ...

سلام پروانه جان

از تجربه ای که با مرکز مام داشتی متاسفم 

درسته حرفاش نابجا بوده و همه ما مثل خودت متحیر شدیم

ولی اگر کنار  تجربه مثبت بچه ها در مام، پیام های دیگه رو هم بذاری می بینی اکثرا گفته بودن که خیلی زود پیشنهاد رحم اجاره ای جنین اهدایی تخمک اهدایی میدن

من خیلی این مطلب رو توی همین تاپیک دیدم که حتی میگفتن امار مثبت بالاشون بخاطر این مسائل هم هست. 

برای همین شما نه به خودت بگیر و نه غصه دار شو 

قید مام رو بزن و با انرژی هرجا که مدنظرت هست جلو برو

خاطرات تلخ اون روز مام رو هم دور بریز و تمام

ان شاء الله به همین زودی ها به آرزوت میرسی❤️❤️❤️

یه مرکز و یه دکتر میتونه برای یه نفر انرژی ساز باشه و باهاش جواب بگیره و برعکس یه نفر میتونه با همون دکتری که میگن خوبه و مثبته و ... نتونه ارتباط برقرار کنه یا منفی بشه

این حرف رو منی میگم که از دکتر فروتن و طرازی و امثالهم با اینکه میگفتن مشکلی نداری و حتما مثبت میشی نتونستم به نتیجه برسم ولی خیلی ها با مشکل حاد با همین دکترها مثبت شدن... شاید ادامه دادن در مام برای تو خیر نبوده که اینطور پیش اومده

امیدوارم هر دوست دیگه ای که توی مرکز مام داره درمانش رو دنبال میکنه به نتیجه برسه و  براحتی صاحب فرزند بشه و دلسرد نباشه. 

در این راه پر پیچ و خم مهم توکل بر خدا و تلاش هست 

شما هم بسپار به خدای بزرگ و مهربون و دنبال خواسته ت باش مطمئنا بهش میرسی ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم 🥰  منم همینجوری بودم که😅😉 روشن جون درست میگه هیچ وقت از کسی انتظار نداشته باش ، ...

ممنون عزیزم باهام صحبت کردی، من صبح خوندم اما شرایط ورود نداشتم. 

بله خیلی از این مهربونیم ضربه خوردم خیلی، اما برام هنوز درس عبرت نشده  باز دوباره مهربون میشم و خطاهای گذشتشون اون لحظه یادم میره. 

منم شوهرم بم تبریک نگفت.البته هیچوقت تبریک نمیگه.منم دیگه این مناسبتا برام اهمیتی ندارن..اصلا مهم نی ...

حس میکنم منم دیگه نباید اهمیت بدم 

نه 

رفته بودیم اونجا برای روز مادر، همیشه اول جهت احترام میریم خونه پدرشوهرم بعد خونه پدر خودم 

حتی تو عقد 

مقصر خودمم ، باید مثل جاریم اول به خانواده خودم احترام بزارم ، به خودم، از آخر خانواده شوهر. 

حرفاتون خیلی خوب بود عزیزم ان شاالله خیییلی زود هر دو تاتون مامان میشید و عید نی نی تو دلتون😍 ولی ...

عزیزم تو زندگیم خیلی مشکلات به وجود اومد که الان چیزی بروز نمیدم که دعوا پیش نیاد !سعی میکنم وقتی چیزی درست نمیشع با خودم حلش کنم درکل سعی میکنم بیخیال حرفایه بقیه بشم حتی اونا که واسم خیلی عزیزن یعنی ازشون انتظارمو صفر کردم !مرسی عزیزدلم که اینهمه مهربونی و برا منو خاهرم دعای خیر کردی انشالا هزار برابرش به خودت برگرده !مطمعنم خدا هوامونو داره شک ندارم 😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
حرفاتون خیلی خوب بود عزیزم ان شاالله خیییلی زود هر دو تاتون مامان میشید و عید نی نی تو دلتون😍 ولی ...

سلام گلم

شما ذخیرت چنده؟

تهران هستی؟

دکترت کی هست؟

پانکچر کردی چندتا تخمک داشتی؟

چه داروهایی مصرف کردی. 

من ذخیرم پایینه ب همین خاطر دکتر گفت ivf روی تو جواب نمیده به خاطر ذخیرم. 

سلام گلم شما بیمار فروتن بودی؟ کارش چطوره؟ اخلاقش خوبه؟ زبردست هست؟

سلام عزیزم

بله دکتر خوبیه

زبر و زرنگه  تقریبا حواسش جمع هست و دقیقه

خوش اخلاقه

برای مریض وقت میذاره

به من موبایل خودش رو داده بود کاری داشتم تماس بگیرم

اونوقت ها که من مطبش میرفتم حدودا سال ۹۳_۹۴  با اینکه شلوغ بود و دو ساعت معطلی داشت بیمار رو تک تک میدید. کاراشم بیمارستان بهمن میکرد.

ولی الان رو نمیدونم شرایط مطبش چطوریه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست