2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
من شنیدم دکتر طرازی ابن سینا خیلی خوبه دوستم بعد پنج بار ای وی اف نا موفق از طرازی نتیجه گرفت

طرازی خیلی اخلاقش تنده همش عجله داره پیشش رفتم نتیجه پانکچرم خوب بود خدایی ولی از اخلاقش خوشم نیومد خیلی بهم استرس میداد  ادامه ندادم باهاش 

شه بخش چی میشناسید یا محمد زاده ؟

سلام دوستان دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار ...

ببین عزیزم حق هر زنی هست که ازش قدردانی بشه و روزشو بهش تبریک بگن ولی به این فک کن که خدا بهترین هدیه رو بهت داده  بهت حق میدم ولی ارزش ناراحتی خودتوبچتو نداره !ما بهترین سال های زندگیمون داره میره و هرسال این شب دستمون خالیه و شرمنده از خودمون و همسرمان و اطرافیانمون نمیگم تقصیره ماست ولی یه حس شرمندگی و درموندگی تو وجودمان هست که حتی نمیزارع مثل شما اظهار ناراحتی کنیم که چرا تبریک نگفتی!من و خاهرم هر دو باردار نمیشیم اون ۵بار انتقال منفی من یک بار هرکدوممون ۷سال منتظر !هر دوتامون باهم بیرون رفتیم با شوهرا علاوه بر اینکه تبریک نگفتن هدیه ندادن !بحث رحم اجاره ای شد زدن مسخره بازی که ما بریم شریکی یه زن روبگیریم برا دوتامون بچه بیاره درسته جهت مسخره بازی بود ولی یه زن داغون میشه میمیره ولی حتی توان اینکه بگیم چرا اینجوری میگین رو نداریم و با به خنده تلخ همراهیشون می‌کنیم که شبشون رو تلخ نکنیم چون اونها هم مثل ما داغونن و با سیلی صورت سرخ میکننیا !عزیزم تو یه مادری قوی باش کمتر خودتو تو حاشیه ببر کمتر با همسرت بحث کن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه بار پانکچر شدم تا حالا اولیش یه دونه جنین شد که انتقال ندادم دومی ۵ جنین یه پسر انتقال دادم نگ ...

عزیزم شماها مشکل بارداری هم دارین ?یا فقط تعیین جنسیتین ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار ...

منم شوهرم بم تبریک نگفت.البته هیچوقت تبریک نمیگه.منم دیگه این مناسبتا برام اهمیتی ندارن..اصلا مهم نیست دیگه..ولی زندگیمون عادی و خوبه..با هم خوبیم..

مگه تو خونه پدرشوهرت زندگی میکنی؟

دخترا من همش سرجمع ۵/۵ساعت تونستم شب بخوابم میترسم رو آزمایش پرولاکتین اثر بذاره🥺🥺🥺

۳ ساعت خواب کافیه ،در مورد آزمایش پرولاکتین همیشه خیلی اغراق میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
طرازی خیلی اخلاقش تنده همش عجله داره پیشش رفتم نتیجه پانکچرم خوب بود خدایی ولی از اخلاقش خوشم نیومد ...

سلام به شما وعزیزان تاپیک میشه شماها هم نظر بدید من رفتم مام همه چیزو دید و گفت عالیه و تعریف کرد بعد برام استرادیول نوشت گفت ببینم زخامت رحمت بالا میره روز ده مصرف استرادیول بعد من گفتم خانم دکتر فعلا تخمک کشی کن بعدا زخامتو بررسی میکنیم نمیخوام بیوفته بعد عید بعد برگشت گفت اگه بالا نره رحم اجاره ای🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺دوستان نخواستم اینجا مطرح کنم گفتم شاید ناراحت بشن دوستان ولی مگه میشه من الان دوتا دختر دارم پارسال باردارشدم فقط یه سقط دارم بعد اون همه تعریف اخه بر چه اساس اینو میگن کسی میدونه بعدش بهش گفتم شما هر کی از راه میرسه فقط پیشنهاد اهدایی و اجاره ای میدید میگه احتمالا زخامتت بالا نره خوب لعنتی همون اول چرا میری سراغ مرحله ی اخر اخه من بعد سقطمم خوب یه انتقال منفی داشتم بگی زخامتت بالا نرفته باشه دکتر الکی انتقال  داده باشه تورو خدا کمک کنید دیگه واقعا دوووم نیوردم ولی اگه میدونید حرفش راسته برایه دل خوشی من بهم دلداری ندید راستشو بهم بگید چون عمرااااااااا شوهرم قبول کنه یعنی ارزو به دل میمونم داغونم کردن کاش نمیرفتم

سلام به شما وعزیزان تاپیک میشه شماها هم نظر بدید من رفتم مام همه چیزو دید و گفت عالیه و تعریف کرد بع ...

عزیزم اول بگو شما طبیعی باردار میشی ینی اگه اقدام کنی؟؟پس چطور پیشنهاد رحم اجاره ای دادن اگه بارداری طبیعی میشی؟

خدا ازدس این استرسا

والا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۳ ساعت خواب کافیه ،در مورد آزمایش پرولاکتین همیشه خیلی اغراق میشه 

استرس که اثر نداره خواهری 🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
استرس که اثر نداره خواهری 🥺🥺

چرا اثر داره ولی نگران نباش اگه پرولاکتینت اوکی باشه‌ با یکم استرس نتیجه ‌تغییر نمیکنه ،چون معمولا اون شبی که میدونی فرداش میری برای آزمایش پرولاکتین معمولا ‌هم ‌بیخوابی میاد ‌هم ‌استرس  

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش