2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
ب نظرم نرو دیگه انصاری والا هیچ کاری نمیکنه خیلی رومخه خونسردیش هنوز که داروی تخمک کشی نگرفتم میخوام ...

دوستان شماها که چند بار پانکچر شدین جنین‌ها رو همش رو کاشتین ؟ 

یا اینکه تو پانکچر ها به اندازه کافی جنین تشکیل نشد که مجددا میخوایید پانکچر بشین ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار روحی 

با خودم گفتم صبح زنگ میزنم مشاوره تلفنی، اما چه فایده.

دیروز با همه روزها فرق داشت، چون با اینکه دوشنبه وقت سونو دارم ولی امسال‌ من هم زنم و هم مادر، اما دریغ از تبریک.

صبحش گفتم امروز روز زنه و ... گفت ا، یک شادی کوچیک در حد چندثانیه. 

میدونید که شوهرم بیکار، با این وجود پول یارانه که ریختند ، به مقدار مساوی برای مامان ها پول گذاشتم و گل هم خریدیم گفتم مادرن، حتی میخواست برای مادر خودش کمتر بزاره گفتم نه، یکسان باشه. 

اما یک شاخه گل برای من نخرید. حتی تبریک نگفت . خیلی گریه کردم 

شب گفت امروز روز زن و مادر   بعد گفت ا خواست بره گل بخره، گفتم نرو، دیگه برام ارزش نداره  خودت بدون اینکه من بگم باید میگرفتی. 

دیگه ۹ و نیم شب از سردرد خوابم برد ، ۱۲ و نیم بیدار شدم ناگهانی.

از طرفی هم از دست مادرشوهرم نزدیک بود نصف شبی دعوامون بشه، ملاحظه منم نمیکنه. 

خدای من شیطانو درس میده این زن. دیگه از آسیب زدن به من و ... فراتر رفته درحدی که قصد داره خانواده منو جلوی شوهرم و پدرشوهرم خراب کنه. 

به شوهرمم میگم برو به بابات بگو که فلان، میگه من هیچی نمیگم. خسته شدم . مگر چکار داره که بگه بابا جان ، مامان چیزی که گفتند درست نبوده و خانواده خانمم گفتند نه.

نصف شبی متوجه نقشش شدم و اینکه چرا این کارو کرده. خوابم نمیبره از دست این زن و نقشه هاش. 

همش میگم من نمیخوام دروغ بگم، اما بزار منم مثل خودش رفتار کنم ، باز میگم ولش کن خدا جوابشو بده.

تنها یار من خداست که منو از شر این زن و از شر خانواده شوهرم حفظ کنه. 

همش میخوام به بابام بگم که این ها با من چه کار میکنند اما باز میگم مشاوره ها گفتند این کارو نکن. 

ببخشید طولانی شد.

سلام دوستان دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار ...

عزیز دلم قربون دل مهربونت برم♥️

نمیدونم چی بگم که یکم حالت بهتر بشه

گلم ببخشید میگم ولی سعی کن از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باشی

همسر منم هیچی نگفت :)

حتی خودم با پس اندازیم واسه مامانم کادو گرفتم

هیچوقت نشده از طرف خودش یا پول اون کادویی خریده بشه برای پدر یا مادرم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

البته چند روز پیش گفت که پول دستش بیاد برام چیزی میخره، اما خوب دیروز انتظار گل و تبریک و حرف های قش ...

😘😘😘😘😘😘😘😘

انشالله به درجه ای از بی‌خیالی برسی که چیزی واست مهم نباشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا مامای دکتر پیام داد که بهتره برم هیسترو برام دعا کنین چاره ندارم برم بعداً پشیمون نشم که   ...

ان شاالله خیره. ان شاالله باعث بشه همه چی بررسی بشه و مشکلی اگه بوددبرطرف کنن😍

من دوس داشتم دوباره هیسترو بشم ولی هم ب لحاظ مالی توانش رو ندارم الان هم دکتر تاکید کرد ک پولیپ نیس مجبورم اعتماد کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️

42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️

45_نیره✔️

۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20✔️

۴۸_صدف_۶۹✔️

۴۹_آسمانیترینم✔️

✔️۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5✔️

52_94rima✔️

53_مرجانه ساحل✔️

54_هانیلsآریل✔️

55_زهرااااباااانو✔️

56_نازنینnazi✔️

57_narsis_✔️

58_sseeaa✔️

59_مامان۱رقیه✔️

✔️atefe71h _60

✔️61_atefe9907✔️

۶۲_baran1467✔️

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_شطرنجی

۷۰_جی۲

۷۱_سروصنوبر

۷۲_blueskys

۷۳_آناشید۹۹

۷۴_نیاز6973

۷۵_هیلا۱۴۰۱

۷۶_7zooozi۸

۷۷_مهساااااام

۷۸_نرگس1393

79_aatrisa5128

80_miragg

81_آرام000

82_atrin_arsen_atrina

۸۳_نازدخت۲

۸۴_saadat

85_zhiyan74

۸۶_Elina53

۸۷_behigoli

۸۸_سمانه_۷۲

۸۹_teyeb

۹۰_گندمک۱۱

۹۱_طلاخانومm

۹۲_مهکام_جان

۹۳_rose_sam

۹۴_فردایی_روشن

۹۵_فطررس

۹۶_لیلوا

97_درنادیان

۹۸_6470

۹۹_اهسته

100_آرسس92

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️

✔️15_ hannaneh✔️

16_ کاربر تکراریست✔️

✔️۱۷_ asemaneabii

18_باران۳۱✔️

۱۹_ پشمالووو✔️

✔️20_ Ati7966

✔️21_baharak2017

22_ترسو ۶۸✔️

✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan

✔️۲۴_  houra۱۴۰۰

✔️۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف✔️

۲۷_لیمولیمولیمو✔️

✔️۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم✔️

✔️۳۰__sharareh_

✔️۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹✔️

۳۳_فرزان3228✔️

۳۴_پاپیون_سفید✔️

۳۵_نگار80✔️

✔️۳۶_sssefat

✔️۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم✔️

✔️۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیز دلم قربون دل مهربونت برم♥️ نمیدونم چی بگم که یکم حالت بهتر بشه گلم ببخشید میگم ولی سعی کن از ...

ممنون عزیزم جواب دادی، من رفتم دو رکعت نماز بخونم برای آرامشم و صحبت کردن با خدا، بعدش هم نشد پاسخ بدم چون آقای همسر مجدد بیدار شد. 

سلامت باشی عزیزم 

سلام دوستان دیشب دیدم حال همتون خوبه، نخواستم پیام ناراحت کننده بدم، اما بغضی که تو گلومه و فشار ...

سلام عزیزم 🥰

منم همینجوری بودم که😅😉 روشن جون درست میگه هیچ وقت از کسی انتظار نداشته باش ، حالت خیلی بهتره

ای جانم نبینم ناراحت باشی 😘

هر چقد فک کنی  بیشتر عذاب میکشی

هر چقدم کمتر خودتو درگیر جنگ و جدال باهاشون بکنی استرسی نداری اینجور آدمارو باید بسپاریشون به خدا

تو اگه لطفی میکنی که وظیفت نیست ، اخلاقت اینه هیچ وقت توقع نداشته باش طرف مقابلت هم همین رفتارو باهات داشته باشه . اینجاست که آدمای مهربون ضربه میخورن ، یاد بگیریم که اول از همه خودمون دوست داشته باشیم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ️۴۱_ داداشممم✔️ 42_sarvesahi✔️ ۴۳_rose_71 ...

پس من چی 🥺 برای منم دعا کنید یکشنبه آزمایش دارم🙏🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اخه من ۵ روز قبل انتقال پروژسترون میزدم  سینه هام تو پر و دردناک شده بود

خدا میدونه قراره چی پیش بیاد

فقط برای هم دیگه دعا کنیم عزیزم🥺

ان شاالله خیره. ان شاالله باعث بشه همه چی بررسی بشه و مشکلی اگه بوددبرطرف کنن😍 من دوس داشتم دوباره ...

ممنون عزیزم فاطمه بنظرت پریودام اینجوری شده مشخص میشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏