2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم لک دیدن خودش یکی از علائم بارداری خداروشکر اینبار مثبت😍

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من یه چیزی بگم  به نظر من تا غربالگری اول و پشت سر نذاشتیم و جوابش خوب نبود،  نه ...

من خودمم نظرم همینه البته سری پیش به چند نفر گفتم البته خونواده شوهرم هیچکس 

اما برا دوستانم خانواده خودم باید توضیح میدادم خیلی برام سخت بود این سری می‌خوام به هیچکس نگم فقط خودم و شوهرم ولی حقیقت از تنهایی همون ۱۴ روز انشالله بعد مثبت شدن  اینکه چه بهانه ای بیارم برا استراحت موندم اما تصمیممو گرفتم به کسی نگم 

برام دعا کنید تا دل منم شاد شه ۷ساله همه‌مناسبتا من دکتر بودم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام عزیزم من  از انصاری پور بیزارم ولی خداییی مرکزش عالیه ولی تخمک کشیرو با خودش میرم بقیشو با ...

حالا شاید رفتم پیش شه بخش چون هیسترومو اون انجام داد بچه ها کسی اینجا پیش شه بخش رفته ؟

فردا زنگ بزنم ببینم نوبت میده برم بگم دارم ال دی میخورم 

شوهر من الان نزدیکه ۵ ۶ ماهه داره فرتیل اید. اسپریژن . سلن پلاس . ای .امگا۳. کاسنی . ژل رویالم دو ماهی هست میخوره 

شرایط وامشومیدونی ابن سینا بیمه ی تامین اجتماعی کارایی داره ولی مام یه قرون نمیارزه 

برای تعیین جنسیت که نمیدن 

من زنگ زدم گفتم گفت باید پرونده ناباروریتو به جریان بیفته چون من اخرین بار که ابن سینا بودم بهمن پارسال بود دیگه بقیشو توضیح نداد 

سلام خانما دوستم نی نی سایت نداره بار دوم انتقال میده روز هشتمشه دوماه پیش ما باهم انتقال دادیم هر د ...

عزیزم به احتمال زیاد مثبته حتما بیا خبره مثبتی رو بهمون بده اتفاقا نشونه‌ خوبیه اکثر آدما که لک دارن مثبتن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
حالا شاید رفتم پیش شه بخش چون هیسترومو اون انجام داد بچه ها کسی اینجا پیش شه بخش رفته ؟ فردا زنگ بز ...

اینجااولای تاپیک من تازه اومده بودم یه کاربری تعیین جنسیتم بود باهاش انتقال داد و مثبتم شد ولی جدیدا کسیرو ندیدم محمدزادم میگن خوبه حالا من نمیدونم برایه سوم نوبت دارم پیشه انصاری پور به نظرت از همون اول دکترمو عوض کنم یا تخمک کشی رو با خودش باشم و بقیشو با دکتر دیگه راستی دارو برایه تخمک کشی بهت چیزی ندادن همرا النوا یه امپول دیگه میدن نمیدونی اون اسمش چیه

والا من یه چیزی بگم  به نظر من تا غربالگری اول و پشت سر نذاشتیم و جوابش خوب نبود،  نه ...

عزیزم حرفاتو کاملا قبول دارم.... 

اما کاش نگاه و نظر دیگران نتونه دردمون رو سنگین تر کنه.... 

منظورم اینه که کاش همچین قدرتی داشتیم که مستقل از اطرافمون احساسمون رو بروز بدیم.... 

میدونم برا ماها خیلی سخته به این مرحله رسیدن.... 

چون ماها اینطوری بزرگ شدیم.... 

اما لااقل سعی کنیم بچه هامون برا خودشون زندگی کنن.... 

پس کمی تمرین کنیم برای داشتن بچه های شادتر و سرزنده تر و عاشق زندگی.... 

همونطور که قرار نیست دیگران در مورد برنامه های زندگیمون بدونن.... 

در کنارش اگه زمین خوردنمون یا شادیمون رو دیدن نباید این دیدنشون تاثیری تو انذازه شادیا و غممون داشته باشه.... 

اینو خودمون تمرین کنیم و به بچه هامونم یاد بدیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=269040895]ماهور ترگل فردایی روشن همگی خوش خبر باشید😍😍❤️❤️‌[/QU انشاااللع خدا کنه..دلم برا ش ...

عزیزدلم بخدا میفهمم کاملا، چون منم همین حسو به همسرم دارم، ولی امیدوار باش، انشالله که یه بتای عااالی داری و همه سختیهات تموم میشه عزیزم و زندگی روی خوشش را بهت نشون میده❤️❤️ اونوقت برای ما هم دعا کن 

اینجااولای تاپیک من تازه اومده بودم یه کاربری تعیین جنسیتم بود باهاش انتقال داد و مثبتم شد ولی جدیدا ...

این امپوله رو داد بهم نمیدونم همونیه ک میگی یا ن عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم به احتمال زیاد مثبته حتما بیا خبره مثبتی رو بهمون بده اتفاقا نشونه‌ خوبیه اکثر آدما که لک دارن ...

چشم عزیزم انشالله خدا بخواد خبر خوش بدم 🤲

امشب همسرم وقتی داشتم انوکسا میزدم گریش گرفت🥺😭

کلی بوسم کرد بهم گفت حلالش کنم ک بخاطرش دارم درد میکشم😔

خدا غرور هیچ مردی رو نشکنه ، خیلی فشار روحی رو همسرامونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🙃🙃🙃 خب هرمون زیادی وارد بدنمون شده :) من حتی شوهرم یه حرفی میزنه ناراحت میشم بغضم میگیره

من سر iui ام آبان ماه ، برای اولین بار کل دو هفته را سرگیجه داشتم و علائم داشتم🤣🤣 ولی باردار نبودم ،. اما سر بارداری قبلی هیچ علائمی نداشتم اما باردار بودم ، قبلا هم گفتم 

اصلا به علائم توجه نکنید ولی با نیروی قوی و مثبت اندیش این روزهارو بگذرونید ، مطمئنم که خبر خوش می دی هم شما هم بقیه ❤️❤️❤️

اینجااولای تاپیک من تازه اومده بودم یه کاربری تعیین جنسیتم بود باهاش انتقال داد و مثبتم شد ولی جدیدا ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40