2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
نه عزیزم برا سه روز اول نیست....  اتفاقا به ندرت سه روز اوله....  مراحل رشد جنین بعد ...

ممنونم عزیزم این متنو کپی میکنم می‌فرستم براش 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=269032916]سلام عزیزم شما هم مثل ترگل جان شدین ،انشاالله دوتاتون زودتر خوب میشید،من هم احتمالا تو این هفته انتق سلام فدات من بدنم خیلی ضعیفه سرما بخورم دیگه تمومه خوب شدنش با خداس،خیلی ناامیدم اگه بدونی چه سرفه های وحشتناکی میزنم

سلام خانما دوستم نی نی سایت نداره بار دوم انتقال میده روز هشتمشه دوماه پیش ما باهم انتقال دادیم هر د ...

سلام 

من روز ۸، ۳ تا لک در حد نقطه دیدم هیچ کاری هم نکردم چون نمیدونستم فقط همان بود 

اما هفته پیش لک داشتم هنگام خشک کردن، که با مرکز تماس گرفتم 

گفتند استراحت ، یک شیاف پروژسترون صبح اضافه کنید،  نزدیکی نداشته باشید، هر وقت لک قطع شد تا ۳ روز بعد شیاف ادامه بدید.

و گفتند اگر لک حالت خون ریزی یا زیاد هست به نزدیک ترین دکتر زنان مراجعه کنید.

بچه ها یه سوال  الان یکهفته هست استرادیول را شروع کردم ، دکتر آ اس آ نداده باهاش نمیدونم چرا ، ...

آسپرین برای من از وقتی که دیدند ساک و کیسه تشکیل شده تجویز کردند ، تا قبلش اصلا نداده بودند. 

سلام  من روز ۸، ۳ تا لک در حد نقطه دیدم هیچ کاری هم نکردم چون نمیدونستم فقط همان بود  ...

ممنون عزیزم منم گفتم به دوستم همون شیاف اضافه کن بنده خدا شهرستانه الآنم که دکترش جواب نمیده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ان شاءالله.  ممنون مامان خانم.  یاد ندارم چطوری لذت ببرم. فقط روزها رو میگذرونم

سلام. روزتون مبارک. حالاکه لطف ومعجزه خداشامل حالتون شده تامیتونی لذت ببر. قرآن بخون. یه دفتربرداروخاطره هروزت رابنویس. بانینی حرف بزن. کلی به تغذیه ات برس. من حس میکنم ماهایی که بااین روش وسختی باردارمیشیم خدابیشترنگاه میکنه خداراشکر. الهی همه منتطراازانتظارخلاص بشن. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام. روزتون مبارک. حالاکه لطف ومعجزه خداشامل حالتون شده تامیتونی لذت ببر. قرآن بخون. یه دفتربرداروخ ...

سلام 

روز زن و مادر برشما و بقیه اعضای تاپیک مبارک ، چه مادرهای حال و چه مادرهای آینده نزدیک .

ممنون عزیزم 

باشه ، انجام میدم اتفاقا یک دفتر برداشتم اما یادم میره بنویسم 

سینه هات نمیخاره؟ نوک سینه ام درد نمیکنه  ولی تو پر شده و رگاش زده بیرون

نه عزیزم کلا تمام علائم مربوط به سینه هام از بین رفتن سبک هم شدن

سری پیش چرا خارش داشتم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
تو انشاالله ازمایشت دیگه نزدیییییکه😍😍😍😍

آره عزیزم امید به خدا🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام خانما دوستم نی نی سایت نداره بار دوم انتقال میده روز هشتمشه دوماه پیش ما باهم انتقال دادیم هر د ...

سلام عزیزم لک دیدن خودش یکی از علائم بارداری خداروشکر اینبار مثبت😍

والا من یه چیزی بگم 

به نظر من تا غربالگری اول و پشت سر نذاشتیم و جوابش خوب نبود،  نه باید به کسی گفت ، نه اینکه اصلا اون بارداری رو جدی گرفت . 

هر احتمالی هست ، درسته خیلی داریم سختی میکشیم ، ولی تا وقتی غربالگری اول و انشا ال... با جواب خوب پشت سر نگذاشتیم نمیشه بگی بارداری کامل ، قبلش جواب منفی ، تشکیل نشدن قلب ، سقط های ماه‌های اول که اکثرا مشکل کروموزومی هست  و .... همه ممکنه پیش بیاد .

اگه از اول جواب منفی باشه بالاخره پذیرشش راحت تره چند روز دپرس میشیم و تمام . ولی وقتی همه عالم و آدم بدونن خدایی نکرده تو ماه دوم و سوم مشکلی باشه اونوقت خیلی خیلی سخته  دل کندن .

منم با انصاری پور باز نوبت گرفتم اصلا از مام خوشم نیومد همون ابن سینا میخوام ادامه بدم اونجا یه عمل ...

دوباره میخوای بری پیش انصاری پور 

وای پروانه حالا که ال دی مو شروع کردم شوهر من تازه یادش افتاده نظر بده میگه برو ابن سینا هم رفت و امدش برات راحت تره همینکه من از الان دنبال النوا ام زنگ زدم داروخانه نزدیک دکترم گفت ما نداریم ابن سینا هم زنگ زدم داشت ولی گفت باید مریض مرکز خودمون باشید 

نمی دونم چیکار کنم  یه چیز دیگه ام هست که ابن سینا وام ناباروری میده به این خاطرم فک میکنم دوست داره برم 😑

از طرفی دیگه از انصاری پور بدم میاد برم 

دکترای دیگرم نمیشناسم 

اصلا معلوم نیست الان برم باز نندازه سیکلمو واسه ماه های بعد 

موندم والا

دوباره میخوای بری پیش انصاری پور  وای پروانه حالا که ال دی مو شروع کردم شوهر من تازه یادش افتا ...

سلام عزیزم من  از انصاری پور بیزارم ولی خداییی مرکزش عالیه ولی تخمک کشیرو با خودش میرم بقیشو بایکی دیگه اون موقع یکی از تو خودشون به من انصاری پور محمدزاده و شه بخشم خیلی تعریفشو شنیدم به نظر منمم ابن سینا بهتره و من اگر ده بار دیگم منفی بشم مام نمیرم چند نفرم تگ کردم تو مام تعیین جنسیت یکی ۴بار یکی سه بار اصلا هم راضی نبودن شاید ررایه ناباروی خوب باشه من که اگه تیروییدم بدونه مشکل باشه ۷ اینا پریودم دخختر چرا عقب بندازن قبل پریودت نوبت بگیر تاییدیه ی دکتر مردانو بهت میدن و ازمایش هپاتیت اینا بده برات شروع میکنن من که جز انصاریپور از مرکزش خوشم میاد این بارم تیر اخرو میزنم راستی تقویتی به شوهرت چی میدی شما کی شروع میکنی