2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
وشما سینال آف داشتین یا گونال آف یا النوا؟

سینال بود برا من. بدون hmg هم بود.

ب دکتر گفتم ک اگه ممکنه امپول خارجی بنویسه چون دو پانکچر قبلی هر دو سینال بود و بیشتر از ۷ تا فولیکول هیچ وقت نداشتم ببینیم  با خارجی بیشتر میشه یا نه. ک ایشونم همون بحث شرایط نگه داری امپول خارجی و اینکه نمیشه مطمین بود سالمن یا نه و... رو مطرح کردن . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی. ممنون گلم إن شالله شماهم بارداری راحتی را طی کنید وسالم بغل بگیرید. اینقدراین روزهاخوبه که آ ...

ان شاءالله.  ممنون مامان خانم. 

یاد ندارم چطوری لذت ببرم. فقط روزها رو میگذرونم 

عزیزم اندازه میومات چقدرن‌‌،چندتاست؟؟منم توی سونو قبل انتقال دکتر گفت میوم دارم ولی کوچیکن و مشکلی ن ...

سلام عزیزم روزت مبارک نگاه میکنم سونو اخر و بهتون خبر میدم چند تا هستن برا شما برا منم گفت برا بارداری مشکلی ندارم 

علت و نفهمیدم فقط خیلی خاطره بدی شد همش میگم من عجول بودم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا مامای دکتر پیام داد که بهتره برم هیسترو برام دعا کنین چاره ندارم برم بعداً پشیمون نشم که  این مرحله رو نرفتم 🥺🥺🥺🥺🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا مامای دکتر پیام داد که بهتره برم هیسترو برام دعا کنین چاره ندارم برم بعداً پشیمون نشم که   ...

اره عزیزم بری بهتره خیالت راحته

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری 😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره عزیزم بری بهتره خیالت راحته انشالله بهترین نتیجه رو بگیری 😍

سلام فاطمه جون خوبی چه خبرا فسقلی من چیکار می‌کنه بی بی نزدی که🍳🍳🍳