2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
اتفاقا امروز از صبح خوابیدم،فقط دوست داشتم بدونم با این حجم از عطسه و سرفه چی شدن جنینام☹️

منم خو موقع انتقالام ی سرفه میگرفتم ک خفه میشدم دیگه..تا چندروز بعدش خوب شدم.دوباره هم سرفه گرفتم.الان دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترگل جانم خوبی؟‌نگران نباااش عزیزم نی نی هااامون جاشووون امنه🤲😍😍❤❤

سلام عزیزدلم خداروشکر امروز رو به بهبودم😍 انشاالله،برام دعا کن🥺 من که خودم حسی ندارم،زیر شکمم شله،لکه بینیم ندارم،هیچ علائمی اصلا ندارم،حتی بچه ها میگن درد پریودی یا کشاله ران،من اونم ندارم☹️

مهتاب جان عزیزدلم ممنون. انشالله خدا صدبرابر این مهربونی و خوش قلبیتو برگردونه به زندگیت و خانم فاطم ...

الحمدلله

ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها من امروز روز دوم انتقال جنینمه،گلوم به شدت میخاره و سرفه های وحشتناکی میکنم دیگه دارم دی ...

سلام عزیزم منم از روز پنجم انتقالم تا امروز که روز دهمه وضعیتم همین بود،اولش با خارش شدید گلو شروع شد،فکر کردم آلرژیه ولی سرماخوردگی بود،لیمو شیرین و پرتقال خوردم،شلغم خوردم،سوپ خوردم،نشاسته خوردم ولی تا دیشب شدید سرفه و عطسه داشتم،دیشب دیگه رفتم یه قاشق مرباخوری عسل خالی خوردم شب خوابیدم از امروز خیلی بهتر شدم،من عسل نمیخوردم چون خونده بودم عسل تو دوره انتقال نخوریم به خصوص عسلی که کارخونه ای نیست ولی کاش از روز اول خورده بودم چون خیلی اذیت شدم،دکترم اجازه داد سیتریزین بخورم ولی من نخوردم،راستی دیشب یه قاشق نشاسته رو تو یه لیوان آب ولرم رو به گرم حل کردم غرغره کردم خیلی گلوم نرم شد اینم امتحان کن

ماهور ترگل فردایی روشن همگی خوش خبر باشید😍😍❤️❤️‌

پیامتو خوندم بغضم گرفت چشام پر شد🥺♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزدلم خداروشکر امروز رو به بهبودم😍 انشاالله،برام دعا کن🥺 من که خودم حسی ندارم،زیر شکمم شله، ...

عزیزم‌همه مثل هم‌نیستن اصلا کاری به علائم نداشته باش تا چهارشنبه😍🤗