2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048403 بازدید | 684655 پست
بچه ها یه سوال  الان یکهفته هست استرادیول را شروع کردم ، دکتر آ اس آ نداده باهاش نمیدونم چرا ، ...

حتما زنگ بزن یا برو  علائم و بگو ، بعضی وقتها ممکنه دکتر سرش شلوغ باشه یا حواسش به یه مورد دیگه باشه فراموش کنه چیزی رو . خوبه که اطلاعات خودمون داره اینجا زیاد میشه .حداقل پیگیریم . 

امروز ستروتاید تزریق کردم . قبلش خونده بودم درد داره نسبت به سینال و.... . الان دور محل تزریق یکم قرمز شده به اندازه قطر  حدود ۳ سانت . و یکمم ورم کرده . درد هم داشت یکم تا حدود نیم ساعت . اگه قبلا عوارض تزریق رو نخونده بودم می ترسیدم شاید.  روز جمعه ای اسیر می شدم که یه دکتر پیدا کنم بپرسم . ولی الان خونسرد نشستم 😊. 

HMG سینال اف  ستروتاید  ابن سینا

ان شاالله که تخمکهای خیلی خوبی داشته باشین 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست ندارم. انگار هر کس یه مدل تشخیص برا خودش میده.

بله 😏ویزیت و داروها با خود دکتر هست موقع پانکچر و انتقال دکتر خودمون ممکنه نباشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها یه سوال  الان یکهفته هست استرادیول را شروع کردم ، دکتر آ اس آ نداده باهاش نمیدونم چرا ، ...

من بدون آسپرین هم داشتم ولی ال دی رو همیشه با اسپرین داشتم 

روز ۱۰ انتقال جنین  بیبی چک زدم  اولش حس کردم داره خط t رنگ میگیره چون تا ارار خورد بهش ...

اره بابا اصلا حس بد نگیر!دیدی گفتم هاله کاذب از بین میره اصلا بعد دو‌روز میپره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
حتما زنگ بزن یا برو  علائم و بگو ، بعضی وقتها ممکنه دکتر سرش شلوغ باشه یا حواسش به یه مورد دیگه ...

باشه عزیزم ، شایدم بخاطر استرس باشه ولی حتما فردا میرم، 

رو بازو‌ زدید؟ نباید کمپرسی چیزی بزاری 

خب فردا میزنم ولی هاله ی امپول بعد چند دقیقه میوفته که متوجه بشم 🤔 خخخ یکی نبود بگه تو که آمپو ...

عزیزم بسته به بدنت داره روز ۱۲ برایه من تشخیص داده نمیشد اونجوری با پررنگ کمرنگ شدنش از روز ۵ به بعد دیر میوفتاد معلوم میشد برایه امپوله مثلا روز ۱۲ اگه زیر دودقیقه میوفتاد روز ۱۴ ۵ دقیقه اونجوری ولی می.م بسته به بدن داره یکی همینجا روز ۴ اصلا اثر امپول نمونده بود

روز ۱۰ انتقال جنین  بیبی چک زدم  اولش حس کردم داره خط t رنگ میگیره چون تا ارار خورد بهش ...

پس اثرش زوداز بدن شما رفته والله من روز ۵ و شیشم هاله محو داشت انشالله خدا دلتو شاد کنه به حق علی 

اگه بارداری رو بخواد نشون بده همون اولش ) ( نهایت تا ۲ دقیقه ) یه هاله حتی کمرنگ میوفته ، به هاله ا ...

ممنون قشنگم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چون خیلی زود زدی عزیزم 

عزیزم چیزی برام تغییر نکرده 😍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ماهی که میخواستم پانچر بشم استرادیول داد ولی آسپرین نداد بهم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بابا اصلا حس بد نگیر!دیدی گفتم هاله کاذب از بین میره اصلا بعد دو‌روز میپره

🥰🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40