2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست

سلام سلام به همه مامانای گل تاپیک چه مامانای گذشته،چه مامانای آینده،روزتون مبارک😍😘❤️ انشاالله به حق این روز عزیز هممون طعم مادرشدن رو بچشیم🤲💚 

من همچنان مریضم🤦🏻‍♀️ یعنی هر روز مریضیم وارد فاز جدیدی میشه،اینقدر عطسه های شدید و سرفه های وحشتناک کردم که نمیدونم واقعا چی میشه🤦🏻‍♀️🥺 امروز ورژن جدید مریضیم عطسه شدییییید همراه با سرفه س،یه چیز وحشتناک 😐🤧 یعنی دیگه امروز عملا ناک اوت شدم😁 انگار ویروس برای خودش آزادانه داره چرخ میزنه تو بدنم هرجا بخواد سرک میکشه هرجارو بخواد تخریب میکنه😂 لیمو شیرین و شلغم و نشاسته و پرتقالم خیلی انگار سپر قوی نیستن☹️ولی چه میشه کرد خواست خداست،اینجوری برام خواست دیگه،حالا توکل بر خدا🤲 

علائمم هیچی ندارم،فقط خستگی که ناشی از سرماخوردگیه☹️

اهان ان شاءالله. واس من فک کنم ۷ تا ۹ بهمن میشه

بسلامتی عزیزم چه عالی من هنوز تو سیکل نرفتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما باردار شدین ؟

نه گلم هنوز نرفتم برا انتقال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این بیشتر شبیه لاپاراسکوپی  البته قبلاعمل zift هم انجام میدادن که یکی از روش های انتقاله  ...

اها چقدر سخته 😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

روز ۱۰ انتقال جنین 

بیبی چک زدم 

اولش حس کردم داره خط t رنگ میگیره چون تا ارار خورد بهش صورتی شد البته خیلی کمرنگ

اما تا خط ادرار پر شد و ب cرسید 

خطی که برای tبود محو شد 

بعد یه چیز عجیب ۴ روز پیش آزادسازی زدم حتی مثبت کاذب نشد :)

ولی همچنان که منفیه حس میکنم خط T رنگ داره 

شایدم توهم ذهن خودمه

ولی من به این منفی اکتفا نمیکنم و هیچ حس بدی ندارم بهش :) 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره خواهری مشکل ضخامت دارم اما وقتی دکتر تو روم میگه فقط خراش آندومتر چه فایده داره وقتی برای میوم ه ...

عزیزم اندازه میومات چقدرن‌‌،چندتاست؟؟منم توی سونو قبل انتقال دکتر گفت میوم دارم ولی کوچیکن و مشکلی نیست...شما دفعه قبل مثبت شدید و سقط شد؟؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
روز ۱۰ انتقال جنین  بیبی چک زدم  اولش حس کردم داره خط t رنگ میگیره چون تا ارار خورد بهش ...

عزیزم اگه فکرمیکنید هاله داره پس مثبته...عکسشو میتونید بفرستید؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
عزیزم اگه فکرمیکنید هاله داره پس مثبته...عکسشو میتونید بفرستید؟

اخه هاله اش محو شد

عکس میفرستم ولی این بیبی چکی که جلومه منفیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه هاله اش محو شد عکس میفرستم ولی این بیبی چکی که جلومه منفیه 

خب اگه منفیه پس زود زدی..صبرکن روز ۱۲ تکرار کن انشالله که مثبته..‌منم روز هفتم همش وسوسه میشم بیبی چک بزنم ولی میدونم زوده و منفی میشه میخوره توی ذوقم..‌

خب اگه منفیه پس زود زدی..صبرکن روز ۱۲ تکرار کن انشالله که مثبته..‌منم روز هفتم همش وسوسه میشم بیبی چ ...

ممنون عزیزم ♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه هاله اش محو شد عکس میفرستم ولی این بیبی چکی که جلومه منفیه 

جنین چند روزه انتقال دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
جنین چند روزه انتقال دادی ؟

کامپکت بود عزیزم 

فکر کنم ۴ روزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامپکت بود عزیزم  فکر کنم ۴ روزه

ان شالله ک مثبته

زود زدی

دو روز دیکه بزن

یعنی چهار روز از تو فریز در اوردن ؟

قبلش چی منظورم موقعی ک بعد از پانکچر ک جنین شد ننوشته چند روزه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله ک مثبته زود زدی دو روز دیکه بزن یعنی چهار روز از تو فریز در اوردن ؟ قبلش چی منظورم موقع ...

۲ روزه فریز کردن ، چون تو ورقه ای ک جنین شناس برا تاییده داد نوشته بود ۲ روزه 

بعد پایینش نوشته بود بلاست می‌شود

ولی جنینم به بلاست نرسید و کامپکت شد  روز انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲ روزه فریز کردن ، چون تو ورقه ای ک جنین شناس برا تاییده داد نوشته بود ۲ روزه  بعد پایینش نوشت ...

ان شالله ک مثبت میشه هنوز زوده ک زدی دو روز دیگه بازم بزن من ب دلم روشنه ک مثبت میشی ب امید خدا