2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
دوستانی که ازمایش کاریوتایپ داذید لطفاا بگید چه نوعی بوده؟ به من گفتن دو نوع هستش😔😔کدومو باید بد ...

والله برایه من همون نوشت ازمایش کاریو تایپ ۱۸۰۰برایه هر نفرمون بود دیگه نمیدونم کدوم نوعشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره عزیزم من با اینکه نصفم میزدم تا ۵ روز بعدم میدادهاله

پروانه جان هاله آمپول با هاله بارداری فرق داره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
 هاله ی بارداری زیر یک دقیقس و هر روز پررنگ تر میشه هاله امپول دیر میوفته و هر روزم کمرنگ تر می ...

دقیقا خیلی تابلوهه هاله بارداری هرچند من هیچوقت نداشتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
والله برایه من همون نوشت ازمایش کاریو تایپ ۱۸۰۰برایه هر نفرمون بود دیگه نمیدونم کدوم نوعشه

ممنونم از جوابت

به من گفتن دو نوع هست

یکی معمولی که یک و سیصد هست یکی نمیدونم چی(اسمش یادم نموند)یک و هشتصد

مثل اینکه دکترم نسخه روبد نوشت  ازمایشگاه نمیتونست بفهمه کدومه ،تز طرفی دیر وقتم سده بود دکتر نبود بزنگن بهش

گفتم از شما بپرسم

ای بابا عجب گرفتاری شدم ، همسرم نیست،  یه شهر دیگه هست روز شنبه باید برم‌تازه تکلیف مشخص بشه کی ...

عزیزم چاره چیشه فکر کن میخواد نمونه بده 

بهش بگو خودش دست به کار بشه🙈

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم فردا بزن بعدش روز ۱۲ و ۱۴ هم بزن من باشم اونجوری میزنم اگه پررنگ شد بارداری اثرشم بسته به بدنه ...

خب فردا میزنم

ولی هاله ی امپول بعد چند دقیقه میوفته که متوجه بشم 🤔

خخخ یکی نبود بگه تو که آمپول زدی واسه چی خریدی🥲🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هاله آمپول دو روز بعد نداره دیگه

اخه تو نت خوندم تا ۱۴ روز هم ممکنه بمونه اثرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا عجب گرفتاری شدم ، همسرم نیست،  یه شهر دیگه هست روز شنبه باید برم‌تازه تکلیف مشخص بشه کی ...

عزیزم به ما توی پانکچرامون ‌گفته بودن ۳۶ ساعت قبل از نمونه دادن باید نزدیکی‌ محافظ شده داشته باشین 

یعنی ۳ تا پنج روز برای آزمایش اسپرم‌ هست ،برای نمونه دادن‌ موقع پانکچر باید ۳۶ ساعت رعایت بشه ،حالا مرکز ما اینو ‌میگفت ،میخوای زنگ بزن از مرکزتون ‌سوال کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
 هاله ی بارداری زیر یک دقیقس و هر روز پررنگ تر میشه هاله امپول دیر میوفته و هر روزم کمرنگ تر می ...

خب من همینو ملاک میکنم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا خیلی تابلوهه هاله بارداری هرچند من هیچوقت نداشتم

خب اخه فداتشم 

من نه هاله ی بارداری داشتم

نه هاله‌ی امپول 

اصلا فرقشو نمیدونم، ولی تایم میگیرم زیر یک دقیقه شد یعنی اوکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40