2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
عجب باند بازی راه انداختن 🤦‍♀️🤦‍♀️ شاید اصلا اون دکتر کارش خوب نباشه برای چی باید بدنش رو بده دست ...

اره عزیزم یه عکس رنگی ندارن نوار قلب ساده همه رو میفرستن جایی که خودشون میخوان برایه عکس رفتیم شوهرم دادش در اومد گفت چه مرکزیه مطمینم لا همدیگه درصدی کار میکنن حتی داروهاشونم همینه ولی خدایی ابن سینا این مشکلاتو نداشت من دکترم اونم به خاطره شلوغی کمی بی دقتی میکرد ولی من عصاب این بازیارو ندارم میخوام همه کارمم یه دکتر انجام بده به قول شما شاید خوب نباشه بعدشم این چه دکتریه نمیتونه یه عمل انجام بده میگه ارجاع میدمم متخصص مربوطه مگه خودت متخصص زنان و زایمانو این کوفتو زهرمارا نیستی بعد اولین مرکز هر جنین شناس یا هر متخصص مرد با یه گروه کار میکنن دسته دستن  ببخشید خیلی فک زدم ولی دلم پره با اون همه تعریف اخرم این به دلم نچسپید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی میخوای استفادع کنی ازش؟

چون ۳ تاس بنظرت چطوری استفاده کنم؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برایه من خوبه بیبی ببینم باید بزنم 😁😁😁😁

بنظرت فردا بزنم اگه هاله داشت یعنی اثر امپوله درسته؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله باید رعایت بشه دو تا سه روز قبل باید تخلیه داشته باشن 

ای بابا عجب گرفتاری شدم ، همسرم نیست،  یه شهر دیگه هست روز شنبه باید برم‌تازه تکلیف مشخص بشه کی پانکچر کنم بعد به اون خبر بدم کارهاش و بکنه بیاد ، حالا این وسط ۳ تا ۵ روز و چیکارش کنم ؟!!!🤔

سلام به روی ماه تک تکتون.... 

بازم نتونستم یکی دو روزی سر بزنم.... 

دلم پیشتون بود... 

اما گفتم لااقل بیام به تک تکتون روز مادر رو تبریک بگم..... 

چون ایمان دارم تک تکتون مامان هستین.... 

مادرتر از هر مادری....

دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقدر بد .میگن هر چی بیشتر اسم مرکز در بره رسیدگیشون کم میشه چقدر بد که عملشون رو خودشون انجام نمیدن ...

من خاتم بودم پیش دکتر رحمان پور.‌واقعا راضی بودم. خود دکتر معاینه و پانکچر و انتقال رو انجام میده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ای بابا عجب گرفتاری شدم ، همسرم نیست،  یه شهر دیگه هست روز شنبه باید برم‌تازه تکلیف مشخص بشه کی ...

همون دو سه روز بهترین حالته نگران نباش.... 

به هر حال اول آمپول آزاد سازی میگیری بعد ۳۶ ساعت پانکچر میشی... 

شما آمپول که تجویزم بشه میتونی به همسرت بگی برا شرایط دادن نمونه اسپرم روز پانکچر آماده بشه هر جا که هست... 

یه تخلیه اسپرم که انقدر استرس نداره.... 

الکی به خودت استرس نده... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماه تک تکتون....  بازم نتونستم یکی دو روزی سر بزنم....  دلم پیشتون بود...&nb ...

ممنون آنا جون 

یه تشکر ویژه کنم ازت بابت راه انداختن این تاپیک بسیار مفید 🌹🙏🙏🙏

و تبریک ویژه تر بابت روز مادر عزیزم 😍😍😍😍

ممنون آنا جون  یه تشکر ویژه کنم ازت بابت راه انداختن این تاپیک بسیار مفید 🌹🙏🙏🙏 و تبریک وی ...

فدات گلم.... 

تشکیل دادن که چیزی نیست.... 

تاپیک زدن کاری نداره... 

این شما دوستان هستین که چراغ این خونه رو روشن نگه داشتین.... 

انشالله هر روز بیشتر از روز قبل خبرهای شادی بخش تو این خونه شنیده بشه.... 

منم روز مادر رو به تکتکتون تبریک میگم.... 

چه مامانایی که جگرگوشه شون رو بغل کردن... 

چه مامانایی که تو دلیشون به زودی میاد بغلشون.... 

چه بقبه مامانامون که مطمئنم به زودی و تو بهترین زمان ممکن حکم مادرانگیشون امضا خواهد شد... 

پس به همه تون تبریک میگم.... 

عزیزم فردا بزن بعدش روز ۱۲ و ۱۴ هم بزن من باشم اونجوری میزنم اگه پررنگ شد بارداری اثرشم بسته به بدنه ولی برایه من روز ه هاله میداد ومن با کمرنگ شدن بیبیچک میفهمیدم باردار نیستم اما دلم برایه شما روشنه

هاله آمپول دو روز بعد نداره دیگه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭