2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
ممنون رادیس جان عزیزم، انشالله همینطور باشه که میگی عزیزدلم🙏🙏 محتاجم به دعاتون ، الهی که بحق این&n ...

مرسی عزیزم .ان شاالله بحق این شب عزیز و روز مادر همگی دوستان و درکنارشم من نتیجه بگیریم و به آرزومون برسیم 😍🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من قبل این دکتر پیشیکی دیگه تو مرکز ناباروری شهرمون رفتم که اون گفت دوفاستون از۲۰ پریود که من دیگه پ ...

من این دفعه پریود بعد پانکچر ک رفتم از ۱۵ سیکل استرادیول رو شروع کرد برام و گفت از ۵ روز بعدش دوفاستون رو شروع کنم همون ۲۰ پریودی. و اول یا دوم پریودی برم برا شروع سیکل انتقال .  حالا علتش چیه نمیدونم . کلا روش این دکتر با دکترای قبلیم فرق داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم خیلی چیزاشون تو خودشون نیست بعد گویا دسته دسته شدن جنین شناس علیرضایی ولاهوتیه یکیه بعد بر ...

چقدر بد .میگن هر چی بیشتر اسم مرکز در بره رسیدگیشون کم میشه چقدر بد که عملشون رو خودشون انجام نمیدن کی انجام میده .اعضا تیم ؟ رویانم موقع پانکچر و انتقال ممکنه دکتر خودمون این کار رو انجام ندن هر کسی باشه انجام بده .چقدر مسخره است که هر کدوم یه جنین شناس دارن چند وقت پیشا سایت مام رو چک میکردم دیدم ناهید یاری جنین شناس بهمن امده رویان .ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری ولی خداییش ابن سینا هم خوبه بروز هستن واقعا چون کلی تحقیقات هم در زمینه های مختلف ناباروری انجام میدن اولین مرکزی هم هست که شنیدم از روی پریود گویا تخمک و این چیزا میگیرن دقیق نمیدونم ولی یه چیزی تو این مایه ها موضوعش بود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس احتمالا برای من پسر  خدا دخترتو برات حفظ کنه، ان شاالله تو لباس عروس با دل خوش ببینی، ال ...

عزیزمی. ممنون گلم إن شالله شماهم بارداری راحتی را طی کنید وسالم بغل بگیرید. اینقدراین روزهاخوبه که آزتک تک لحظه هاش لذت ببر

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
نیستین ها🙃 انشالله خوش باشین هرجا هستین 😍

تو خونه دور دارو خوردینیم..داروهای انتقال خودشؤن یپلاستیک بودن داروی سرماخوردگی و ملین هم بشون اضاف شد...چندروز خیالم راحت بود شکمم خوبه.الان بد شد و شربت ملین خوردم 

چقدر بد .میگن هر چی بیشتر اسم مرکز در بره رسیدگیشون کم میشه چقدر بد که عملشون رو خودشون انجام نمیدن ...

عزیزم مثلا لاپارا رو با دکتر سربازی باید انجام بدی تازه تو مر‌کز خودشون نیست تو بیمارستان خصوصیه بعد خانومه مینالید میگفت ۲۵ میلیون هزینشه دکترم میگفت باید پیشه اون انجام بدی لاهوتی بودش ادمم جنین داشته باشه مجبوره دیگه

ماشاالله چقدر میخوری🤣 من فقط سه وعده اصلی رو میخورم

نه من سه وعده رو شش وعده کردم اما کوچیک کوچیک

شیرو میوه و آبمیوه رو هم میان وعده  تا ظهر هر چی میخورم با نهارتازه  اندازه یه پرس غذای کامل میشه

تو خونه دور دارو خوردینیم..داروهای انتقال خودشؤن یپلاستیک بودن داروی سرماخوردگی و ملین هم بشون اضاف ...

منم امروز کلی دل درد بودم 

الانم هستم نمیدونم از چیه چون با درد پری قاطیه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

درد پاهام مث درد پریودیه

من بیبی چک خریدم ۳ تا شد ۶۰ تومن😁

ولی الان پشیمون شدم چون نمیدونم hcg تاکی تو بدنم اثرش هست 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم مثلا لاپارا رو با دکتر سربازی باید انجام بدی تازه تو مر‌کز خودشون نیست تو بیمارستان خصوصیه بعد ...

عجب باند بازی راه انداختن 🤦‍♀️🤦‍♀️ شاید اصلا اون دکتر کارش خوب نباشه برای چی باید بدنش رو بده دست اون دکتر 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چه بد .انجا اشتباه نوشتم جنین شناس از بهمن رفته مام 

دوستان یه سوال مهم . برای نمونه ای که مرد واسه پانکچر میده ، مثل آزمایش اسپرم اون شرایط( ۳ تا ۵) رو ...

بله باید رعایت بشه دو تا سه روز قبل باید تخلیه داشته باشن 

سلام عزیزای من

خوبین

روز تک تکتون مبارک گلهای روی زمین

از تک تکتون التماس دعا دارم... 

ایشاالله ک سلامت و دلخوش باشین 

میبوسمتون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...