2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
😍😍😍😍 الهی امین  انشالله خدا بهت یه دخمل ناز تپلی بده  هی نگاش کنی هی دوست داشته باش ...

و حتما بهم بگه مامان پاتمه انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت😍😍😍😍🤗🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
از بیخوابی زیر چشام گود افتاده و سیاه شده. چیکار کنم خوابم ببره؟

🤔

مال منم اینطوری شده ولی من خوابم اوکیه

شاید بخاطر دارو هاست

من چشام یه جوری شده انگار مریضم😂  

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و حتما بهم بگه مامان پاتمه انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت😍😍😍😍🤗🤗

ویییییییییی قربون مامان پاطمه گفتنش👼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ویییییییییی قربون مامان پاطمه گفتنش👼

😂😂😂😂🤣🤣🤣از الان تصورش میکنم نننننه دلم رفت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🤔 مال منم اینطوری شده ولی من خوابم اوکیه شاید بخاطر دارو هاست من چشام یه جوری شده انگار مریضم ...

نه من میدونم شدید نیاز به خواب دارم. تو ۲۴ساعت گذشته کلا ۳ ساعت خوابیدم. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

باور کن یه کتاب بگیر دستت یا جزوه درسی درجا خوابت میگیره من اینجوریم

عسل خوب نیست؟

تو شیر موز عسل ریختم شیرین بشه

الان دلم درد میکنه میگم نکنه واسه عسل باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اینجوری گفت فکر کردم بی بی گذاشتی مثبت شدی🥰

😍😇

انشالله هممون مثبتیم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عسل خوب نیست؟ تو شیر موز عسل ریختم شیرین بشه الان دلم درد میکنه میگم نکنه واسه عسل باشه؟

ن بابا واس یکی دوبار چیزی نمیشه زیاده رویش مضره

اخیییییی😍 عزیز دلم دختر زود آدمو پیر میکنه😞 غم دختر عجیب دردناکه  من خودم ۱۴ سالگی عروس شدم ...

عزیزم ، ان شاالله دلت همیشه خوش باشه از این ثایه به بعد در بر همسرت .

بله، دختر آسیب پذیرتر هست. 

مطمئن باش پدر و مادر ته دلشون عاقبت بخیری بچشونو میخوان. از صحبت هات هم معلومه پدر و مادرت خیلی دوستت دارند. و دارند همراهیت میکنند در این مسیر. 

ان شاءالله جواب آزت مثبت بشه هم دل خودت ، هم دل پدر و مادرت و هم دل ما شاد بشه. آمین یا رب العالمین 

هر جنسی باشه، خدا عاقبت به خیر کنه بچه هامونو، دلامون شاد باشه به وجود همسر و بچه هامون. ان شاءالله به حق فاطمه زهرا س 

وای بهاره دعوات کنم؟؟؟

چرا نمیخوابی خب

میدونی چقدر مضره واسه نینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن بابا واس یکی دوبار چیزی نمیشه زیاده رویش مضره

شیر موز زیاد خوردم کلا 

یا با خرما شیرین کردم یا عسل

ولی امروز هواسم نبود یکم زیاد ریختم

وضعیتم جوریه ک حس میکنم پری میاد بااینکه میدونم با دارو ها خونریزی نمیکنم

ولی همش خودمو چک میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیر موز زیاد خوردم کلا  یا با خرما شیرین کردم یا عسل ولی امروز هواسم نبود یکم زیاد ریختم ...

اره آدم حس می‌کنه الان که پریود بشه احساس سنگینی زیر شکم تیرکشیدن زیر ناف انگار تیر می‌کشه 

عزیزم ، ان شاالله دلت همیشه خوش باشه از این ثایه به بعد در بر همسرت . بله، دختر آسیب پذیرتر هست. ...

قربونت برم ممنون مهربون

انشالله به امید خودش🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40