2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه ها من دیروز رفتم پیش دکترم 

و بهش گفتم که فقط ۲ تا جنین ۸ سلولی گرید ab دارم

بهش گفتم آزمایش انعقادی برام بنویسه چون من بخاطر مشکل قلبی ام نمیتونم زیاد برم اتاق عمل 

خلاصه کلی باهاش حرف زدم و در آخر tpo و آزمایش تیروئید و ویتامین دی و anaبرام نوشته

اینا کافی هستن به نظرتون؟ آزمایش غلظت خون هم دادم و مشکلی نیست

دختر یا پسر ؟ من قبلا دست و پاهام سرد بود  اما بعد از انتقال بیشتر وقتها سرد یا یخ هست&nbs ...

من گوشت میخوردم ازهفته 6دیگه نتونستم بخورم تاماه7. دختربود. خیلی داغ میشدم. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت خواهرشماخوبی؟ چه خبر از شما؟ بخدا دلم برای همتون تنگ بود هابی معرفت نبودم ولی حال ه ...

سلام عزیزم .خوبی ..ماهم همینطور 🥰 منم انتقال اخرم منفی شدم و روز از نو و روزی از نو ..ناامید نباش مثل من دوباره شروع کن وزنت رو کم کن و شروع کن ان شاالله همگیمون نتیجه میگیریم به زودی زود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ظاهرا پروژسترون خواب آوره. ولی من سیستم بدنم اینه که باید در روز خسته بشم تا شب خوابم ببره. این هفت ...

اره خواب اوره 

ولی کاش تو خواب شب اثر میکرد😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلاممم .ان شااءالله باخبرهای خوش میایی😍

قربونت برم عزیزکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بی بی چک زدی؟ 

نه جانم هنوز نزدم 

امروز روز ۹ انتقالم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم  من همش با خودم حرف میزنم  خودم دختر خیییییییلی دوست دارم  اما توکل بر ...

اخیییییی😍 عزیز دلم

دختر زود آدمو پیر میکنه😞 غم دختر عجیب دردناکه 

من خودم ۱۴ سالگی عروس شدم 

خیلی سعی کردم خانوادم از مشکلاتم با خبر نشن ولی خودم پدر مادرم رو پیر کردم💔

انشالله حلالم کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم .استرس حجم پریود رو کم میکنه  شما خراش مطب رو همون دوره انتقال انجام میدین ؟روز چندم ...

یکهفته مونده به پریودی، عزیزی که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم به نظرم میتونی انشالله مثبتی ولی باز اثر امپول هست اگه زیر یک دقیقه بیوفته زمان بگیر براش درست ...

😍😍😍

پس بگم داداشم ۵ تا بگیره هرروز بزنم

اگه بخاطر امپول مثبت بشه بالاخره مشخص میشه دیگه تو این چند روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخیییییی😍 عزیز دلم دختر زود آدمو پیر میکنه😞 غم دختر عجیب دردناکه  من خودم ۱۴ سالگی عروس شدم ...

ماشالا فاطمه پس خوشبحال همسرت سن قشنگی عروس شدی پر از شور و شوق 

چند سالته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه نمیدونم دکترم میگه تخمدانات خیلی ریز شدن.  

خوبی عزیز دلم

کاربریت خیلی واسم آشناس ولی هرچی فکر میکنم اسمتون رو یادم نمیاد که ببینم خودتی یانه

نمیدونم الهه ، الهام یه همچین اسمی بود

تو اینستا هم پیج لباس داشتین 

اگر اشتباه نکنم خونتونم کرج بود دقیق یادم نیست

خیلی دنبالتون گشتم ولی هیچ نشونه ای نتونستم پیدا کنم ازتون

خوبی؟ دلمم برات تنگ شده♥️💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماشالا فاطمه پس خوشبحال همسرت سن قشنگی عروس شدی پر از شور و شوق  چند سالته

قربونت برم عزیزکم

الان ۲۴ سالمه 

متولد ۷۷ دی ماه هستم 

همسرمم متولد ۷۲ خرداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم عزیزکم الان ۲۴ سالمه  متولد ۷۷ دی ماه هستم  همسرمم متولد ۷۲ خرداد

ووی مامانی خوشگلی هستی پس انشاالله خوشبخت باشین جونم 😍😍😍😍

قربونت مهربونم😍😘 ولی قیافم به سنم نمیخوره😂

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😋😋😋😎😎ن عزیزم خیلیم عالی گل دختر خوشگلی ماشاالله 🧿🧿