2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست
ای جااانم عزیز دلم  انشالله مثبت میشی کل خانواده رو خوشحال میکنی😍 باز من جعبشو دارم ولی ل ...

عزیزم به نظرم میتونی انشالله مثبتی ولی باز اثر امپول هست اگه زیر یک دقیقه بیوفته زمان بگیر براش درسته ولی بالای ۵ دقیقه اثر امپوله ودر حد هالم هست معمولا من از روز دوم بعد امپول زدم بعد روز ۴ زدم اون سری که مثبت بودم پررنگ تر شد ولی وقتایی منفی شدم کمرنگ شد ولی به نظرم نزنی بهتره خیلی رو عصابه ولی من اینجا به سلطان بیبیچک معروفم اخه قبل امپولمم روز سوم بیبیچک میزدم😁😁😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم عزیز دلم انشالله اینبار حتما مثبت میشید و تو دلتو سالم بغل میگیری درسته انصاری پور حرف ن ...

اره همین عصابمو خورد میکنه من میخوام تخمک کشی رو با خودش برم ولی اگه برایه انتقال برام هیسترو خراش نده باهاش ویزیت میشم بهش پیشنهاد میدم چون من پولیب یا فیبروم تو عکسم زده بایییید عمل بشم انتقالمو میرم یه دکتر دیگه که اینارو قبول کنه من باری که مثبت شدم با بدبختی راضیش کردم هیسترو خراشو چسپ جنین برام داد نمیخوام بدونه اینا وارد سیکل بشم دیگه

بچه هاااا من الان یادم افتاد دیشب انوکسا نزدم😭😭😭 الان بزنم؟

حالا از دیشب خونت لخته نشده و دور از جونت نمردی🤗🤗🤗🤗پس نگران نباش ولی برو الان بزن این امپول بیشتر واسه خودمونم هس چون خون لخته به سمت قلب و ریه حرکت میکنه وخطر داره پس دیگه سعی کن حتما بزنی حالا اگه ساعتش هم اینور اون ور شد عیب نداره سعی کن روزی یبار بزنی

حالا از دیشب خونت لخته نشده و دور از جونت نمردی🤗🤗🤗🤗پس نگران نباش ولی برو الان بزن این امپول بیشت ...

عه، ممنون. نمیدونستم. همون موقع که یادم اومد زدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دخترا فکر کنم علت پریودی کم همین استرسا و تنش ها هستش که میکشم درسته؟؟

اره عزیزم .استرس حجم پریود رو کم میکنه 

شما خراش مطب رو همون دوره انتقال انجام میدین ؟روز چندم ؟

عزیزم ذخیره یک کم نیست که....  چرا انقدر ناامید میکنن؟

اخه این توی ازمایش هست حالامعلوم نیست درسته, چون دکترخودم میگه توی سونو خیلی ریزشدن. 

دیگه کلاناامید وافسرده شدم بیخیال همچی. انگارقسمت مانبوده بچه دارشدن  

سلام مهربان جان .خوبی عزیزم .اصلا ناامید نباش گوشه گیری رو بزار کنار برو ورزش کن روحیه ات رو درست کن ...

سلام به روی ماهت خواهرشماخوبی؟ چه خبر از شما؟ بخدا دلم برای همتون تنگ بود هابی معرفت نبودم ولی حال هیچیو نداشتم

چی بگم ورزش رو درست میگی هاشروع کردنش عالیه بخوام شروع کنم ولی سیکل روامیدی ندارم میگم الکی باز برای چی خودموببندم به دارو وقتی نمیشه

منم با انصاری پور باز نوبت گرفتم اصلا از مام خوشم نیومد همون ابن سینا میخوام ادامه بدم اونجا یه عمل ...

اا پس منصرف شدی از مام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام مهربون جون چطوری ، چرا نمیومدی تاپیک خیلی به فکرت بودم ،قبلا تگتم کردم ولی کلا نمیومدی ؟  ...

سلامم عزیزدلم خوبی؟ من بی معزفتو ببخش بخدا دلم تنگ بود ولی ازافسردگی حتی حال خودمم نداشتم حال هیچ کاری بشدتم چاق شدم  هیچی دیگه اخرین جنینام تموم شد ذخیرمم کم شده و تخمدانام ریز دیگه امید شروع دوباره ندارم

ازتوچه خبرگلم؟ بازم عذرمیخوام نیومدم