2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048345 بازدید | 684651 پست
دکتر دیگه طب سنتی هست اما بر پایه علمی طب جنین خونده اتفاقا بهش فکر کردم شنبه میرم مشورت پیشش یه سون ...

اره بهتره خراش توی مطب بدی ان شاالله هر چه خیره برات پیش بیاد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ان شاءالله مثبت میشه و صحیح و سالم هم بعد از ۹ ماه بغلت میگیری 

ممنون پانیذ جانم❤️❤️ همچنین عزیزدلم ایشالله که ژوژه ات را صحیح و‌سالم بقل کنی و عکسشو بزاری  و ما لذت ببریم💋💋💋 دیشب با خواهرم بعد مدتها رفتم کافی شاپ، یه بچه تقریبا ۹ماهه میز بقلیبود با مادرش ، یه پستونک گنده تو‌دهنش بود، تمام مدت به ما نگاه می‌کرد اینقدر فضووول بود نمیدونی ، یعنی دلم غش و ضعف می رفت بقلش کنم همون موقع از ته دل دعا کردم برای خودم و همه کساییکه منتظرند چه باردار و چه اقدامی ها که سال دیگه همین موقع بچه مون تو بقلمون باشه صحیح و سالم و تو دل برو ❤️❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😆😆😆 اگه به من باشه که زودتر میرم آزمایش میدم آخه یکی از آرزوهام بود شوهرم رو غافلگیر کنم&nbs ...

ای جونم انشاالله واقعی میشه تصوراتت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیشه پیش یه دکتر متخصص در زمینه هیسترو و میوم بری که هم میوم ها رو برداره و هم خراش بده؟ آخه هر دکت ...

سلام جونم اتفاقا دارم به این موضوع هم فکر میکنم تحقیق میکنم اما قریب به ۶۰درصد جوابت اینه که بهتره بارداری انجام بشه بعد میوم برداشته بشه فعلا هیسترو رو کنسل کردم چون عکس رنگی همین دو سه ماه پیش رفتم و نیاز نمی‌بینم مثل هم هستن میمونه خراش که اون و هم تو مطب انجام میدم برا ضخامت هم به دکتر پیشنهاد آمپول استرادیول و میدم کلا می‌خوام آسون بگیرم همه چیو توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون پانیذ جانم❤️❤️ همچنین عزیزدلم ایشالله که ژوژه ات را صحیح و‌سالم بقل کنی و عکسشو بزاری  و ...

الهی آمین یا رب العالمین 

خواهش میکنم عزیزم 

😍😍😍😍😍💞💞💞💞💞💞💞

اره بهتره خراش توی مطب بدی ان شاالله هر چه خیره برات پیش بیاد

ممنون عزیزم آره همین تصمیو گرفتم

دخترا فکر کنم علت پریودی کم همین استرسا و تنش ها هستش که میکشم درسته؟؟

سونو که میرم و اینکه یک جوریه مو روی پا یا زیر بغل بدنم نسبت به قبل پرموتر شده که تو اینترنت نوشته ...

من که هنوز به مرحله شما نرسیدم ولی خودم همیشه از سینه به پایین رو قبل سونو تمیز میکنم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خیلی خوبه مبارکه بارداری. حس بویایی خیلی قوی میشه توبارداری

خدایی تو روز ۷ انتقال زوده برای حساسیتهای بارداری. به نظرم بیشتر به خاطر داروهاس که حساسیت ایجاد میکنه و غذای دم صبح که خودش مزید بر علته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خدایی تو روز ۷ انتقال زوده برای حساسیتهای بارداری. به نظرم بیشتر به خاطر داروهاس که حساسیت ایجاد میک ...

نه دوستم زودنیس. منم روز7بودم یه کلی رب انارخوردم. میوه های ترش دوست داشتم یه درصدهم احتمال نمی‌دادم باردارباشم

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
منم از بی خوابی دارم اذیت میشم. شبا از ۱۱ میرم تو رختخواب تا ۲ خوابم نمیبره. فاصله ۲تا ۵ هم چندبار ب ...

من دوباره خوابم برد الان بیدار شدم گوشیم زنگ خورد یعنی 😆

ولی شب بد خداب میشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سونو که میرم و اینکه یک جوریه مو روی پا یا زیر بغل بدنم نسبت به قبل پرموتر شده که تو اینترنت نوشته ...

اخ خیلی فکر منو هم درگیر کرده 

من حموم هام خیلی کوتاه شده از بعد انتقال لیف هم نمیزنم که زود بیام بیرون 

الان مسئله ی حموم و تمیزی برام یکم سوال بر انگیز شده.

که چیکار کنم😷 باتیغ و ژیلت ک زمان میبره

آرایشگاه هم نمیتونم برم اپلاسیون کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وایییییی چه قشنگ گفتی یه لحظه خودمو تو اون حال تصور کردم ناخداگاه دیدم نیشم تا بنا گوش بازه منم این ...

ای جااانم عزیز دلم 

انشالله مثبت میشی کل خانواده رو خوشحال میکنی😍

باز من جعبشو دارم ولی لباس اینا نه

میدونی بنظرم اتفاقا چون میدونن که سر تاریخ خاص باید آزمایش داده بشه خیلی شوک زده میشن

مثلا بهش کادو بدی در شو باز کنن😍 دلم میخواد از عکس العملش فیلم بگیرم یادگاری نگهدارم

باتوجه به آزاد سازی که ۱۹ دی ساعت ۲ بعدازظهر زدم

بنظرت میتونم ۲۵ دی بیبی چک بزنم؟

آخه نزدیکم آزمایشگاه نیست که زودتر آزمایش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40