2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
خوب بعضی وقتها میوم ها در جداره رحم یا خارج از اونه یا جایی هست که اصلا مشکلی برای بارداری ایجاد نمی ...

توکل بخدا کنسلش کردم ایندفعه خراش تو مطب انجام میدم خدا هر چی بخواد همون میشه ریسک نمیکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکبار موقع سونو گفتم گفت اینا زیاد مهم نیست برا بارداری  بعد دیروز اصلا وقت نکرد یه سونو بکنه ...

بسته به نوع میوم هم داره اگه ساب موکوزال باشه ظاهرا مشکل ایجاد میکن ولی اگه اینترامورال باشه ظاهرا تاثیری نداره منم فیبروم اینترامورال دارم که دکتر گفت مهم نیست .نمیتونی یه دکتر دیگه بری و کارات رو انجام بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مگه به علائم من فقط حس سنگینی و حالت پریودی داشتم

🥰🥰🥰

بنظرت ۲۵ دی    

۱۲ انتقال بیبی بزنم؟

یا بیخیال شم

آخرین hcg رو ۱۹ دی زدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون از جوابت عزیزم قبل ۱۴ که نیست؟😅

خواهش میکنم .نه عزیزم بعدشه 🙃🙂 ولی خوب چند بار تو این بین ویزیت میشین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بسته به نوع میوم هم داره اگه ساب موکوزال باشه ظاهرا مشکل ایجاد میکن ولی اگه اینترامورال باشه ظاهرا ت ...

ن عزیزم همسرم دیگه دعوام می‌کنه خیلی دکتر عوض کردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خانم ها کسی حدود روز انتقال رو میدونه من میخوام بلیط بگیرم لازم دارم بدونم

بعد از تخمک گذاری میوفته 

البته شاید گفته ی من دقیق نباشه 

ولی من اینجوری حس میکنم

برای من روز ۱۹ سیکل قائدگی انتقال داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم شما فسقلی دارین پس😍😍

نه دیگه بزرگ شده 😊 . دوبار هم غیر از اون باردار شدم ، قبل از بی بی حالت تهوع داشتم ، سر اون دو‌تا بارداریم اصلا اینقدر درگیر مشکلات بودم و‌حواسم پرت بود با حالت تهوع تازه به فکر می افتادم  نکنه باردارم ؟!🤔

🥰🥰🥰 بنظرت ۲۵ دی     ۱۲ انتقال بیبی بزنم؟ یا بیخیال شم آخرین hcg رو ۱۹ دی زدم

بنظرم ماهیتابه لازمی🍳

مبارکه 😍 من اولین علائم بارداریم حالت تهوع بود 😊 . 

قربانت. فعلا خیلی مونده تا آزمایش🥴

من همین جوری حالت تهوع ندارم خب. فقط بوی غذا داره اذیتم میکنه. اونم شاید دلیلش اینه از اول صبح گذاشتم، دم صبح بوی غذا کلا حس بدی داره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
به علائم نیست همش اثر داروهاست این علایم ان شاالله که مثبتی و با یه بی بی چک قرمز خوشحال میشی و خوشح ...

🥰🥰🥰

قربونت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی گفته اکثر ای وی افی ها سقط میکنن .اینهمه دوستان اینجا باردار شدن و به سلامتی هم زایمان کردن .به ا ...

از بس تو تاپیکا دیدم.🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....