2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
[QUOTE=268387342]خداروشکر که بهتر هستین .ان شاالله روز به روزم بهتر میشین .به به چه عالی خداردشکر که ...

ان شاالله با اولین انتقال مامان بشین 🤲🤲 دکتر ایمونولوژی رویان چه توصیه ای کردن بهتون ؟ سرمی،قرصی چیزی لازم نیست مصرف کنین برای انتقال؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وقت بخیر دوستان،امروز میشه ۷امین روز انتقالم ب اصرار همسرم صبح بی بی چک گذاشتم،منفی شد و کلی گریه کر ...

خیلی زود بی بی زدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهارک جون دکترم یه استدلال دیگه هم بار آخر که بهش گفتم رژیم بگیرم، برام آورد. میگه چون خونرسانی جفت ...

استرس نداشته باشین مواد قندی طبیعی در حد کم مصرف کنین معجزه ۹۷ هم مشکل قند رو توی بارداریش داشت و با رژیم کنترل میکرد و شما هم سعی کنین حذف کنین .دکترای انجام خونسردنااا خیلی بدرد ما ایرانی ها نمیخورن 🙃🙃 برای خونرسانی بهتر هپارین یا انوکسا ندادن بهتون که استفاده کنین ؟

تو نسخه نوشته تشخیصی اما گفت کاری به میوم ها نداره دوبار پرسیدم گفت آندومترتو خراش می‌دیم موندم حالا

عزیزم شما مشکل ضخامت داری اول باید دلیل بالا نرفتن ضخامتت بدونی حالا به فرض خراش هم بدی ولی ضخامتت بالا نره چه فایده 

دیگه با میوم میخوای انتقال بدی؟مثل دفعه قبل نمیشه؟قبلا باردار شدی بخاطر میوم ها جنین مشکل داشت درست یادمه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم النوا خارجی و سینال ایرانی هستش سینال دوز کمی از هورمون fsh و النوا دوز خیلی بالا هستش به خا ...

ممنون آستاره جون 🙏🙏 من ته دلم دوست دارم بگم که ظهیری خارجی تجویز کنه همه چیزو ولی چون همسرخواهرم تو شرکت داروسبحان هست میگه داروهای خارجی کلی معطلی داره بهشون برسه و شرایط نکهداریشون رعایت نمیشه و بعضا از کارایی میفتند  ،  بخاطر همین اگه داروها رو ایرانی بده قبول میکنم 

وای بووووو من بو اذیتم میکنه. هنوز که روز ۷ انتقالم ولی یا دارم عق میزنم یا دل و روده ام داره میپیچ ...

عزیییییزم❤️ ایشالله دوقلو بارداری بهاره جون🌺🌺 پنجره هارو باز کن ، هوا عوض بشه . 

عزیییییزم❤️ ایشالله دوقلو بارداری بهاره جون🌺🌺 پنجره هارو باز کن ، هوا عوض بشه . 

ممنون مهربون. آخه بیرونم سرده. همینجوریش که بسته است چسبیدم به شوفاژ😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون آستاره جون 🙏🙏 من ته دلم دوست دارم بگم که ظهیری خارجی تجویز کنه همه چیزو ولی چون همسرخواهرم ت ...

منم این سری النوا زدم. توی تعداد تغییری ایجاد نشد ولی کیفیت تخمکهام خیلی فرق کرد. حالا نمیدونم به خاطر النوا بود یا چیز دیگه.

استرادیول رو هم دکترم نظرش بیشتر رو خارجیش بود که اونم خارجی مصرف کردم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم شما مشکل ضخامت داری اول باید دلیل بالا نرفتن ضخامتت بدونی حالا به فرض خراش هم بدی ولی ضخامتت ب ...

اره خواهری مشکل ضخامت دارم اما وقتی دکتر تو روم میگه فقط خراش آندومتر چه فایده داره وقتی برای میوم هام هیچ کاری نمیکنه میگه ما به میوم هات کاری نداریم فقط آندومترتو خراش می‌دیم منم عکس رنگی رفته بودم اواخر تابستون گفتن لوله هات بازه و مشکلی نداری میگم اگه لازم نیست نرم نمیدونی که خیلی درمونده ام

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه من گفتم بهش آندومتر و بررسی می‌کنین که چرا ضخامتش نمیره بالا گفت ن  گفتم کاری برا میوم هام ...

فاطمه جان مهم اینکه بررسی کنن چرا اندومترت بالا نمیره تو انتقال قبلیت که مثبت شده بودی همون میومهایی که داشتی مشکل ایجاد کرد برای جنینهات چطور دکتر میگه هیچ کاری نمیخواد برات انجام بده .خراش به تنهایی که تاثیری نداره اول اینا رو انجام بده بررسی بشی در کنارش خراش .تازه خراش رو داخل مطب با هزینه خیلی کمتر هم میشه انجام داد .شروین توی مطب دکتر براش انجام داده بود .من بادهیسترو انجام دادم که اصلا برام تاثیری هم نداشت 

منم این سری النوا زدم. توی تعداد تغییری ایجاد نشد ولی کیفیت تخمکهام خیلی فرق کرد. حالا نمیدونم به خا ...

چندتا جنین شد براتون 

ممنون آستاره جون 🙏🙏 من ته دلم دوست دارم بگم که ظهیری خارجی تجویز کنه همه چیزو ولی چون همسرخواهرم ت ...

روش شانگهای رو دیگه با دکترتون مطرح نکردی؟

نمیتونی پیش یه دکتر دیگه ای بری؟

دکتر دیگه طب سنتی هست اما بر پایه علمی طب جنین خونده اتفاقا بهش فکر کردم شنبه میرم مشورت پیشش یه سونوگرافی هم واژینال دقیق می‌خوام روز یازدهم تا چهاردم برم چون گاها فولیک هام خونریزی میکنن می‌خوام بدونم 

عزیزم دکترا گاها کارشون و راحت میکنن من تو نت خیلی گشتم فرقی بین عکس رنگی و هیسترو نیست تنها فرقش اینه این دوبعدی و سیاه و سفیده اون یکی سه بعدی 

تنها عوارض هیسترو گاها چسبندگی میاره و عفونت 

الان من چون نمی‌دونم عفونت دارم یا نه نمی‌خوام ریسک کنم تازه اگه برم هیسترو خراش پیاده رویم کنسل میشه 

می‌خوام این ماه برم بدنمو آماده کنم خراش و تو مطب انجام بدم پیشنهاد آمپول استرادیول بدم توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏