2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست
من برامدگی ندارم ولی انگار واژنمم خشک شده دیگه چیزی توش نمیره  منم موقع شیاف خیلی اذیت میشم&n ...

برای من خشک نیست فقط همونو احساس میکنم 

امشب دوباره سمت راست رحمم شروع به درد کرد روز چهارم انتقالمم این درد اومد سراغم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
[QUOTE=267940050]منم امروزسوم پریودم اگه خدا بخواد از پریود بعدی وارد سیکل میشم البته دکترم گفت همین ...

چندتا تخمک داشتین و ذخیره تخمدانتون چند بود؟

من یک هفته است که روزی یکساعت پیاده روی میکنم و 

قند و شکر را محدود کردم توکل بر خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم..بخاطر مثبت شدن چ دردهایی رو تحمل کنیم..بخدا من از جای خدا دلم برا خودم میسوزه

عزیزم درکت میکنم امروز کلا درد پریودی یکطرف درک نکردن دکترا یکطرف درموندگیم یکطرف 

بیشعورا سرویس بهداشتی تو مطبم بستن باید تو این سوز سرما می‌رفتیم تو سرویس بیمارستان 

اعصابم اینقد بهم ریخته الان موندم انصراف بدم از هیسترو یا نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ضخامتت با دارو بالا رفته؟تا الان انتقال دادی؟

آره دارو مصرف کردم به اضافه آمپول ۱۰ استرادیول که خیلی حالمو بد کرد ضخامتم به ۸ رسید که برای بار دوم انتقال دادم

ولی دکتر گفت رحمت همچنان کوچیک

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام به همگی  دوستان یه سوالی دارم کسی جوابشو میدونه شیاف واژینال که استفاده میکنم روزی دوبار ...

بخدا منم شیاف اندومترین ک میذارم لوله شیاف ایقد خشک میره داخل..پ بگو یذره ترشح نداریم..کل سال ترشح داریم.همین موقع ها میره

من یادم نیست چون حافظه ضعیفی دارم فعلا  اما دعا میکنم ان شاالله انتقالت مثبت بشه و جنین بچسبه ...

ممنون از لطفت عزیزدلم ان شاءالله 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
من الان روز ۹ فک کنم میشه.دوباره درد تخمدان اومد سراغم

دردش قابل تحمل؟ فقط همونجاست یا به لگن و کمرت هم میزنه؟

عزیزم درکت میکنم امروز کلا درد پریودی یکطرف درک نکردن دکترا یکطرف درموندگیم یکطرف  بیشعورا سرو ...

ن بابا انصراف نده..ما ک انتقال دادیم بیمارستان ی سرویس فرنگی نذاشت تو دسشویی سمت اتاق عمل...ولی خداروشکر دسشویی بعد از انتقال منو اذیت نکرد تا اومدم خونمون.تا دو ساعت خودمو کنترل کردم

[QUOTE=267940050]منم امروزسوم پریودم اگه خدا بخواد از پریود بعدی وارد سیکل میشم البته دکترم گفت همین ...

تالشی جون شما هم مثل من تعیین جنسیت هستی؟

چند سالته و چندبار وارد سیکل شدی لطفا از تجربه ات بگو 

تا یکم‌استرسم کم بشه ممنونتم.

اخه من گفتم بهش آندومتر و بررسی می‌کنین که چرا ضخامتش نمیره بالا گفت ن  گفتم کاری برا میوم هام ...

مگه هیسترو تشخیصی انجام نمیدی؟  عمل هیسترو دوربین می‌فرستند  داخل رحم و رحم رو کامل بررسی میکنند چرا اینا رو گفته

من چند سال پیش با هیسترو پولیپمو برداشتند چرا گفتند کاری به میوم ها نداریم 

هزینه اش هم خیلی زیاده  واسه یه خراش

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
/: منم انگار علایم سرما خوردگی دارم من ایمنی بدنم ضعیفه زود مریض میشم دیر خوب میشم گلوم درد میکنه ...

ای وای مواظب خودت باش خیلی سخته سرماخوردگی بدون دارو،پوستم کنده شده،خواب درست حسابی ندارم،اینقدر عطسه کردم دیگه بدنم کشش نداره🤦🏻‍♀️ من تهرانم،نمیدونم والا خیلی زیاد شده سرماخوردگی ☹️