2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
سلام من امروز روز پنجم انتقالم بوده...صبح ترشحات آبکی داشتم‌‌‌....الانم یکمی کمر درد دارم و کمی هم ح ...

انشاالله که هستی عزیزم

ترشحت طبیعیه بخاطر پروژسترون هست

درد هم که همیشه هست

منم روز ۸ انتقال هستم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببخشید بعد انتقال چه غذاهایی درست کردید ؟بدون ادویه و رب غذاها بوی بد میدن .چه جوری درست میکنید که ب ...

اخ آخ یادم ننداز که مضخرف ترین غذای عمرمو خوردم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟😍

من خیلی وقت بود نیمده بودم اینحا .بعد از سقطم افسردگی گرفتم دیگه تو حال خودم بودم

ولی الان دو هفته دیگه میخام باز برم انتقال🥲

یادتون هس منو؟

کیا انتقال بهمنن؟

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اره عزیزم من این جنینی که الان باردارم مال پنج سال قبل بود

خداراشکر چقدرخوشحال شدم براتون. إن شالله که بارداری راحتی را طی کنیدوسالم بغل بگیریدفرزنددلبندتون را. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام عزیزم خوبی چرا کیفیت نداره دیدم بعد ده سال میان چه کار میکنی تو چه مرحله ای هستی 

میخام برم انتقال ولی هرماه یه مشکل پیش میاد. تاببینم خداکی مقررمیدونه برامون. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
اره صبح خوندم پیامتو یه حالی شدم🙈 من کلا خوابم بهم ریختس  فقط چند شبه اول انتقال خوابم اوکی ...

از نوعرصحبت ها و پیام هات متوجه شدم خیلی هم احساسی هستی و یک دلیلش سنت هم هست و البته مشخصه برونگرا هم هستی. 

خدا قوت، ان شاالله علائم بارداری باشه برات. 

هم تختی من موقع انتقال ۱۸ سالش بود، از سیستان اومده بودند. کوچکترین فردی که دیدم تو نرکز اون خانم بود که مامانش هم همراهش بود با شوهرش. 

یادمه پرستار تاکید کرد اصلا نری عقب دراز بکشی فقط صندلی جلو، هر یک ساعت هم توقف داشته باشید کمی قدم بزنید مجدد حرکت کنید. ان شاءالله اون خانم هم انتقالش مثبت شده باشه. 

اینقدر موی خرگوشی دوست دارم با این سنم گاهی وقت ها میبندم 😅

والا من با این سنم میترسیدم ، شما که جای خود دارید. 

بله همه این ها خاطره هست. ان شاءالله با بغل گرفت نی نی هامون و عاقبت به خیریشون ، این خاطرات برام ارزشمند و لذت بخش باشه یادآوریش. الهی آمین یا رب العالمین 

من چون همش خونه ام و کاری نمیکنم خسته نمیشم برای همین شبا خوابم نمیبره🥴

منم خونه هستم، هیچ کاری جز کار سبک در حد کم ، و قدم زدن تو خونه 

سعی کن شبها بخوابی، تلاش کن کم کم عادت میکنی. 

سلام بچه ها خوبین؟😍 من خیلی وقت بود نیمده بودم اینحا .بعد از سقطم افسردگی گرفتم دیگه تو حال خودم ب ...

من یادم نیست چون حافظه ضعیفی دارم فعلا 

اما دعا میکنم ان شاالله انتقالت مثبت بشه و جنین بچسبه به رحمت . و عدد بتای عالیتو اینجا بگی که خوشحال بشیم. 

دوستان

شما چه مدل آزمایش کاریوتایپ  دادید؟؟

به من گفتن یک نوع معمولی هستش که ارزون تره  یک نوع پیشرفته تر اسمش یادم نیست

دکترم نسخه رو استباه نوشته شنبه باید برم برای اصلاح

ازمایشگاه گفته واضح ننوشته منظورش کدوم نوع بوده

اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام دوستان من یک بار دیگه هم پرسیدم  دکترم برام روزی ۲ تا استرادیول۲ داده از روز۲۰ پریود بخور ...

بله عزیزم دکتر ظهیری برای من نوشته ، من ۲۴ام باید پریود بشم ، سه روز مونده به موعدم ، اما تا جاییکه میدونم کلا استرادیول باعث تاخیر نمیشه عزیزم .