2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم انشاءالله که لطف خدا شاملت بشه🤲نگران عطسه ها نباش جای جنین محکمه با اینچزا چیزی نمیشه.منم معد ...

مرسی عزیزدلم ❤️ انشاالله که جاشون محکم باشه ولی من از روز پنجم انتقال وضعیتم همینه میترسم اصلا لانه گزینی نکرده باشه با این وضعیت 😩 منم معضل همیشگیم معدمه،یه قرص نشد بخورم و بعد از چند وقت یه معده درد اساسی نگیرم،داروهای آی وی اف که دیگه وحشتناکه چون هورمونامونو بهم میریزه،خدا فقط خودش کمکمون کنه🤦🏻‍♀️

امیدم فقط ب خداس،سر پسرم هم ۲۸روز بود باردار بودم بیبی چکم مثبت نمی شد،ازمایشم هم یکبار منفی شد بعد ...

یعنی بعدانتقال ازمایشتون منفی شدیاطبیعی باردارشده بودین؟؟؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از مدتها سلام به همگی

کم و بیش پیامارو خوندم،

آتی جون انشالله که مشکل دخترت حل میشه،دیابت گاهی مقطعی بروز می‌کنه مخصوصا تو کودکان ممکنه بعد از مدتی خاموش بشه،نگران نباش،امیدوارم پسرای عزیزت به سلامت دنیا بیان

شادی جون و لیمو لیمو جون که تقریبا با هم هفته‌هامون یکیه امیدوارم خوب باشین،پیام لیمو لیمو رو دیدم،عزیزم برات دعا می‌کنم اگه قابل باشم،نگران نباش فقط استراحت کامل کن تا این روزا رو به خوبی بگذرونی

بهارک جون چطوری؟کوچولوتم پسره و خداروشکر حالش خوبه😍

منم آنومالی رفتم و همه چیز خوبه،نمیدونم چرا استرس زایمان زودرس دارم😢هفته‌ای یه بار پرولوتون دارم،امیدوارم خیر باشه،برام دعا کنید🥺

همه‌ی دوستای عزیزی که مثبت شدین و اونایی که تو سیکل انتقالین امیدوارم به خواست قلبیتون برسین😍😍

مرسی عزیزدلم ❤️ انشاالله که جاشون محکم باشه ولی من از روز پنجم انتقال وضعیتم همینه میترسم اصلا لانه ...

بله عزیزم همینطوره که میگی انشاءالله خدا خودش کمک شما وهمه ی ما کنه🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله مامان خانوم، من ۲ کامپکت داشتم که دکترم کلی ازشون تعریف کرد و گفتن عالیه، خداروشکر یکیش هم که پی ...

خدا فسقلیتو حفظ کنه انشالله 😍😍😍

میدونی چقدر سرچ کردم ببینم کسی با کامپکت باردار شده یا ن 

هیچکسو پیدا نکردم 

ممنون مهربونم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

امیدم فقط ب خداس،سر پسرم هم ۲۸روز بود باردار بودم بیبی چکم مثبت نمی شد،ازمایشم هم یکبار منفی شد بعد ...

عزیییییزم خوبه خودت تجربه داری😍

انشالله خدا پسرتون رو حفظ کنه ♥️و باردار باشید 

الهی امین یا رب العالمین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه چهارپایه حموم از این کوتاه ها بزار زیر پات . که یکم زانوهات جمع بشه . تقریبا پوزیشن توالت ایرانی ...

😃

ممنونم 🫂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بهارک جون، ممنون عزیزم که جواب دادی. چیزی از رژیم خواهرت یادت هست که در چه حدی بوده؟ والا من د ...

یادمه برنج و نون و میوه های شیرین مثل موز و خرمالو نمیخورد نون فقط نون سبوس دار یا روگن میخورد 

سلام دوستان من یک بار دیگه هم پرسیدم 

دکترم برام روزی ۲ تا استرادیول۲ داده از روز۲۰ پریود بخورم 

واینقدر ادمه بدم تا پریود بشم و روز۲ پریود برم برای داروهای تحریک تخمدان 

وگفت استرادیول برای اینکه فولیکولها باسایز متناسب هم رشد کنند 

حالا میخواستم بدونم ازشما ها کسی دکتر براش قبل پانکچر همچین تجویزی داشته و آیا تاریخ پریودتون با استرادیول  تغییر کرده؟

سلام من امروز روز پنجم انتقالم بوده...صبح ترشحات آبکی داشتم‌‌‌....الانم یکمی کمر درد دارم و کمی هم حالت پریودی...خیلی انتظار سخته...دوست دارم زودتر بفهمم باردارم یانه...خداکنه باشم...

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
یعنی بعدانتقال ازمایشتون منفی شدیاطبیعی باردارشده بودین؟؟؟؟؟

سر پسرم داروی لتروزول و قرص مدروکسی خوردم،ک نحوه ی مصرف قرصم اشتباه بود و دکتر کلی دعوام کرد ک این ماه رو خراب کردی منتظر باش پریود شدی مجدد بیا،بهمن ماه من این اشتباه روکردم،اسفند و فروردین اصلا پریود نشدم،۱۴فروردین آزمایش دادم منفی شد خیلی دلم شکست،۲۸ام رفتم دکتر شک ب بارداری داشت،ازمایش دادم و مثبت شد،سونو دادم مشخص شد ۱فروردین نطفه بسته شده،تونجا بود ک معجزه ی خدارو دیدم،الهی ک همتون بیاید و از مثبت شدناتون و معجزه هاتون بگید😍این لطف خدا بازم شامل حال منم بشه،چون باز برام آرزو شده❤️🙏

سلام دوستان من یک بار دیگه هم پرسیدم  دکترم برام روزی ۲ تا استرادیول۲ داده از روز۲۰ پریود بخور ...

به من داده بود 

تاریخش تغییری نکرد

ولی پریود عجیبی بود  ، البته اسپرین هم میخوردم شاید برای اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40