2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
انشاالله عزیزم برام دعا کن،سرمای بدی خوردم دائم عطسه های وحشتناک میکنم،خیلی ناراحتم چون عطسه ها باعث ...

مطمئنی سرما خوردگی هست؟ من هم بیشتر از ده روز عطسه های وحشتناک و آبریزش بینی به همراه خارش گلو و گوش و دهان داشتم. همش میگفتم چرا سرما خوردگیم خوب نمیشه. دو هفته قبل این حالت هم واقعا سرما خورده بودم و همش میگفتم چقدر طولانی شده سرماخوردگیم. پریروز دیگه کلا روی مبل بیحال افتادم از شدت عطسه و آبریزش بینی اصلا نمیتونستم کاری کنم فقط دستمال به دست بودم. یهو به ذهنم رسید این که سرماخوردگی نیست این آلرژی. دیگه دیروز رفتم داروخونه و پرسیدم که میشه سیترزین خورد، گفتند اره، همونجا یکی خوردم. کلا علائمم یهو رفت. البته باز امروز آبریزش بینی برگشته ولی فعلا تا شدید نشه قرص نمیخورم.

سلام بچه ها کیا مثبت شدن؟ بگین امیدوار شبچیم 😻

وااااای فداتشم شما از ما عجول ترین😃😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقت بخیر دوستان،امروز میشه ۷امین روز انتقالم ب اصرار همسرم صبح بی بی چک گذاشتم،منفی شد و کلی گریه کر ...

عزیزم برای همه انقد زود جواب نمیده 

دارو هاتو قطع نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقدر گریدشون باکلاسه. احسنت👏

عزیزم گول ظاهر رو نخور😂

اگه باکلاس بود از بین نمی‌رفت منم ۳ تا انتقال میدادم

😑😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی؟؟من خودمم پریودی اولش تیره هست میومدم سیاه دونه با آویشن وگل بابونه وگل زرد دم میدام ...

عزیزم توی پریودی میشه سیاه دونه خورد ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم گول ظاهر رو نخور😂 اگه باکلاس بود از بین نمی‌رفت منم ۳ تا انتقال میدادم 😑😑

برای منم اولش گفتن همشون کیفت عالی دارن ولی سر بلاست شدن دوتاشون عقب موندن. نمیدونم از بین رفتن یا فریز شدن.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم اگر  قبلا اینطوری نبودی  و هنوز روان نشده جوشونده نخور یه بی بی بزن شاید لکه ب ...

ن تو این پنج ماه اینجوری شدم دوبار تازه میندازه جلو دو سه روز همسایه مون میگه اگه اقدام کردی یعنی رحمت داره تحریک میشه والا بعد تو همین نی نی سایت خوندم دیدم همه اینجوری میگن 

اصلا اینقد خندیدم حددد نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

الان دکترم پیام دادم گفت بهتره بیایی یه سونو بشی بعد نمی‌دونم دارو میده نمیده برا قبل هیسترو دعا کنین تو هیسترو وضعیت میوم هام هم مشخص بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله عزیزم برام دعا کن،سرمای بدی خوردم دائم عطسه های وحشتناک میکنم،خیلی ناراحتم چون عطسه ها باعث ...

عزیزم انشاءالله که لطف خدا شاملت بشه🤲نگران عطسه ها نباش جای جنین محکمه با اینچزا چیزی نمیشه.منم معده درد دارم داروهای تقویتی هم میخورم بدترش کرده همش شربت معده دستمه ومیخورم اصلا این ای وی اف لعنتی کل بدنمونو داغون کرده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم توی پریودی میشه سیاه دونه خورد ؟ 

نمیدونم والله یه خانمی بهم گفت منم میومدم میخوردم دیگه توجه به این‌اینچیزاش نکرده بودم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
جدی میگی😍😍😍😍😍 وای خدا چقدر خوشحال شدم گفتی بهم آخه روز انتقال قرار بود ۳ تا انتقال بدم&nbs ...

بله مامان خانوم، من ۲ کامپکت داشتم که دکترم کلی ازشون تعریف کرد و گفتن عالیه، خداروشکر یکیش هم که پیشم مونده 😃 

چون من جنین گرید a هم داشتم ولی اول کامپکت هارو برام انتقال دادن 🌿 خیالت راحت کیفیتش عالی بوده 🌿🌿

عزیزم برای همه انقد زود جواب نمیده  دارو هاتو قطع نکن

امیدم فقط ب خداس،سر پسرم هم ۲۸روز بود باردار بودم بیبی چکم مثبت نمی شد،ازمایشم هم یکبار منفی شد بعد ک دیدم پریود نمیشم رفتم دکتر از دهانه ی رحمم متوجه شد باردارم و مجدد آزمایش دادم بتام بالا هم بود اتفاقا،برا اینکه عقده ای نشم تارسیدم خونه بیبی چک گذاشتم تا دوخط شد😁🤭 

یوبس نشدی؟ من یه لحظه دیروز زور زدم دل‌درد شدم  بعد ببخشید نفخ هم خیلی میکنم🙈 حس میکنم ت ...

یه چهارپایه حموم از این کوتاه ها بزار زیر پات . که یکم زانوهات جمع بشه . تقریبا پوزیشن توالت ایرانی میگیره بدون فشار به زانوها و لگن .

مطمئنی سرما خوردگی هست؟ من هم بیشتر از ده روز عطسه های وحشتناک و آبریزش بینی به همراه خارش گلو و گوش ...

منم تمام علائم شمارو دارم،عطسه های شدید و آبریزش و خارش گلو و گوش و ترشحات پشت حلق،ولی من روز اول پادردم داشتم برای همین مطمئن شدم سرما خوردم🤦🏻‍♀️