2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
خیلی خوبه اگه درصد موفقیت ببره بالا شما روز چندمته ؟ حالتات چی بودن؟ من مشکل نازکی آندومتر دارم و ر ...

من روز ۶

حالت و علائم خاصی ندارم. معمولیم

دفعات قبل انواع حالات رو داشتم منفی شدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خیلی خوبه اگه درصد موفقیت ببره بالا شما روز چندمته ؟ حالتات چی بودن؟ من مشکل نازکی آندومتر دارم و ر ...

ان شاالله خدا زودی یه نی نی میذاره تو دلت و به آرزوت میرسی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دکترم به من گفت اگه اینبار نگیره باید رحم اجاره ای پیدا کنی . دوست ندارم بهش فک کنم انشاء ...

اگرمشکل ذخیره تخمدان نداری زالوبنداز روشکمت. وسردیجات راحذف کن. آن شالله باردارمیشی

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
۷ شما مامان شدی؟

دخبر خوب آخه چرا اینقدر زود زدی؟

اگر قرار بود که الان مشخص بشه که نمی‌گفتن روز ۱۶ آزمایش بدیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

[QUOTE=268387342]خداروشکر که بهتر هستین .ان شاالله روز به روزم بهتر میشین .به به چه عالی خداردشکر که جنینهای خوبی تشک ...

ممنون رادیس جون، ان شاءالله برای خودت بهترینها باشه عزیزم.

بله سینال داشتم، لتروزول با hmg

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دخبر خوب آخه چرا اینقدر زود زدی؟ اگر قرار بود که الان مشخص بشه که نمی‌گفتن روز ۱۶ آزمایش بدیم

دلم طاقت نیاورد. تازه روز ۶ میشه، من با روز انتقال حساب کردم گفتم ۷

به خاطر کرم فعال درونم🙄

امیدوار باش همه ی جور نیستن وقتای که من تو این گروه بودم خیلیا روز هشت حتی بی بی مثبت شده بود خیلیا روز شش برا همه ی جور نیست من روز 12تازه ی حاله بی نهایت کم رنگ انداخت که با گوشی تشخیص دادام 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
امیدوار باش همه ی جور نیستن وقتای که من تو این گروه بودم خیلیا روز هشت حتی بی بی مثبت شده بود خیلیا ...

ان شاالله هر چی قسمت باشه.❤️

ان شاالله خدا زودی یه نی نی میذاره تو دلت و به آرزوت میرسی❤️

مرسی عزیزم انشاءلله برای تو هم همینطور🤲❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍