2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048391 بازدید | 684651 پست
پس خوبه؛ شوهرم و خودم توی  یک روز ازمایش میدیم و همون روز هم نشون دکتر میدیم خیالم راحت شد  ...

فقط فکرکنم باید ناشتا اینا باشی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
حسابی خوابالوییا🤪 نخواب دیگه که شب خوابت ببره بیخودی گیر ندی به همسر طفلکیت😁

😂😂😂

دیشب استسنا بود دیگه🤪

طفلی عادت کرده من هرماه چند روزی مودم تغییر منفی میکنه🫥😇

خب چیکار کنم؟ دراز کشیدم برق اتاقم خاموشه کسی ام نیست

اگه برم آتاری بازی کنم باز هیجانی میشم

هنوز پام خوب نشده

به فیلم هم علاقه ندارم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 دیشب استسنا بود دیگه🤪 طفلی عادت کرده من هرماه چند روزی مودم تغییر منفی میکنه🫥😇 خب ...

منم حوصله ام سر رفته. از گرسنگی هم دارم می میرم. تازه ساعت ۲ یادم افتاد غذا هم نیاز دارم🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من خوابم افتاده تو ظهر   صبح ساعت ۵ صبح بیدار میشم  سرویس میرم یکم با گوشی ور میرم ...

سلام عزیزم با این علائم معده درد و کشاله ران که گفتی و خواب آلودگی فکر میکنم مامان شدی رفت😍

😂😂😂 دیشب استسنا بود دیگه🤪 طفلی عادت کرده من هرماه چند روزی مودم تغییر منفی میکنه🫥😇 خب ...

حالا من سر آمپول زدن که میشه هر شب به شوهرم کلی غر میزنم و بداخلاقی میکنم.

از بچگی فوبیای آمپول داشتم از جونمم بیرون نمیره، لامصب این پروژسترونم حسابی سیاه و کبودم کرده. 

قبلا با آنوکسا هم خیلی اذیت میشدم ولی این مارکی که این سری گرفتم سوزش موادش خییلی کمتر از سری قبلیمه

منم حوصله ام سر رفته. از گرسنگی هم دارم می میرم. تازه ساعت ۲ یادم افتاد غذا هم نیاز دارم🙄

😁😁😁

جات خالی من خوردم

راستی تو چند کیلویی؟ من اشتهام خیلی زیاده 

الان ک غذا بخورم دوباره دو ساعت دیگه گرسنم میشه 

البته از وقتی وارد سیکل شدم اینجوری شدم قبلا عادی تر بودم 

فکر کنم اثر دارو های تقویتی قبل پانچر هست معدم اینجوری شده

الانم ۷۰ کیلو با قد  ۱۵۷ هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم با این علائم معده درد و کشاله ران که گفتی و خواب آلودگی فکر میکنم مامان شدی رفت😍

انشاالله اینطور باشه😍

ولی شب یکم بد میخوابم

من زیادی معتاد گوشی ام حتی اگه خوابمم بیاد گوشی رو کنار نمیزارم مگر اینکه بیهوش بشم از خواب

و اینگونه هست که من همیشه بیهوش میشم 😁 نمیخوایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همچنین خودت عزیزم  توی سیکل انتقال نرفتی؟

ن عزیزم هنوز ن می‌خوام اینماه خدا بخواد و جور بشه برم هیسترو فکر کنم هفته بعد میشه اما روز سوم پریودیم جمعه میشه چهارم میرم نمی‌دونم قبل هیسترو داروی خاصی باید مصرف کنیم نمی‌دونم که 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم از احوالپرسیت خودت خوبی عزیزم میرم مرکز رستمی که دوباره پانکچر کنم ببینم با این مرکز به کجا ...

سلام عزیزم دکترم به من گفت اگه اینبار نگیره باید رحم اجاره ای پیدا کنی . دوست ندارم بهش فک کنم انشاءلله که خودم بتونم تو رحمم نگهشون دارم😭 

رحم اجاره ای هم سختی ها و استرس خودشو داره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
😁😁😁 جات خالی من خوردم راستی تو چند کیلویی؟ من اشتهام خیلی زیاده  الان ک غذا بخورم دوبا ...

نه بابا من لاغرم. ۱۵۸ قدمه وزنم ۵۳-۵۴

ن عزیزم هنوز ن می‌خوام اینماه خدا بخواد و جور بشه برم هیسترو فکر کنم هفته بعد میشه اما روز سوم پریود ...

برای خراش؟

کار خوبی میکنی خراش میدی، میگن شانس رو بالا میبره. به من فقط قبل خراش ال دی داد

من دکترم سر انتقال اول که بهش گفتم قبول نداشت. منم دیگهپیگیر نشدم که بزنم یا نه. ولی سر این انتقالم ...

چرا خراش آندومتر میدن ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
چرا خراش آندومتر میدن ؟

میگن خراش احتمال بارداری رو بیشتر میکنه. فضای رحم رو برای بارداری و لانه گزینی جنین آماده تر میکنه.

دکتر سال ۹۹ که انتقال داشتم سر انتقال دومم بهش گفتم خراش بده قبول نکرد گفت رحم رو بیخودی دستکاری نمیکنم. ولی این سری که رفتم گفتم دوبار انتقالم پیشتون منفی شد قبول کرد با هیسترو خراش داد. بعد هیسترو تا ۱۰ روز خونریزی زیاد داشتم

میگن خراش احتمال بارداری رو بیشتر میکنه. فضای رحم رو برای بارداری و لانه گزینی جنین آماده تر میکنه. ...

خیلی خوبه اگه درصد موفقیت ببره بالا شما روز چندمته ؟ حالتات چی بودن؟

من مشکل نازکی آندومتر دارم و رحمم سایزش کوچیک

این سری که انتقال دادم با دارو آندومترمو به ۸ رسوند و بعد جنینامو انتقال داد