2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
دوباره رفتم بغلش دوباره گریم گرفت🫢😂 تا نخوابم آروم نمیشم چون بغضم خالی نشده فکر کنم مامان دوت ...

من خیلی برات دعا کردم این نوشتتو که خوندم واقعا یاد حالات زمان بارداریم افتادم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
عزیزم خوبی کم پیدایی چه خبرا ضخامتت رفت بالا

ممنونم از احوالپرسیت خودت خوبی عزیزم

میرم مرکز رستمی که دوباره پانکچر کنم ببینم با این مرکز به کجا میرسم

دکتر حقیقی گفت ضخامتت رو میبریم بالا ؛ امیدوارم خدا بخواد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از احوالپرسیت خودت خوبی عزیزم میرم مرکز رستمی که دوباره پانکچر کنم ببینم با این مرکز به کجا ...

انشاالله همه چی برا بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
:/ 

لطفا میوه رو به بیمه بدید که اینقدر پشتیبانی میکنن ضعف نکنن😝😝😝😝 مداد بیمه رو هم تیز تر کنید که راحتتر برامون امضا بدن 🤐🤐🤐🤐دو شاخه  مون رو مگه ببریم دفتر بیمه بزنیم به پریز🙈🙈🙈تا واقعا باور کنن بچه میخوایم🤗🤗🤗🤗🤗

من تقریبا همش خونه تنهام بعد شوهرم pely4 آورده توش بازی خدای جنگ هست آورده بازی کنم سرگرم شم. باز ...

والا من که از این بازی ها بلد نیستم فکر کنم ۱۰ یا ۱۲ سالی ازت بزرگترم 

۳۶ سالمه 

ان شاءالله ضرر نداشته باشه، حالا بچه ها هم نظر بدن.

اون تنظیم هورمون و خواب شب خوندی ؟

صبح دیدم بیدار بودی دیشب با چند نفر دیگه 

چندباری دیدم بیدار هستید ، خواستم دعوات کنم چرا بیدار بودی دیدم حالت خوب نیست چیزی نگفتم، الان مثل اینکه حالت خوبه دعوات میکنم به عنوان خواهر بزرگترت ، شبها دیر نخواب. 😅😅😅

حالاتی که داشتی ، اینجا هر کس بنا به شرایطش، درک کرده. 

حتی من. 

من خیلی برات دعا کردم این نوشتتو که خوندم واقعا یاد حالات زمان بارداریم افتادم

🥺😍

مرررسی مهربونم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله عزیزم همینا بود زود آماده شد همون روز

پس خوبه؛ شوهرم و خودم توی  یک روز ازمایش میدیم و همون روز هم نشون دکتر میدیم خیالم راحت شد 

ممنونم 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

دوستان یه سوال، کسی که توی بارداری دیابت بگیره و یا تست قند بالا بوده باشه و البته خودش اضافه وزن نداشته باشه، ممکنه نینی اضافه وزن بگیره؟

توی نت خوندم که ارتباط مستقیم بینشون هست ولی مطمئن نیستم. 

کسی هست یا کسی رو میشناسید که با توجه به بالا بودن قندش، نوزادش با وزن طبیعی دنیا آمده باشه؟

لطفا میوه رو به بیمه بدید که اینقدر پشتیبانی میکنن ضعف نکنن😝😝😝😝 مداد بیمه رو هم تیز تر کنید که ر ...

😂

خدا لعنتتشون کنه که زندگی رو از ما گرفتن اینا🫣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

لطفا میوه رو به بیمه بدید که اینقدر پشتیبانی میکنن ضعف نکنن😝😝😝😝 مداد بیمه رو هم تیز تر کنید که ر ...

بیمه که خوبه. من آمپول ivig که آزادش ۶تومنه گرفتم حدود ۱۵۰هزار تومن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
والا من که از این بازی ها بلد نیستم فکر کنم ۱۰ یا ۱۲ سالی ازت بزرگترم  ۳۶ سالمه  ان ش ...

اره صبح خوندم پیامتو یه حالی شدم🙈

من کلا خوابم بهم ریختس 

فقط چند شبه اول انتقال خوابم اوکی بود زیاد میخوابیدم ولی ساعت ۱۲ خوابم می‌برد کلا 

الانم خیلی خوابم میاد ۸ صبح بیدار شدم ولی سعی میکنم نخوابم بکه شب راحت خوابم ببره

کاری به آتاری ندارم عزیز دلم منظورم اون هیجانش ضرر نداره واسه نینی؟ تپشم درست شد

من امروز حمومم رفتم ولی عجیب کشاله ی رانم درد میکنه 

دردش شدید نیست ک گریه کنم ولی جوریه ک انگار دارم فلج میشم😂🫢

ای جانم😍

🙈 من انگاری واقعا خیلی کوچولو ام 😂 تازه الان خوب شدم اون قبلا که بهم می‌خندیدند 

فرض کن دفعه اول که رفتم پانچر شم ۱۸ سالم بود موهامو خرگوشی بافته بودم😂🤪 بعد گرررریه میکردما خیلی میترسیدم 

دکتر گفت خودت هنوز بچه ای 

اخییییی درسته سخته ها ولی این لحظه ها برای آدم خاطره میشه 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40