2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
امشب خواهرم اومد واسم غذا آورد پسرش هم 6سالشه باهاش بود   دوید پیشم سلام خاله سلام خاله&n ...

نگران نباش استرس هم نداشته باش 

استرس سم سم سم 

ان شاءالله سفت چسبیده به رحمت، و بعد از ۹ ماه بیاد تو بغلت . آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟؟من خودمم پریودی اولش تیره هست میومدم سیاه دونه با آویشن وگل بابونه وگل زرد دم میدام ...

ممنون عزیزم سیاهدونه رو نمیدونستم

راستی سیاهدونه باعث بالا رفتن پرولاکتین نمیشه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه جان اگر قراره وارد سیکل انتقال بشی  سعی کن دمنوش نخوری عزیزم

میخوام یکم رحمم تمیز بشه عفونت نداشته باشه فعلا هیسترو می‌خوام بکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بی بی چک گذاشتم منفی بود. حیف این همه زحمت و عذابی که کشیدم😞😞😞

عزیزم دوستانی که اینجا منو میشناسن میدونن از امید دادن الکی بدم میاد ولی باور کن من تا روز ۱۳ انتقال بیبیچکم مثبت نشد اینو گفتم بدونی هنوز برایه ناامیدی زوده

عزیزم دوستانی که اینجا منو میشناسن میدونن از امید دادن الکی بدم میاد ولی باور کن من تا روز ۱۳ انتقال ...

ممنون عزیز بابت روحیه ات. ان شاالله هر چی خیر باشه برای هممون پیش بیاد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم دوستانی که اینجا منو میشناسن میدونن از امید دادن الکی بدم میاد ولی باور کن من تا روز ۱۳ انتقال ...

بعدش چی شد عزیزم ؟ علائمت چی بود؟ مگه میشه بی بی منفی ولی آزمایش مثبت؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

من علایم درد پریودی پاهام یخ بود والله من روز ۱۳ هالم انداخت تازه بعدش از دادم مثبت بود ولی قبلش منفی بود همشم با یه مارک میزدم جنینمم تازه ۴ روزه بود خیلیا اینجا روز ۱۳ و ۱۴ بیبیچکشون مثبت شده قبلش منفی ولی علایم برایه داروهاس نمیشه گفت برایه مثبتیه 

ادمی با امید زندس فداتشم من خودم انقد امید دارم ک مثبته🥰😍 حس میکنم معجزه شده اصلا :) حالا دو ...

سلام عزیزم 

امروز حالتام با روزای دیگم فرق داشت همه چی عادی بود سبک سبک بودم بر خلاف روزای قبل دیر از خواب بیدار شدم . دیگه حسش نمیکنم صبحانمو با گریه تموم کردم ، تصمیم گرفتم دیگه تا روز بتا صبر نکنم چون میدونستم که هیچی نیست😭 . وقتی اومدم تو سایت پیامتو که خوندم حس خوبی داشتم که نمیتونم بیانش کنم ، خیلی خوبه که میتونی اینقد مثبت فک کنی ❤️

خدا هم این بنده هاشو بیشتر دوست داره💐

فال حافظی که برام گرفتی عین واقعیت حالو روزم بود

انشاءلله خدا دعاهاتو قبول میکنه😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنون عزیزم سیاهدونه رو نمیدونستم راستی سیاهدونه باعث بالا رفتن پرولاکتین نمیشه؟؟

نمیدونم فکرکنم اون رازیانه باشه.حالا از بچه های دیگه بپرس شاید بدونن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من علایم درد پریودی پاهام یخ بود والله من روز ۱۳ هالم انداخت تازه بعدش از دادم مثبت بود ولی قبلش منف ...

آره به خاطره داروهاست اما درد و تورم سینه چرا اول هست بعدش از بین میره ؟ آیا بدنمون به داروها عادت میکنه یا نه چیزه دیگه ای

من امروز ۱۱ ام بی بی منفی شد😔

پس تو هاله رو داشتی منکه همونم نداشتم

فکر کنم منظورشون اینه روز ۱۳ مثبت شده.

البته تو نی نی سایت هستن کسایی که مثبت شدن ولی بی بیشون تا روز ۱۴ منفی بوده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فکر کنم منظورشون اینه روز ۱۳ مثبت شده. البته تو نی نی سایت هستن کسایی که مثبت شدن ولی بی بیشون تا ر ...

امیدوارم اینطور باشه🤲🤲🤲