2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048416 بازدید | 684655 پست
تمام حرفارو با گوشت و استخونم درک کردم منم دقیقا۷ساله همینم با یه تفاوت های جزیی

انشاالله که خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه عزیزم

کلا هممون خیلی خوب همدیگه رو درک میکنیم 

چون دردمون مشترکه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر  دخترا چه دمنوشهایی برای پریودی خوبه منظور پریودی و روان می‌کنه ۱ ...

فاطمه جان اگر قراره وارد سیکل انتقال بشی 

سعی کن دمنوش نخوری عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعضی صفحات خوندم 

در مورد #‍ پریودی #‍ 

من از قسمت شرعی حرم امام رضا ع که سوال کرده بودم قبلا، گفتند لکه بینی ها روز حساب نمیشه، از هر روز و ساعتی که روان و خون ریزی پیوسته شروع شد یعنی شدید یا روان بریزه، حساب میشه 

مثلا روز چهارشنبه ۲ عصر شما خون ریزیت شروع میشه تا روز ۲ عصر فردا میشه روز اول .

یک روز من از روز چهارشنبه ۱۲ ظهر لکه بینی داشتم که ساعت ۸ صبح فرداش یعنی پنجشنبه از خواب بیدار شدم حس کردم همین جور داره خارج میشه که چک کردم دیدم روان شده و در حال خون ریزی که تماس گرفتم گفتند گفتند از ۸ صبح امروز شروع میشه که ۸ صبح فردا میشه روز اول . و چون دوره های پریودم ۷ روزه هست حساب کردند گفتند ۸ صبح پنجشنبه هفته آینده اتمام پریودی هست.

گلاب بروی همتون ، ببخشید واضح توضیح دادم.

ان شاءالله  هفته آینده دوشنبه باید برم برای سونو و ضربان قلب  کیسه و ساک گفتند تشکیل شده ...

خدا رو شکر

میشه درخواست دوستی بدم یه سوال بپرسم؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

در مورد تنظیم شدن هورمون و #‍ شب بیداری #‍ 

خانم خوشگل ها، مامان های قشنگ و صبور الان و آینده ، بیدار بودن بعد از تایم ۱۱ شب اصلا خوب نیست. 

در زمان ۱۱ شب تا ۴ صبح ، بدن به طور طبیعی وظیفه تنظیم هورمون های بدن داره که بدن در این ساعات باید خواب باشه. 

یکی از علت های عدم تعادل هورمونی بیدار خوابی ها تا نیمه شب هست .

من هم بیشتر وقتها تا ۳ یا ۴ که دیگه دیرش بود بیدار میبودم یا خوابم نمیبرد چون عصر خوابیده بودم یا فکر و خیال 

اما از وقتی که متوجه شدم و اون همه درد آمپول داشتم، از ساعت ۱۰ مسواک و ... انجام میدادم که تا ۱۱ بتونم شروع کنم به خوابیدن. حالا گاهی ۱۲ شب یا ۱ شب و گاهی استرس ها نمیگذاشت زود بخوابم 

یا مهمان باید میرفتیم اما تلاش خودمو کردم در هفته ۴ الی ۵ روز حتما تا ۱۱ یا قبل ۱۲ کارهامو کرده باشم و بعد بخوابم. 

(مخصوصا اون هایی که پانکچر میخواند شردع کنند) تمام تلاش خودتون بکنید، عصرها نخوابید بجاش بین ۹ تا ۱۱ صبح ، اگر خییییلی خواب آلود بودید. 

مامان های باردار هم که در کل بیشتر وقتها خواب آلود هستند که میگن اشکال نداره در طول روز بخوابتد چون شب هم خوابشون میبره.