2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
🫂 اره بیداره دید دارم گریه میکنم کوتاه اومد  بهم گفت چیشده ، گفتم نگرانم  گفت یعنی نا ...

عزیزم هنوز که جواب آزمایشت رو نگرفتی که اینجوری میکنی .انشالله که مثبتی 

بعد هم اگر خدا نکرده قسمت نبود ناراحت نباش. خدا رو شکر کن که هنوز جنین داری 

به این فکر نکن که اگر جنین ها ایندفعه بلاست نشدن دفعه بعد هم حتما همینطور میشه

اینجا خیلی از بچه ها با بسته آخرشون مامان شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما برو پیش دکترت.یا ی دکتر زنان دیگه

فردا میخوام برم تا سونو بشم

الان درد اومد دوباره ،گفتم پیام بدم ببینم بچه ها تجربه ی مشابه داشتن😔

اخه یه بار یکی رو دیدم انتقال داده بود یکی از جنین هاش سر خورده بود رفته بود داخل لوله و اونجا رشد کرده بود و یکی از جنین هاش داخل رحم(دو تا انتقال داده بود)اینم درد داشت بنده خدا ،دکترها نفهمیدن ،سه ماهگی بچش سقط شد و لوله اش هم از دست رفت

یهو الان یاد این ماجرا افتادم😔

خدایا خودت صبرمون بده ،فکر و خیال میکنم همش 

دیگه روم نمیشه ب همسرم بگم چی بخر خوبه برا نینی :) من قبلا شیر میخوردم فوری بیرون روی پیدا میکرد ...

به خاطر پروژسترونه . بگو همسرت شربت لاکسی ژل بخره برات ،سالاد کاهو با روغن زیتون بخور

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دیگه روم نمیشه ب همسرم بگم چی بخر خوبه برا نینی :) من قبلا شیر میخوردم فوری بیرون روی پیدا میکرد ...

خخخخ.منم روم نمیشه..امروز گفتم چرا ابمیوه پرتقال گرفتی..گفت وای چکار کنم از درخواستات ک تمومی ندارن..فردا ب ابجیم میگم بره ی ابمیوه دیگه بگیره.اناناس برام گرفت.ایقد کم کم خوردم ک دیرتموم بشه..خخخخخخخ

فردا میخوام برم تا سونو بشم الان درد اومد دوباره ،گفتم پیام بدم ببینم بچه ها تجربه ی مشابه داشتن😔 ...

من جنین خارج رحمی داشتم تولوله رحم.ولی ازمایشم مثبت بود ولی تو سونو گفته بودن اصلا ساک تو رحم دیده نشد.بعدش سونو داخلی دادم ک متوجه شدن خارج رحمی.ایقد درد داشتم ک نگو.سمت چپم بود

من جنین خارج رحمی داشتم تولوله رحم.ولی ازمایشم مثبت بود ولی تو سونو گفته بودن اصلا ساک تو رحم دیده ن ...

خب پس  وقتی ازمایش من منفی شده پس خارج رحمی نشده

خیالم راحت شد،ممنونم😘

ولی این دردم چیه اخه😔😔تا فردا کلی فکر و خیال میکنم

اخه میدونی من هر وقت hmgمیزدم سر وقت پری میشدم 

هر وقت iuiهم میکردم چون امپول میزدم دقیقا سر وقت پری میشدم

ولی اینسری برام جای تعجب داره

فردا میخوام برم تا سونو بشم الان درد اومد دوباره ،گفتم پیام بدم ببینم بچه ها تجربه ی مشابه داشتن😔 ...

عزیزم انشاالله خیره خودت ناراحت نکن امشب منم خیلی گریه کردم خیر سرم سالگرد عقدم بودم کلا پریود شدم اصلا فقط گریه انگار منتظر معجزه بودم پریود خانوم هم زود تشریفشو آوردن کله پوک بزنم نصفش کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم هنوز که جواب آزمایشت رو نگرفتی که اینجوری میکنی .انشالله که مثبتی  بعد هم اگر خدا نکرده ...

دوباره رفتم بغلش دوباره گریم گرفت🫢😂

تا نخوابم آروم نمیشم چون بغضم خالی نشده

فکر کنم مامان دوتا فندق شدم که انقد هرمونام شدید قاطی کرده😍

آخه تو پریودی ام اینجوری میشم دو ۳ روز قبلش♡

به فا.ل نیک میگیرم حالمو :)

اولش شاید اصلا امید نداشتم ، بخاطر جنینم ک یکی بود 

و اینکه هرچی سرچ کردم کسی با جنین کامپکت مثبت نشده بود!

اما واقعا الان امید دارم که نینی تو شکممه 

نمیدونم شاید توهمه :)

همسرم دستشو گذاشت رو شکمم گفت بنظرت اینحا کسی هست

گفتم اره اصلا واسه همونه حالم اینجوریه چون خانمای باردار هم هرمون زده میشن 🤪😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🫂 اره بیداره دید دارم گریه میکنم کوتاه اومد  بهم گفت چیشده ، گفتم نگرانم  گفت یعنی نا ...

عزیزم طبیعیه اینهمه داروی هورمونی میخوریم اعصابامون بهم ریخته یکم فیلم طنز دانلود میکردی نگاه میکردی فردا حتما دانلود کن نگاه کن حوصله ت سر نره البته من خودمم اشکم دم مشکمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به خاطر پروژسترونه . بگو همسرت شربت لاکسی ژل بخره برات ،سالاد کاهو با روغن زیتون بخور

چشم مرسی گلم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️