2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم کلا اگر تا ظهر پریود بشی روز اول محسوب میشه بعد از ظهر به بعد حتی اگر خونریزی روون هم باشه ا ...

ممنون خیالمو راحت کردی خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلی گریه کردم :) هنوزم دارم گریه میکنم زیر دلمم درد گرفته😔

قربون دلت برم .مطمئن باش بعد گریه سبک میشی

چکار اون بنده خدا داری آخه .به خدا اونها بد تر از ما دارن زجر میکشن .ما خوبه گریه میکنیم سبک میشیم ولی اون بیچاره ها خودخوری میکنن 

همسر بیچاره من همیشه موقع آمپول زدنم آه میکشید و میگفت فکر میکنی فقط خودت داری زجر میکشی 

الان هم بلند شو یه آبی بزن به صورتت و اگر هنوز بیداره بشین کنارش و باهاش حرف بزن .نزار تو دلش بمونه 

بلند شو دختر گل

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات با این خاطره که گفتی دلم رفت واسه خونه حیاط دار قدیم بچگیم  اینقدر به خودم حرص و استرس دا ...

انشاالله که به این روزا میخندی و برا فسقلیات هم تعریف میکنی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره اینو مدیون فردایی روشن هستم از دیروز  یکی دو بار مطرح کرد گفت جنین هاتون رو بسپرین به حضرت ...

ای جان من 

منم همیشه برا اسم محمد دلم میره انشاالله خدای محمد حافظ کوچلوهات باشه

منکه گریمو  کردم پریروز..ولی بازم گریه کردم..انشاالله همه چی اوکی میشه

یوبس نشدی؟

من یه لحظه دیروز زور زدم دل‌درد شدم 

بعد ببخشید نفخ هم خیلی میکنم🙈

حس میکنم توالت فرنگی کامل ادرارم خالی نمیشه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربون دلت برم .مطمئن باش بعد گریه سبک میشی چکار اون بنده خدا داری آخه .به خدا اونها بد تر از ما دار ...

🫂

اره بیداره

دید دارم گریه میکنم کوتاه اومد 

بهم گفت چیشده ، گفتم نگرانم 

گفت یعنی ناامیدی ، گفتم یکم

کفت اشکال نداره ک دنیا به آخر نرسیده اگه منفی شد

گفتم خب مشکل اینجاست من خسته شدم

گفت خب ول میکنیم درمانو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یوبس نشدی؟ من یه لحظه دیروز زور زدم دل‌درد شدم  بعد ببخشید نفخ هم خیلی میکنم🙈 حس میکنم ت ...

انجیر خیس بده برای یبوست عالیهههه

چند تا دونه انجیر خشک  و اب جوش بریز روی اون بزار چند ساعت باشه بعد اب و انجیر رو بخور ،عالیهههه

یوبس نشدی؟ من یه لحظه دیروز زور زدم دل‌درد شدم  بعد ببخشید نفخ هم خیلی میکنم🙈 حس میکنم ت ...

همون اوایل شدم.ک ب دکترم گفتم برام شربت نوشت و خوردم و شکمم کار کرد...نفس راحت کشیدم.احساس کردم وزنم نصف شد...

دیگه نشدم..فقط یروز شربت خوردم..

گفتم هروقت دوباره یبوست گرفتم شربت میخورم

انجیر خیس بده برای یبوست عالیهههه چند تا دونه انجیر خشک  و اب جوش بریز روی اون بزار چند ساعت ب ...

دیگه روم نمیشه ب همسرم بگم چی بخر خوبه برا نینی :)

من قبلا شیر میخوردم فوری بیرون روی پیدا میکردم الان انگار ن انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40