2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
توکل به  خدا خدا کنه اینی باشه که تو میگی قبل این اتفاق  موقع  نماز عشا سپرده بودمش ب ...

وای عاشق حضرت محمد(ص)هستم 

اسم دخترمو نازنین زهرا انتخاب کردیم 

اسم پسرمون و محمد امین 

راستی عزیزم من یه تجربه بگم خیلییم خنده داره پارسال دخترا همه شاهدن ما خونه قبلیمون حیاط دار بود یه حیاط نقلی داشت بعد چون همه خونه ها ساخته بودن این خونه هم قطعه عقب بود همه گربه ها میافتادن رو پشت بوم این خونه بالا حیاط هم ایرانیت کشیده بودن گربه ها یه جنگی مینداختن من یعنی میپریدم از سره جام تازه دولا میشدم دمپایی برمیداشتم پرت میکردم ایرانیت فکر کنم خیلی از دخترا یادشونه اینقد سخت نگیر هر چی آسون بگیری استرست هم کمتره

تازه اون روز رفته بودم جواب آزمایش از مرکزمون بگیرم یه خانومه اومده بود پایین ساک و وسیله داشت آروم راه میرفت نمی‌دونم چیشد گفتم انتقال دادی گفت آره گفتم گلی به جمالت اینا چیه سنگین گفت اگه چسبیده همون اول میچسبه فکر کنم همینا مثبت میشن چون حساس نیستن شما هم دیگه چسبیده ولت هم نمیکنه جوجوهای خاله فکری نباش دیگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخ خدا از دهنت بشنوه خیلی خیلی  ممنونم که با این حرفات  آرومم میکنی

منم قبلا ی انتقالی داشتم..تو حیاط گیج رفتم و افتادم رو بیل و کلند و خیلی چیز دیگه گذاشته بود ی گوشه حیاط..اصلا متوجه نمیشدم کدوم طرف دارم میرم..ولی مثبت شده بود ولی خارج رحمی بود.سقطش کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای حرفای قشنگت  آبجی  یه لیوان شیر نشاسته بزرگ خوردم ورفتم زود دراز کشیدم فقط خواهرم فه ...

زیادحساس نباش یه بارم قبل جواب آزمایش خبربدی شنیدم وایساده بودم محکم خودموکوبیدم زمین😁

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم بجز توکل کاری ازمون ساخته نیست منم برج پنج انتقال دادام چقد دعا کردم که مثبت بشم اخر بعد دوماه ...

درسته عزیزم .کاری به جز صبر ازمون بر نمیاد 

بابت سقط هم خیلی متاسفم .انشالله که خیلی زود دلت شاد بشه گلم و معجزه الهی نصیب حالت بشه 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ولی هنوز یه چیزی ته دلمه 🥲 الان روانی روانی ام دنبال به بهانه ام تا دعوا بگیرم  گلوم تار انک ...

یکم گریه کن تا سبک بشی عزیزم

فقط حواست باشه با شوهرت دعوا نکنی(جهت شوخی گفتم )😀

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باز من دخترا شرمنده انگاری بچه ابتداییم من تا الان شرمنده رو پدم دو لکه خیلی کم خون بود دل درد امونم ...

عزیزم کلا اگر تا ظهر پریود بشی روز اول محسوب میشه

بعد از ظهر به بعد حتی اگر خونریزی روون هم باشه

از فردا روز اول حساب میشه

آخه یخورده فشار به شکم وکمر و حس کردم  یعنی اینا بد نیس؟

تو روز هفتم دیگه نه تا این حد. این حساسیت مال روز اول تا سومه که جنین جاگیر نشده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای عاشق حضرت محمد(ص)هستم  اسم دخترمو نازنین زهرا انتخاب کردیم  اسم پسرمون و محمد امین&n ...

فدات با این خاطره که گفتی دلم رفت واسه خونه حیاط دار قدیم بچگیم 

اینقدر به خودم حرص و استرس دادم پشتم داره نبض میزنه آره دیگه توکل بخدا انشاالله که خیره

میسپرم به خودش خودش مواظبمون باشه انشاالله 

@مامان_رقیه1    

سلام عزیزم

امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم و برای سلامتی نی نی های شما دعاکردم. الهی به سلامتی و خوشی بغلشون کنی

برای همه چشم انتظارها دعا کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
وای عاشق حضرت محمد(ص)هستم  اسم دخترمو نازنین زهرا انتخاب کردیم  اسم پسرمون و محمد امین&n ...

آره اینو مدیون فردایی روشن هستم از دیروز  یکی دو بار مطرح کرد گفت جنین هاتون رو بسپرین به حضرت محمد  بهترین امانت داره منم بعد نماز گفتم خدای محمد امین تو مراقب همه مون باش مراقب این کوچولویی که انتقال دادن تو دل منم باش تا همیشه

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️